2. Ispovest jedne drolje – Komšinica

89
Share
Copy the link

Nakon mog prvog pušenja u životu, malo sam se uskurčila. Čak sam se i pohvalila drugaricama, što mi je podiglo rejting u društvu. Naravno nisam im rekla kome sam popušila, ali većina njih mi je zavidela na iskustvo. Neke su sa gađenjem odbijale bilo kakvu pomisao na tako nešto, a kasnije u životu su postale mnogo veće pušačice od mene. No idemo dalje.
Shvatila sam da će sex biti važan deo mog života i pošto sam bila lepa i situirana, rešila sam da sve svoje resurse usmerim ka tome. Rešila sam da se pojebem sa svime čime stignem i sa svakim ko mi se iole malo dopadne.
Ono što u tom trenutku nisam ni pomislila, je to da će sledeća moja žrtva (ili ja njena) biti naša komšinica Slavka. Slavka je bila naša komšinica od koje nas je delila samo ograda dvorišta. Muž joj je bio sportista i kao moj tata stalno na putu. Često je bila sama, pa kad god je moja keva bila kod kuće, dolazila je na kafu. Iako je to bila jedna veoma zgodna plavuša svojih 29 godina, mene je nervirala. Stalno je nekako zvocala, a mi deca iz komšiluka smo je prozvali Slavka-Čavka.
Inače, veoma često je volela da dolazi do nas i da stalno traži nešto na zajam. Te komšija imate li malo kafe, ili malo ulja, ili malo margarina… Uvek joj je nešto falilo. Ja sam lično mislila da je zatreskana u mog oca jer je simptomatično bilo da dolazi po nešto kada mi je tata kod kuće, a keva na poslu. Ovaj bi joj umoran od puta tutnuo u ruke to što je tražila i odjebao bi je zalupivši vrata. Verovatno mu nije bilo ni do čega, mada sam kasnije saznala da piloti razvaljuju stjuardese od kurca na putovanjima. Nadam se da moj ćale tu nije bio šonja.
Elem, jednog dana dok sam u bašti čitala neku knjigu i sunčala se u kupaćem, komšinica Slavka promoli svoju plavu glavicu preko ograde.
– Ćao malecka… jesu li tu tvoji?
– Nisu. Sama sam.
– Joj… imam problem… znaš, pokvario mi se mikser, a u pola sam posla.
– Mogu vam ja dati naš, nije problem – rekla sam samo sa namerom da je što pre otkačim i nastavim da se sunčam.
– Eto me dolazim. – reče ona i nestade iza ograde.
Nevoljno sam ustala iz ležaljke i uputila se u kuću. Prijatna hladnoća od klime natera mi kožu da se naježi. Otvorila sam ulazna vrata, a Slavka je već stajala ispred.
– Hajde uđite. Moram da pronađem mikser. Znate ja to ne koristim…
– Uhh… ni ja ne bi koristila dušo da sam na tvom mestu…
– Kako to mislite?
– Pa lepo. Imaš sve, ne brineš ništa, a lepa si kao boginja…
– Hvala… – zacrveneše mi se obrazi – jeste li možda za kaficu?
– Naravno – odgovorila je i krenula da sedne u dnevni boravak.
– Popićemo je pozadi u bašti, znate ja se sunčam pa…
– Odlično… – poskoči ona iz fotelje i krenu ka bašti – i molim te bez persiranja, pa ti i ja bi mogli biti i prijateljice.
– Aha… – čačkala sam oko automata za kafu.
– Znaš, ja ti mogu dati puno saveta što se momaka tiče i tako tih stvari. Imam ja dosta iskustva u tome… – viknu ona sa vrata i značajno mi namignu šeretski.
Prinela sam kafu na stočić i smestila se u ležaljku preko puta Slavke. Ispružila sam svoje vitko telo i dohvatila šoljicu sa kafom.
– Znaš Anja, ti imaš prelepo telo, a i pametna si. Moraš to da iskoristiš dobro u životu.
– Kako to misliš?
– Pa evo vidiš mene. Šta mi fali? Udala sam se za fudbalera i uživam, umesto da radim kao kasirka u nekoj usranoj prodavnici.
– Rano mi je da razmišljam o tome.
– Da, samo nemoj dugo da čekaš pa da ti lepota uvene. Posle je kasno. Nego šta to čitaš?
Ja sam totalno zaboravila na knjigu koju sam spustila ispod stočića. Bio je to erotski roman „11000 buzdovana“ koji mi je dala drugarica. Bilo mi je malo neprijatno što je to primetila Slavka.
– Oho, vidi ti malu… zna da izabere literaturu.
– Ti znaš šta je to?
– Naravno… mogu li da budem bezobrazna?
– Da.
– Pročitala sam je bar deset puta ili bar neke delove i drkala do iznemoglosti.
Ovakav odgovor od Slavke nisam očekivala, ali mi je u tom trenutku odgovarao. Prvo, oslobodio me je stida što me je uhvatila baš sa tom knjigom, a drugo, volela sam sve u vezi sexa, pa i pričanje o njemu. Tada sam shvatila da je Slavka veoma pogodna osoba za to. Ima iskustva, a drugo nije kao moje drugarice da se stidi ili lupa gluposti.
– Ja sam tek stigla do pola… – rekla sam stidljivo.
– Mala, pa ti si nevina… – konstatova ona začuđeno.
– Da.
– Šteta. Ja sam u tvojim godinama imala dobar staž u krevetu.
– Stvarno.
– Da. Trpala sam se sa dva momka istovrmeno, ne mislim ono trojka, to je došlo kasnije, nego imala sam dva momka u isto vreme i sa obojicom vodila ljubav.
– Uhh… moje jedino iskustvo je samo pušenje… – rešila sam da priznam iz ne znam kog razloga. Možda da bih postala veća u njenim očima.
– Opa, i to je nešto. Mora da je bio neko stariji.
– Da, ali nije bitno.
– Da li ti se dopalo?
– Jako… ponovo bih…
– Odlično, to je prvi korak, ubrzo ćeš i ostalo probati. Nego jesi li se ljubila. Imaš prelepe usne.
– Dva puta sa nekim mojim vršnjacima, ali mi se nije nešto dopalo…
– Kako ti se nije dopalo? Pa ljubljenje je nešto najlepše.
– Ne znam možda oni nisu znali, ili ja.
– Nemoj mi reći da ne znaš da se ljubiš.
– Pa ne znam. Niko mi nije rekao da li znam ili ne znam.
– Evo ja ću ti reći.
– Kako?
– Daj da te ja poljubim.
– Molim? Pa ti si žensko…
– Budalče, nema to veze. Samo sklopiš oči i prepustiš se. Čak možeš da zmisliš koga god poželiš.
– Ne znam… – dvoumila sam se, a Slavka je već klečala pored moje ležaljke.
– Dođi… – rekla je i primakla lice mom – niko ne zna tako dobro da zadovolji ženu, kao druga žena. Uverićeš se u to. – Kasnije u životu ću saznati koliko je bila u pravu.
Nežno je prislonila svoje usne na moje. Osetila sam njene sočne suve usne na svojim. Uhvatila me je rukom iza glave i gurnula svoj sočni vreli jezik u moja usta. Trznula sam se iznenađeno, ali mi ona nije dala da se otrgnem. Čvrsto je rukom držala moju glavu i pripijala uza se. Počela je da rovari jezikom po mojim ustima i ja sam odjednom osetila neku toplinu kako mi prožima telo. Izvila sam se kao zmija i prihvatila tu njenu igru.
– Vidiš… – reče ona između dva poljupca – tek će ti prijati.
Sada smo se već strasno ljubile. Oponašala sam njene kretnje i sve više uživala u tom ljubljenju. Osetila sam neki nemir u stomaku i kako je pičkica već počela da mi trne i da se vlaži. Stara drolja Slavka je to provalila i ja osetih njenu ruku preko mog stomaka. Počela je da me miluje po stomaku što izazva da mi se koža nakostreši od zadovoljstva.
– Hajdemo unutra… – reče ona promuklo, a ja sam je slepo poslušala. Ušli smo u sobu i pružili se po krevetu. Slavka je uz put bacila sa sebe kućni ogrtač i ostala samo u brusu i tangama. Tek sam tada shvatila koliko lepo telo ima i koliko me to pali. Slavka je bila jedna veoma lepa i sočna žena. Zrela. Legla sam na leđa, a Slavka me prekri svojim telom. Prijala mi je toplina njenog tela i mekoća njenih dojki prosutih po mojim. Nastavile smo da se ljubimo. Refleksno sam raširila noge i Slavka se zaglavi između njih. Sada smo bile u misionarskoj pozi i naši venerini bregovi su se trljali jedan o drugi. I dalje smo se ljubile dok su naši kukovi oponašali kretanje kao da se tucamo. Pičkica mi je vlažila kao luda. Nekako smo skinuli poslednje krpice sa nas ne prestajući da se ljubimo i nastavile našu igru, ovog puta skroz gole.
Tada Slavka zavuče svoju ruku između mojih nogu i nežno svoju šaku u obliku školje stavi preko moje pičke. Celo telo mi je uzdhtalo.
– Ahhh… mala, kako ti curiš… predivno…
– Ohhh… šta mi to radiš…
– Opusti se… omogućiću ti prvi orgazam…
Ona se spusti malo niže i poče da ljubi moje sisiće. Oh kako me je to palilo. A tek kada je uzela moje bradavice u usta i počela da ih sisa. Malo je falilo da svršim. Prepustila sam se i dahćući uživala u njenim dodirima. Krenula je glavom naniže i počela da me ljubi po stomaku dok mi je rukama nežno gnječila sise. Bradavice su mi nabubrile do pucanja.
Odjednom na moje iznenađenje, osetila sam njenu glavu u mom međunožju. Trznula sam se jer tako nešto nisam očekivala.
– Opusti se… – reče mi ona – ovo je stvar u kojoj mi žene najviše uživamo…
Poljubila je moju mačkicu i ja sam sva uzdrhtala.
– Ali… nevina sam…
– Ne boj se… nevinost se ovako ne gubi. Za to treba nešto veće i tvrđe.
Tada je počela da mi liže pičkicu. Oh kakvo blaženstvo. Klizila je jezikom duž mog procepa zadržavajući se na mom klitorisu. Sada sam još više vlažila uživajući u njenom lizanju. Onda sam osetila kako mi nešto prijatno toplo i vlažno ulazi polako u pičkicu. Nešto mnogo bolje nego moj prst. Bio je to njen jezik. Počela je da ga gura i vadi, a moji kukovi nesvesno krenuše u mešanje i ritam jebanja. Da, Slavka me je tucala svojim jezikom. Ta pomisao, i njen jezik me nateraše da svršim.
– Toooo… ahhhh… šta mi to radiš… – vrištala sam.
– Mmmm…. slatka si….
– Ohhh… evo meee…. – orgazam mi je protresao telo. Raširila sam noge koliko god sam mogla i primila jezik bludne Slavke u sebi. Tog trenutka sam poželela da ima jezik od pola metra i prodre duboko u meni. Svršila sam kao kobila, a na čaršafu je ostala ogromna fleka od mojih pičkinih sokova.
Slavka se odmače i leže kraj mene. Nežno je mazila moje drhtavo telo ljubeći me u obraz.
– Mala, divna si… tako mlada i slatka…
– Uhhh… meni je ovo jako prijalo… nisam znala da i sa ženama to može biti tako dobro…
– I te kako…

Od tog dana, Slavka i ja smo koristile svaki trenutak kada smo bile same da se družimo. Kasnije smo usavršili naše igrice. Lizala je ona mene, ja nju, a kasnije smo uvele u igru i vibratore. Jedino što nije htela da uradi je da mi oduzme nevinost, kako je rekla to ipak ostavlja za nekog muškarca.
Naši susreti su trajali sve vreme dok se ja nisam odselila od mojih.