3. Ispovest jedne drolje – Moja školska drugarica

50
Share
Copy the link

Letnji raspust. U međuvremenu sam se jako zbližila sa mojom školskom drugaricom Milicom. Ona je bila godinu dana starija od mene jer je ponavljala drugu godinu i došla u moj razred. Sedele smo zajedno u klupi i vremenom se za tih godinu dana jako zbližile. Postale smo najbolje prijateljice i gotovo da nismo imale tajni između sebe. Naravno tu su bile i tajne o momcima i maštanjima.
Ono što mi je najviše odgovaralo kod Milice je to što je pre svega bila vrlo lepa poput mene, pa nije postojala nikakva ljubomora. Zatim naši ukusi po pitanju muškaraca su bili totalno različiti, tako da je i tu izbegnut rivalitet, i treće, obe smo volele sex. Jako.
Često smo znale da kod nje ili mene, svejedno, u sobi maštamo o muškarcima i ponekada zajedno izdrkamo. To maženje i trljanje naših pičića dok smo posmatrale jednu drugu nas je dovodilo do ludih orgazama, nakon čega smo se dugo kikotale. Iako sam ja potajno želela da sa njom uradim nešto više po pitanju sexa, nisam se usuđivala jer sam se bojala njene reakcije. Ja sam sa Slavkom redovno imala sex seanse, ali sam isto to želela i sa Milicom, pogotovo što je ona bila mlađa i lepša.
Nekada dok smo tako ležale na krevetu gole i svaka samu sebe mazila govoreći bezobrazne reči i maštajući o muškarcima, primetila bih Miličin čudan pogled na moje međunožje, ali još uvek nisam bila sigurna. Strah da će me ismejati, ili odati drugaricama i ostalima da sam lezbača (što u suštini nisam bila) je bio jači od bilo kakvog pokušaja. I sve je bilo tako do tog letnjeg raspusta.
Par dana pre toga smo u društvu govorile nešto o depilaciji i brijanju dlačica sa ženskog tela. Kako su mi hormoni radili, primetila sam da su mi na pojedinim delovima tela počele rasti dlačice. Kao na primer po listovima, paperje ispod pazuha i ogromna šuma iznad pičkice. Pored toga što se to meni nije sviđalo, u trendu je bila depilacija i brijanje. O tome smo pričale i Milica i ja pa smo dogovorile da po prvi put taj ritual odradimo zajedno.
Milica je došla negde oko podneva, a uz put je kupila sve neophodne stvari. Ja sam naravno bila sama kod kuće dok su matorci radili. Brzo smo zbacili sve stvari sa sebe i uzbuđeno uletele u kupatilo.
– Kako ćemo? – upita prva Milica.
– Nemam pojma… i meni je ovo prvi put.
– Hajde prvo da se istuširamo…
– Hoćeš da napunimo kadu, velika je i ima mesta za obe.
– Odlično…
Ubrzo je kada bila do pola puna vode i pene i nas dve lagano utonusmo u prijatnu toplinu. Topla voda i pena su prijali našim telima i mi smo se opustile. Ja sam se čak i napalila pogotovo što smo počeli bezazleno da se dodirujemo prstićima po butinama ispod vode. Kikotale smo se i uživale u toj igri.
– Hoćemo početi? – upita u jednom trenutku Milica.
– Ajde… kako ćemo?
– Ne znam… ajde ti prva.
Izašla sam iz vode i sela na ivicu kade. Dohvatila sam penu za brijanje, promućkala i obilato namazala celu nogu. Dohvatila sam brijač i lagano povukla. Brijač napravi pravilan trag u peni na mojoj nozi.
– Lepooo… – reče Milica.
– Mogu ti reći da prija… – povukla sam ponovo brijačem, pa ponovo i za par minuta obrijala celu nogu.
– I? – upita me Milica.
– Meni je lepo, osećam hladnoću po nozi i pipni da vidiš kako je glatka.
Milica pruži svoju ruku i pomilova moju nogu. Od tog dodira meni se naježi koža.
– Prelepo… sviđa mi se. Daj sada i meni.
Nanela sam penu na drugu nogu i dodala je Milici koja je u međuvremenu sela na šolju kako se ne bi gurale u kadi. Brijala sam drugu nogu dok je Milica još uvek nevešto baratala oko svoje prve noge. Prva sam završila ustala i zavrtela se ispred Milice koja je pognuta brijala svoju nogu.
– I? Kako ti se sviđam?
– Odlično… lepo i glatko…
– Daj da vidim tebe…
– Evo samo još sekund da dovršim…
Tada i Milica ustade sa šolje i zavrte se u krug kao neka balerina.
– Mačko, što imaš lepo dupence… – izlete mi iz usta.
– Čuj ni tvoje nije loše… – zakikotale smo se. Možda ona nije reagovala, ali sam se ja sve više palila. Samo sam se bojala da ona to ne primeti.
– Hoćemo li sada i ispod pazuha…
– Hajde…
Stale smo ispred velikog ogledala i zajedno istovremeno svaka sebe obrijala ispod pazuha. Prošla sam rukom duž pazuha pa sve do dojke. Sve je bilo prelepo glatko. Obe smo stajale tako naspram ogledala sa dignutim rukama uvis i posmatrale naša glatka tela. Tada nam pogledi padoše dole. Naše pičkice su još uvek bile dlakave sa pravom šumom iznad. Moja sa žućkastim dlakama, a Miličina crna kao u gavrana. Zagledale smo se i Milica reče:
– Hoćemo li? – znala sam na šta misli.
– Naravno, samo kako?
– Pa jedna drugoj. Ti obrijaš meni, pa ja tebi…
– Sve?
– Sve.
– Može…
Milica sede na pod kupatila i raširi noge tako da mi se njena pičkica razjapi pred očima. Umalo nisam zabalavila. Uzela sam penu za brijanje i stavila sebi u ruku. Prinela sam ruku njenoj pičkici i počela polako da utrljavam po dlačicama. Milica samo sklopi oči i okrenu glavu u stranu. Očito joj je prijao moj dodir, ali se verovatno i stidela po malo. Namerno sam utrljavala penu duže nego što treba jer mi je prijala toplota njenog međunožja u šaci.
– Moram da ti kažem nešto… – reče promuklo Milica.
– Reci…
– Nemoj pogrešno da shvatiš, ali ovo me pomalo pali…
– Ćuti i uživaj… – rekla sam i prinela brijač iznad njenog venerinog brega. Polako sam povukla i ostavila gladak trag. Oprala sam brijač i nastavila sa brijanjem. Ubrzo joj je ceo gornji deo iznad pičkice bio obrijan. Sada je trebalo obrijati dlačice oko same pičkice. Milica raširi još više noge i lagano odiže guzu. Prišla sam licem bliže kako bih bolje videla i osetila primamljiv miris njenog pičića. Malo mi je nedostajalo da je oližem. Mirisala je bajno. Pažljivo sam joj brijala dlačice oko pičića vodeći računa da je ne povredim. Primetila sam da joj se koža na unutrašnjoj strani butina naježila od mojih dodira. Prijalo joj je.
– Daj sada malo i guzu… – rekla sam kada sam završila prednji deo.
– Nećeš valjda?
– Hoću… zamisli da se skineš gola i frajer ti vidi kako ti vire dlake iz dupeta…
Milica se samo nasmeja i postavi u kereći položaj. Istrtila je svoje dupence i uhvatila se jednom rukom za guz i raširila ga. Oh… kako je prelepo dupence imala. Čak sam se napalila i od pogleda na njen prelepi čmar. Lagano sam nanela penu oko njenog čmara i počela da je brijam.
– Uhhh… to me malo golica…
– Strpi se, brzo ću…
Ubrzo sam bila gotova i Milica uskoči u kadu da se umije. Brzo je završila, a ja sam zauzela poziciju u kojoj je do malo pre bila ona.
– Hajde sada ti mene… – rekla sam i raširila noge.
– Ooohhh mačko… pa ti si se napalila… vidi kako ti curi… – reče ona prilazeći penom mom međunožju.
– Izvini… – rekla sam tiho – to je jače od mene…
– Opusti se. Nema veze… i meni se ovo sviđa…
Stavila je svoj dlan na unutrašnju stranu moje butine i ja uzdrhtah od zadovoljstva. Još više mi je raširila noge i počela da me brija. Ohhh kako mi je to prijalo. Nožić je lagano prelazio preo moje kože i ostavljao gladak trag i osećaj hladnoće. Uživala sam. Nakon venerinog brega, Milica poče sa brijanjem oko mog samog pičića. Ti dodiri su me tek izludeli i ja nisam mogla da izdržim i počela sam ubrzano da dišem.
– Ti baš uživaš u ovome…
– Da… – priznala sam pa šta bude – jako me pališ…
– Gotovo… – reče Milica – Hajde okreni se da ti obrijam i guzu…
Natrtila sam se četvoronoške i odigla guzu što sam više mogla ka Milici. Ona nanese penu i poče polako da brija. Uh, kako me je to tek palilo. Nisam ni znala da mi je guza tako erogena zona, naročito oko čmara. I dok sam čekala tako natrćena da Milica završi sa brijanjem, odjednom sam osetila nešto vlažno i toplo po guzi. Postala sam svesna da me to Milica liže jezikom. Prelazila je duž mog procepa i klizila preko čmara.
– Šta to radiš? – upitala sam više reda radi, vidno uzbuđena.
– Mmmm… nisam mogla da odolim…
Prepustila sam se njenom lizanju. Osetila sam kako vrh njenog jezika klizi u krug oko mog čmara i od toga mi se bradavice na sisama propeše do bola. Tada je njen jezik skliznuo u moj čmar i ja istog trenutka svrših. Iz moje pičkice je curelo kao da pišam. Milica se zakikota i sva umazana reče:
– Sada ti malo mene…
– Da… ali ja ću to malo drugačije…
Okrenula sam se i spustila glavu između njenih nogu. Nisam časila ni časa, već odmah gurnula jezik u njenu vlažnu pičkicu. Milica tiho kriknu i još više raširi noge.
– Mačko… što je ovo dobro… – dahtala je.
Ja sam samo mumlala i lizala je onako kako me je Slavka naučila. Miris njene pičkice me je izluđivao. Bio je mnogo ukusniji i slađi od Slavkine, a i po jeziku sam osetila da je tesnija. Tucala sam je jezikom dok me je ona držala za glavu i krvnički nabijala sebi na pičić. Gušila sam se u njeom mirisu i sokovima. Odjednom me je snažno stegla butinama po licu i počela da se grči. Celo telo joj je drhtalo pod udarcima orgazma dok sam joj ja rovarila jezikom po utrobi.
– Aaahhh… – svršila je i klonula. Izvukla sam svoju glavu između njenih nogu i tako musava joj se nasmejala. Obe smo prasnule u smeh zadovoljstva.

Od tada smo Milica i ja još dugo jedna drugu brijale i zadovoljavale. Pored momaka koje smo imale, posebna poslastica su nam bile sexi seanse koje smo upražnjavale same i uživale jedna u drugoj. Naravno, nakon gubljenja nevinosti u igru smo uvele i vibratore.