Seks pod opsadom (GAY priča)

65
Share
Copy the link

-Sarajevo je grad koji nosim duboko u srcu,deo je mene i ja sam deo njega,ne objašnjiva veza iako sam rođen hiljadama kilometara daleko.
-Rođen sam u Parizu ali živeo sam 5 godina na Grbavici jer je moj otac bio raspoređen u Sarajevu kao dopisnik jedne novinske agencije.
-Vratili smo se u Francusku gde sam nastavio školovanje i počeo se baviti novinarstvom kao i moj otac,došla je i ta famozna 1992 godina kada je počeo rat u Bosni i opsada Sarajeva,kao dobrovoljac sam se javio u svojoj redakciji da odem tamo i izveštavam o događajima koji su potresali svet strašnim stvarima koje su se tamo događale ali i da se saosećam sa na neki način svojim gradom u kojem sam proveo detinjstvo.
-Sarajevo su potresale velike restrikcije vode,hrane,struje,benzina,ratovale su tri velike vojske i paravojne formacije,moj urednik je tražio pun angažman na terenu,bio je veliki uspeh intervjuisati bilo kog vojnika ne vezano na kojoj strani ratuje.
-Moj Kamerman i ja,vozili smo se obalom Miljacke gde su se kad kad mogli videti vojnici kako uzimaju vodu u pauzama snajperske vatre,moj Kamerman Fransoa bio je ne pažljiv pri vožnji i udario je u olupinu automobila koja je bila minirana,od eksplozije naš reportažni kombi se prevrnuo i ja sam ispao napolje,izgubio sam svest,ne znam šta se dogodilo dalje sa njim.
-Probudio sam se na hladnom podu vezanih ruku i usta,bio sam u nekom očiglednom skrovištu jer je vazduh bio težak,zagušljivo dok je svetlo pokretao agregat jer je Sarajevo tih dana bilo bez struje.

,,Dino,budi se,,-čuo sam vojnika kako nekoga doziva,uz strašnu buku vojničkih cokula predamnom se pojavio ogroman muškarac,bio je tako jak,snažan,kao da je napravljen od kamena,plavokos,plave poveće brade,sa zelenom trakom oko čela,plavih očiju,dok sam ga gledao pomišljao sam na film o Rambu jer je cela ova situacija na to i podsećala.
,,Dobro veče,,-progovorio sam na loše srpsko-hrvatskom jeziku nakon što mi je sklonio povez sa usta.
,,Ko si ti bre,zašto si bio kraj Miljacke,,-uneo mi se u lice,mirisao je na pravog muškarca,moje telo je počelo čudno da reaguje,strejt sam,volim žene,imam devojku u Parizu ali od njegovog mirisa su i se probudila sva čula.
,,U džepu mi je novinarska legitimacija,,-pocepao mi je uske pantalonice na džepnom delu svojom snažnom šakom dok je vadio sa velikim natpisom ,,PRESS,,.
,,Novinarski smrad,znao sam,vi govna ste krivi za ceo ovaj haos,,-šutnuo me je po nogama.
,,Ja sam uvek izveštavao onako kako jeste,,
,,Vidim ba,sad nam je za vratom,UN,NATO i ko zna ko sve,boli vas kurac kako mi živimo,,-ščepao me je za vrat i podigao ka svom licu.
,,Nemojte me povrediti,uradiću šta god budete želeli,,-molio sam za život.
,,Da sam te želio povredit,ostavio bih da izgoriš u kombiju ili da te snajperisti izbuše ko kantu jebote,,-okrenuo me je da mi odveže ruke ali kako su mi se rasvetale pantalone,pred njegovim očima su se ukazale moje crvene tanga gaćice koje su u Evropi tih godina postajale hit.

,,Da ti nisi jedan od onih ba,,
,,Ko,,
,,Što vole muške,peder kako ih zovu,,
,,Ne,zašto,,
,,Nosiš ove gaće ko treba neka,jebote,,-stavio je svoj veliki kažiprst u predelu guze i pomerao tangicu ali bio je grub jer je njegov prst dugo bio na obaraču pa je jednim pokretom pocepao nežnu finu tkaninu,moja glatka negovana guza je sada bila otvorena pred njegovim očima,otrgao se i otišao do sredine prostorije,gledao je šta rade njegovi saborci.
,,Ja volim žene,ne znam što gubim vreme stobom,,
,,diže ti se na moju guzu,,-okrenuo sam se nagužen i pogledao ga u oči.
,,uh,,-tresao je glavom ko pijan,ustanovio sam da je napaljen i zagoreo,nije jebao ništa od početka opsade grada,šlic mu se deformisao koliko mu je bio tvrd.
,,Dolazi ovamo,da nisi pisnuo,,-nabio me je uz neke merdevine i ruke vezao lisicama,sve ovo mi je nekako bilo odvratno ali istovremeno sam uživao u celoj situaciji,ne opisivi strah se mešao sa zadovoljstvom,negde u dubini duše sam znao da ako mu dam da se isprazni u meni,na taj način ću spasiti svoj život.
Stavio mi je svoju šaku na usta kako moje stenjanje ne bi uzbunilo druge borce,nije očito želeo da oni saznaju da tuca muškarca,iako je to u zapadnom svetu postajalo sve normalnije,ovde je to bila debela sramota.
-Anus mi je bio tako tesan,izvadio je kurčinu kroz šlic i svoj veliki glavić pokušao odmah da gurne ali bez uspeha dok je mene bolelo,pokušao je i drugi put ali ništa,sa obližnje police je dohvatio neku belu mast nadam se jestivu i namazao dva prsta i mazao mi dugo čmar,pomerao je prste napred nazad dok se pod toplotom moga tela nije skroz rastopila.
-Gurao je polako svoj glavić,počeo je ulaziti spremajući put da uđe ceo,bolelo je jako,zatvorio sam oči i stisnuo zube,verovao sam da će kasnije biti lepo samo da se rupica navikne na tako veliki kalibar,za kratko bol je prestala,opustio sam se i Dino je bio ceo u meni,spustio je ruku sa mojih usta i zagrlio me je oko stomaka dok se nabijao nežno mešajući u meni kao burgija.

,,Reci toj tvojoj usranoj Evropi kako jebe Bosanac,,-uz osmeh zadovoljstva mi je šapnuo.
,,To iskustvo ću ljubomorno čuvati,,-odgovorio sam mu,stvarno je bilo lepo,lepše i od drkanja,na trenutke sam zaustavljao njegove nalete je*am želeo da ne svrši brzo,voleo sam da njegov kurac dugo boravi u meni.
Pojačavao je nalete,tresao se,znao sam da je vrhunac blizu,gubio sam se,tresla se zemlja,osećao sam kako mi njegova sperma puni guzu,vruće i obilno,svetlo se ugasilo.

,,Počelo je granatiranje,,-neko je uzviknuo u mraku,pomislio sam da sam mrtav.
,,Ne boj se,ovaj podrum je dobro zaštićen,vode se ulične borbe,,-šapnuo mi je i poljubio me znojavim usnama iza uva.

-Nekoliko nedelja smo uživali Dino i ja u zatvorenom skloništu jer nismo mogli napolje,na gradskim ulicama su se vodile velike borbe,niko nije smeo da zna da to mesto postoji jer je na ulazu bio zaštitni kontejner.
-Do nas je posle više nedelja doprla vest da dolaze visoki Politički zvaničnici na pregovore i da se obustavlja paljba sa svih strana,Dino je procenio da za mene dalji ostanak nije više moguć i da sam ja predstavljao nešto lepo i slatko u njegovom životu dugo u ovom zlu vremena.
-Tajnim hodnikom po noći doveo me je do neke ulice koja je bila dobro zaštićena i nije bilo snajperista,krili smo se pored prevrnutog kamiona ispod cerade.

,,Šta radimo ovde,,
,,Sačekaj autobus,uspostavljena je direktna linija za Split,beži iz ovog pakla,,
,,ne želim bez tebe,,
,,ja moram da ostanem,ratnik sam,nisam kukavica da bežim,moram da ostanem ali ti nisi deo ove priče,,
-kroz njegov zagrljaj promaljali su se prigušeni farovi vremešnog autobusa koji je zastao kraj nas.
-Ušao sam sa očima punim suza jer mislim da pored dobrog seksa sam se zaljubio u tog čoveka jer me je spasao dva puta,prvi put od smrti a drugi put od sigurnog zarobljeništva.

,,200 maraka,,-prekinuo me je vozač tražeći da mu platim prevoz,po džepovima pantalona koje mi je dao Dino nije bilo ničega a u košulji samo moje isprave,skinuo sam zlatan lanac koji mi je otac poklonio za 18-ti rođendan i pružio vozaču,zlato je otvaralo mnoge puteve.
-U Split sam stigao do podneva,u blizini autobuske stanice nalazila se baza Crvenog krsta gde sam potražio pomoć i pronašao mog kamermana Fransua koji je bio teže povređen,nakon nedelju dana hospitalizacije prebačeni smo avionom za Pariz.
-Usledio je Dejtonski sporazum i sve kasniji istorijski događaji,postao sam veoma cenjeni novinar,oženio sam se i dobio dve prelepe ćerke ali nije mogao da prođe dan a da ne pomislim na njega,ubijalo me je to što nisam znao ništa o njemu pa čak ni da li je živ.

-Posle 10 godina od završetka rata,vratio sam se u Sarajevo na odmor,sav svoj novinarski autoritet sam upotrebio kao i poznanstva sa ovdašnjim ljudima kako bih ga pronašao,prva radosna vest je da je živ i da je gazda jedne buregdžinice u gradu.
-Uzeo sam taxi i otišao tamo,noge su mi drhtale kao i prvi put kada sam ga ugledao,bio je i dalje lep,jak i snažan uprkos svojim godinama,vreme ga nije pregazilo.

,,Dino,,-jedva sam izustio,pogledao me je očima punim žara,prepoznao me je iako sam se znatno promenio.
,,Žiko,,-ime mi je Žan ali me je on prekrstio u Žika 🙂

Taj susret je bio epski,posle toliko godina,obojica smo bili oženjeni sa de* ali da se nismo zaboravili,skriveni u mojoj hotelskoj sobi ponovo sam ga primio u sebe,doneo sam mu nešto sa zapada što nije osetio a to je pušenje njegove dobre kite.
Sve je izgledalo kao san posle velikog košmara u kojem smo se sreli,družimo se i dalje,postali smo veliki porodični prijatelji,tanka je linija između ljubavi i mržnje.