Umproforci

69
Share
Copy the link

u Tuzli 1997…
Pođem sa jednim svolim drugom ,poslom u Tuzlu i Sarajevo, njegovim kolima.
Prvo smo otišli do Sa, a zatim u povratku smo trebali preuzeti neku robu u Tuzli…izgleda da smo zakasnili jer dogovor da nas neko sačeka nije ispoštovan.
Odsednemo u hotelu, večeramo i popijemo po pivu, no međutim preko puta mene u mom vidnom polju za trećim stolom sede dva umproforca crnje, jedan višlji i mršaviji, drugi onako zdepast i okrugao…Nakon nekog vremena taj višlji počne mi se smešiti i tako gledati sa smeškom, na sreću drug mi je bio okrenut leđima , tako da ih nije video…Posle više od pola sata , već sam bio pomislio da idemo da se odmaramo, bili smo jako umorni, taj mršavi pokušava nešto da mi saopšti i onda shvatim da me poziva u toalet, ustaje i odlazi sa osmehom.
Objasnim drugu da ću u wc…, a on već kreće da plaća račun i kaže da će u sobu…..dođi ti kad završiš…ok brzo ću..
Lagano sam prilazio wceu i kada sam stao za pisoar nisam smeo da se okrenem, jako sam se stideo, napokon sam smogao snage i krišom pogledao u predelu njegovog međinožja, samo što se nisam onesvestio….to je tolika toljaga visila iz njegovog šlica da je neverovatno. Nasmešio sam se stidljivo , a on je gledao pravo u mene, odmah je prišao bliže i zavukao ruku u moju trenerku, gnječeći moju malenu pohotnu i divno oblikovanu guzu..Rekao sam da moram u sobu, dobro je savladao naš jezik, rekao je vrati se.Noge su mi klecale dok sam išao prema sobi i razmišljao sam o izgovoru pred drugom, šta reći.
-e drug još bi piva idem dole , ti spavaj, uzeću ključ.Složio se.
Sišao sam, još su sedeli za istim stolom.I oni su pili pivo..nasmejao se dražesno i rekao-izećemo još piva pa da idemo u sobu,ok? Malo sam se uvrtao,ali naravno prihvatio.
Poslali su me u kupatilo, a oni su ostali u salonu, to je divan apartman, koji su koristili.Tuširao sam se i izpirao, a u glavi mi je samo njegov ogromni kurac.Izlazim , ali zatičem samo visokog, koji se raspremio, a preko struka mu je veliki beli peškir,dođi reče,prilazim, od me vuče za obe ruke da se spustim dole dok je on sedeo zavaljen u dvosedu,kleknuo sam ispred sa zebnjom da ponovo vidim tu komadinu, skinuo je peškir i ponovo samo što se nisam srušio, ogroman, divno oblikovan, veliki glavić, samo poželeti takav. Hteo sam da znam dimenzije,užeo sam cigarete i tako izmerio tri paklice po 8,5cm i više, jako je debeo, srednjim prstom i palcem ne mogu da ga obujmim.Odmah sam krenuo da ga ljubim i ližem, toliko je ogroman da usta jedva uđe, a ni trećinu ne može unutra.Gnječio je moje divne guzove i jako se napalio,prebacio me preko rukohvata od dvoseda, tako da sam bio potrbuške, jako mi je raskrečio noge, dobro me razradio jezikom, ludeo sam,onda je stavio neke kreme i krenuo putovanje u kosmos. Dosta dugo je lagano razrađivao prolaz i kada je osetio da je dobro, zabio mi je svih 26, zvezde su mi pred očima, ali blažesan osećaj tog ogromnog mesa u mojoj guzi,U toj pozi me je veoma dugo držao i dovodio da izludim,stalno me stišavao da ne vičem, da neko ne čuje…kada sam povremeno svojim rukama proveravao oko svoje guze, shvatio sam da mi do jaja ulazi ta ogromna kurčina, to me još više raspali i krećem da ludujem, ludački mešam pod njim,on silno zakucava, razdire me, guza se raširila, mogla bi još jedan da primi,razbijao me dugo dog nije pao preko mene , nevadeći ga iz guze, osećao sam snažne pulseve.Zatim me poveo u sobu,tražio je da jašem, što ja obožavam,toliko sam se nabijao na njega da sam počeo da se grčim i tresem od užitka, u jednom trenutku sam se upišao od zadovoljstva, Te noći smo dosta toga isprovali, razvalio me, jedva sam hodao,tražio je da se ponovo vidimo, ali u troje sa njegovim drugom. Prihvatio sam,ali nekom drugom prilikom. Razmenili smo br.telefona i naredno viđenje je trebalo biti za dve nedelje….i bilo je. Nastavak sledi