151. Ispovest jednog bisexualca – Industrijska zona

157
Share
Copy the link

Evo mene opet nakon duže pauze. Zbog izvesnih privatnih obaveza nisam moga da uhvatim vreme i nakačim se na inter*. Zato ću sada pokušati da nadoknadim svim mojim ljubiteljima, a i onima koji me ne vole, tako što ću nastaviti sa objavljivanjem svojih priča.
Takođe, ukoliko ima zainteresovanih za svoje lične privatne priče ili celu moju kolekciju priča ilustrovanih u PDF formatu ili na neki drugi način, neka mi pošalju poruku na fejsbuk profilu Erotske Price.

Industrijska zona. Prašina, smrad gume i goriva, kamioni… Mesto gde se u jednom gradu sastanu svi kamioni i radne mašine ovog sveta. To popodne, mislim po najvećoj vrućini tog leta sam morao doći u industrijsku zonu je*am morao da odradim neki posao. Naime, za jednu poznatu firmu sam morao da obezbedim carinske papire i istovar jedne mašine. Nije baš neki posao obezbeđenja kojim bih se dičio, ali novac je novac, a i trebalo mi je da uđem polako u tu branšu poslova kako bi se pročulo za mene.
Brzo sam pronašao vozača koji je dovezao mašinu i zajedno smo za čas sredili papire. Pozdravili smo se tu na prašnjavom platou i vozač ode da odveze mašinu na zadatu adresu. Okrenuo sam se oko sebe i tek tada zapazio restoran. U stvari, to je bila ona obična šoferska kantina. Rešio sam da uđem i popijem neko pivo nakon uspešno obavljenog posla.
Ušao sam i zapahnuo me težak miris raznih variva i čorbi koje su vozači nemilice sipali u svoje već dobrano velike stomake. Brzo sam se privikao na taj miris i seo za jedan prazan sto. Srećom, pivo je bilo hladno. Pošto je bilo negde oko 7 uveče, vreme večere, ubrzo se sala napunila gladnim šoferima.
Tada su njih dvojica prišla za moj sto.
– Da li je slobodno? – upita me krupni brkajlija držeći tacnu sa jelom u rukama.
– Jeste…
Njih dvojca smestiše svoje guzice za sto i u tišini počeše halapljivo da jedu. Posmatrao sam ih kroz dim od cigarete i počeo da razmišljam. Šoferi, verovatno gladni sexa nakon dugog puta. I ne izgledaju tako loše, možda bih mogao…
Prvi od njih koji mi se obratio, brka, bio je krupne građe i dlakavih ruku. Delovao je snažno, je*ve što bi dohvatio rukama, od kašike ili parčeta hleba stiskao je takvom snagom da je cedio vodu iz njega. Drugi, mlađi i višlji delovao mi je kao neki kriminalac. Ošišan na kratko, snažnih ramena i dugačkih udova. Nadam se i da mu je glavni ud dugačak.
– Odakle ste momci? – upitao sam tek da započnem razgovor.
– Novi Pazar – reče brka i nastavi da jede.
– Nego… Ne pije mi se sam… Jeste li za po jedno pivo?
Prvo su se zagledali jedan u drugoga, verovatno ne očekujući da ih neko čašćava pivom pa brka odgovori:
– Može, što da ne…
Ubrzo su na stolu stajale flaše sa pivom. Njih dvojica su zavaljeni u stolice coktali zadovoljni jelom i u ustima valjali čačkalice. Uz pivo je razgovor krenuo i mi smo se bliže upoznali. Bili su kumovi i zajedno radili kao šoferi na svom kamionu. Mlađi se je zvao Irfan, a brka Semir. Obojica iz Novog Pazara, već godinama na putu kao kamiondžije. Prvu turu piva je zamenila sledeća, pa sledeća i tako smo se mi zapili.
Negde oko 10 sati počeše da se gase svetla u restoranu što je bio znak da se zatvara.
– Oho. Desetka… – reče Semir gledajući na sat – vreme je da krenemo.
– Pa rano je – rekao sam bojeći se da će mi pobeći, a namera mi je bila da pokušam da ih smuvam za jednu partiju sexa. Pogotovo što sam tokom kratkog druženja sa njima primetio kako su svojim ponašanjem odavali osobe gladne sexa. Ipak su to šoferi.
– Mogli bi još koje pivo da popijemo… – nastavio sam.
– Ne znam – nadovezao se je sada Irfan – Možda bi i mogli, ali nema gde, a i iskreno da ti kažem, mislili smo da svratimo tu dole do petlje i nađemo neku kuravu za večeras. Znaš malo nam se prijebalo…
– Pa dobro, pivo i nije neki problem. Evo uzećemo ovde nekoliko flaša pre zatvaranja…
– A sex braco? – upita sada Semir ozbiljno.
– Ma daj sex… – pravio sam se naivan. Nisam hteo da požurujem ništa jer nisam znao kakve će njihove rekacije biti. – Prvo pivo i društvo, a onda sex ako ga bude. Na kraju krajeva uvek ga možete izdrkati…
– Što da drkam kada za 10 evra imam cigančicu na petlji dole? – upita Irfan.
– Pa da bi se družili i pili pivo… – bio sam uporan.
– Jedino ako nam ga posle toga ti izdrkaš… – reče Semir i puče u smeh. Nasmejali smo se sva trojica, jer je to bila jedna kao strejt šoferska svakodnevna šala. Možda njima, ali meni ne. Ja sam imao nameru ne samo da im izdrkam nego mnogo više.
– Ni to nije problem – prihvatio sam šalu – Nećemo valjda da prekidamo pivo zbog jednog drkanja…
Oni nastaviše da se smeju dok smo prilazili pultu i ja naručih još piva. Tako sa pivom smo se uputili ka parkingu. Brzo smo stigli do njihovog kamiona. Bio je parkiran pored jedne stare rashodovane dizalice i dok je prikolica bila na svetlu, kabina je delimično bila u mraku, što je meni u potpunosti odgovaralo, s obzirom na moje namere.
Naše druženje smo nastavili sedeći na malim sklopivim stoličicama koje je Semir izvadio iz kamiona. Cugali smo pivo dok je kroz otvorena vrata kabine treštao neki težak narodnjak. Priča je i dalje tekla vezano za kurvice sa auto-puta.
– I kažem ti ja kume – obrati se Semir Irfanu – prošli put kada nisi mogao da dođeš, jebao sam jednu cigančicu. Prava mala. Dala mi je da je karam u bulju za 15 evra…
– Ih… mnogo je to. A pravo da ti kažem prljave su… Ja im dajem samo da mi popuše i to za 5 evra.
– Pa jebi ga… Koliko para toliko muzike… – dodao sam u pokušaju da ih navedem na moj teren.
– Kako to misliš? – Upita Semir – znamo mi da ima boljih pičaka u gradu, ali nema se toliko para…
– Ne to… nego nešto razmišljam – lukavo sam nastavio – Evo, ti Semire daješ 15 evra za tucanje u guzu, a ti Irfane 5 za pušenje. To je 20 evra. To ti je brate dve gajbe piva, minimum…
– Jeste, ali onda nema sexa… – reče Semir – bolje makar jedna gajba piva i malo sexa…
– Da, ali dobra kombinacija je 2 gajbe piva i drkanje…
– Izgleda da ti prijatelju više voliš pivo nego sex? – konstatovao je Irfan.
– Neee… sex mi je možda najvažnija stvar u životu, ali njega uvek ima za džabe…
Njih dvojica sada za tren ućutaše. Nisu znali na šta mislim, a pogotovo reč „džabe“ je imala magično dejstvo na vozače.
– Kako to misliš za džabe? – upita Semir. Ja sam rešio da iskoristim ovu priliku, kao i priliku da smo svi već dobrano bili pod dejstvom alkohola, te su nam mnoge kočnice bile otpuštene.
– Pa evo… sećaš se šta si rekao u kantini?
– Šta?
– Da vam ga ja izdrkam… a ti zato umesto da potrošiš 20 evra na kurave kupi dve gajbe piva…
Sada je nastala neprijatna tišina. Ovo je bio prelomni momenat, posle čega ću znati na čemu sam.
– Kako misliš da nam izdrkaš? – upita Semir.
– Pa rekao si u kantini da ako bi se družili uz pivo jedino preostaje da vam ga ja izdrkam…
Njih dvojica se pogledaše i lagani osmeh ispod semirovih brkova mi dade do znanja da sam možda na pravom putu.
– Čuj… Meni ne bi smetalo… važno je da ja večeras pre spavanja ispraznim jaja…
– I meni odgovara… – reče Irfan.
– Onda otvaraj pivo…. – rekao sam skoro radosno.
Moram da priznam da je tog trenutka zavladala neka čudna atmosfera. Kao da smo se svi bojali jedan drugoga. Semir uđe u kabinu i iz friza izvadi pivo, a ja sam osećao čudan Irfanov pogled na sebi. Semi*ede na stoličicu i pruži nam po flašu piva.
– Reci ti meni Dule nešto. Da posle ne bi bilo nesporazuma…
– Šta?
– Jesi li ti malo pre bio ozbiljan, ili si se ti to sa nama zajebavao…
– Da…
– Šta da… Slušaj, mi u ovakvim situacijama znamo da budemo i dosta neprijatni. Da ne bi bilo nesporazuma, mi nismo pali sa kruške i znam kuda sve ovo vodi. Na kraju krajeva, pre nekoliko dana smo u Italiji Irfan i ja dobro izjebali jednog pedera, tako da nam to nije strano…
– I bilo je za džabe…. – rekao sam.
– Pa da… – nasmeši se sada Semir.
– Slušajte momci – rešio sam da otvorim karte – Ako vam ova situacija ne odgovara, ja kupim prnje i idem, a vi se snalazite. Ako ne… ovo može biti jedno lepo veče uz pivo i sex kako za mene tako i za vas….
Njih dvojica se pogledaše i sporazumeše pogledima te Irfan progovori:
– OK, ali onda se nećemo zadržati samo na drkanju… Biće tu svega…
– Odgovara mi…
– Onda živeli… – reče Semir i podiže flašu piva.
Nazdravili smo i od tog trenutka je atmosfera bila mnogo opuštenija. Sedeli smo u krug raskrečenih nogu na malim rasklopivim stoličicama koje koriste najčešće pecaroši i ispijali pivo uz opušten razgovor koji je sve više navodio na sexi teme. Njih dvojica su prepričavali svoje sexi dogodovštine sa raznoraznim kurvama i pederima sa kojima su bili do tada što je polako uspaljivalo atmosferu među nama. Ifran nam otvori novu turu piva, a Semir značajno protrlja svojom dlakavom rukom svoja muda i ustade sa stoličice. Protegao se je, a ja nisam mogao a da ne primetim dobru izbočinu na njegovim bermudama. On završi protezanje i meškoljenje svojih muda i primeti kako ga gledam te reče:
– Verovatno te interesuje kako izgleda?
– Da…
On se prvo osvrnu po parkingu da vidi da nema nekoga ko bi nas video i bestidno skinu svoje bermude do kolena. Pred očima mi ispade njegova mesnata kurčina koja se je poludignuto klatila iznad moćnih muda. Sve to je bilo propraćeno njegovim okruglim stomakom prekrivenim crnim dlakama. On snažno stegnu svoja muda i kurac zajedno i protrese ih zajedno.
– Ovo te očekuje večeras da zadovoljiš – reče on i sede nazad na stoličicu raskrečenih nogu kako bih mogao da ga gledam u međunožje.
– Odlično… Čim popijemo pivo…
Tada se je i Ifran okuražio, te je i on ustao sa stoličice i lagano svukao svoje farke. Iz gaća mu ispadoše kurac i muda na svetlo. Po mojoj proceni, raspolagao je sa tanjim, ali dužim kurcem od Semira. U svakom slučaju, obojica su imala alat koji je imao sve predispozicije da zadovolji sve moje kurvanjske apetite.
Cugali smo tako pivo i pričali i dalje teme vezane za sex. Njih dvojica nisu obraćala pažnju na to, ali sam ja balavio na njihove poludignute kurčine koje su im se klatile između nogu. Tada sam rešio da pređem u akciju.
– Momci… Idem da se olakšam od piva, a vi se pripremite ko će prvi….
Odmakao sam se par metara iza prikolice i izvukao svoj sluzavi kurac od napaljenosti da pišam. Tada mi priđe Irfan i stade pored mene. Farke su mu i dalje bile spuštene do pola butina, te se on samo uhvati za kurac i poče da piša tik uz mene. Dok smo tako šorali, on pruži ruku i nežno me uhvati za bulju. Streso sam se od zadovoljstva. On lagano stisnu moju polutku i pišajući se okrenu ka meni i reče:
– Nema prvi, drugi… Rešili smo da nas istovremeno zadovoljiš… To jako volimo…
– Odlično… – rekao sam i otresao kurac nakon pišanja.
Vratili smo se do kabine i zatekli prazne stoličice. Semir je već bio ušao u kabinu i odozdo sam video kako se je već pružio na krevet iza vozača.
– Izvoli… – reče Irfan sa osmehom i rukom mi pokaza da uđem u kabinu kamiona.
Popeo sam se i prvo što sam uočio je Semirovo nago telo pruženo po krevetu iza vozača. Rukom je mesio svoj poludignuti mesnati kurac i sa osmehom me gledao u oči.
– Lepo ti je dupence… – reče Irfan kada sam se popeo u kabinu i dohvati rukom ručicu kako bi se popeo za mnom.
– Večeras je vaše… Možete da radite sa njim šta vam je volja… – odgovorio sam.
– Oho… – ubaci se Semir – volim kada je neko gladan kurca…
I pored toga što je kabina kamiona bila velika, prostora unutra nije bilo baš dovoljno. Naročito ne za trojicu podosta krupnih muškaraca. Zato se Semir malo pomeri i sklupča noge. Taj pokret zgužva njegova muda i istaknu njegov kurac još više. Svukao sam majicu preko glave i natrtio se kako bih lakše svukao pantalone i gaće. Za to vreme Irfan zalupi vrata od kabine i navuče zavesu preko šoferšajbne kako bi nas zaštitio od radoznalih pogleda spolja.
Dok sam se tako polunagnut mučio sa izvlačenjem nogu iz nogavica pantalona, Semir lagano isturi svoje kukove i ponudi mi svoj debeli kurac. Rešio sam da odmah krenem u akciju te približih svoje usne i blago sam ih oslonio o njegov kurac. Udahnuo sam miris mošusa koji je dopirao iz njegovih šoferskih muda. Liznuo sam mu jezikom kurac na šta se on prope i poče da dobija svoju punu veličinu. To mi uzburka krv tako da se i moj kurac počeo buditi i dobijati na veličini. Miris Semirovih dlakavih muda pomešan sa blagim mirisom znoja me uspali i ja strpah njegov obrezani glavić u usta.
– Tooo majstore… – uzdahnu Semir – volim kada neko zna znanje…
Semir je imao prelepi kurac. Ako se tako može reći, pravi šoferski. Solidne dužine, nekih 18 cm, obrezan i pravilnog oblika i pristojne debljine. Debljine da zadovolji svaku guzu. Zaglabio sam da mu pušim kada sam osetio Irfanove ruke na guzi. On se je do tada već skinuo i ostao samo u beloj majici na tregere. Uspeo sam krajičkom oka da uhvatim njegov kurac koji je bio za koji centimetar duži od Semirovog, ali zato i neznatno tanji. Šarao mi je rukama po guzovima, i to njegovo milovanje izazva kod mene da mi se koža naježi.
Sada kada sam već dobrano ovlažio i izbalavio Semirov kurac, poželeo sam da ga progutam celog. Avaj, Semir me je preduhitrio. Stavio je svoju snažnu šaku na moj potiljka i grubo mi pritisnuo glavu. Njegov debeli kurac mi upade duboko u grlo od čega mi ispadoše oči. Malo je falilo da se zagrcnem i povratim, ali osećaj njegovog ukusnog glavića kako mi prolazi između krajnika me još više napali. Nastavio sam da mu ga dudlam uvlačeći ga do jaja u grlo.
– E sada da vidimo kako se jebeš kurvo… – reče Irfan iza mene i prisloni svoj glavić na ulasku u moj čmar. Osetio sam kako mi noge podrhtavaju od uzbuđenja. Dok sam jednom rukom pridržavao Semira za njegova moćna muda, drugu ruku provukoh iza sebe i uhvatih se za guz. Razvukao sam ga koliko god sam mogao.
– Ohhhh… mmmm… – mumlao sam punih ustiju od zadovoljstva. Irfan mi je krnuo svoju kurčinu naglo do jaja držeći me za kukove.
– Uhhh… kako si vreo… – dahtao je Irfan.
Ispljunuo sam Semirov kurac iz usta i zavapio:
– Jebite me… ahhh… rasturite meee…
– Sreća naša da ovi pederi obožavaju da ih karaju šoferi… – reče Semir i uhvati moju glavu obema rukama.
Tada je nastao lom. Semir mi je držao glavu obema šakama i nabijao je sebi na kurac. Ja sam mu ga gutao i uživao u prodiranju njegovog obrezanog glavića duboko u moje grlo. Za to vreme, Irfan me je čvrsto držao za kukove i snažno mi nabijao svoj tvrdi kurac u guzicu. Glatko klizanje njegovog kurca duž mog guznog creva je nateralo moj kurac da pušta sokove koji su kapali po menjaču. Ova dva neotesana šofera su me razbijala. Nabadala su me na svoje obrezane kurčine kao da im život od toga zavisi. Videlo se da dugo nisu ništa jebali i da su hteli da isprazne svoja otežala muda. A ja, ja sam uživao. Ne znam šta mi je bilo lepše. Da li Irfanov tvrdi kurac koji mi rovari po dupetu, ili Semirova debela kurčina koja mi razara grlo. Deljali su me tako kao kozu neko vreme, a onda Semir uspravi svoje telo na krevetu i reče:
– Dođi… Hoću da mi sedneš na kurac…
Ispravio sam se i Irfanov kurac mi ispade iz dupeta. Osetio sam onu poznatu hladnoću vazduha koja mi je milovala razjapljeni čmar. Opkoračio sam Semira i seo mu u krilo okrenuvši mu leđa. Semir pridrža svoj kurac i ja lagano naciljah svoj čmar. Osetio sam kako njegov glavić polako pravi sebi mesta i prodire u moje crevo. S obzirom da mu je bio deblji od Irfanovog, još više mi razvuče čmar i ja zadovoljno uzdahnuh. Kada sam mu naseo do jaja, Semir podvuče svoje ruke i uhvati me za unutrašnju stranu butina. Odigao mi je noge i počeo odozdo da mi ga nabija u ritmu koji me je izluđivao. Taman kada sam pomislio kako smo Irfana nepravedno zapostavili, on mi se približi i rukom mi dva tri puta prodrka kurac. Vrisnuo sam i počeo da svršavam. Prskao sam spermu svuda po mojim grudima i Semirovim mudima.
– Ahhhh…. nemojte da stajete… hoćuuuu još….
– Nismo ni nameravali – reče Irfan i dohvati svojom rukom spermu sa mojih grudi i stomaka. Onda je spermu razmazao po svom kurcu i kurcu Semira koji na trenutak zastade sa jebanjem. Odmah sam znao šta želi i ja još više odigoh i raširih noge. Irfan se namesti između naših nogu i polako prisloni svoj tvrdi kurac na moj čmar, tik uz Semirov kurac. Počeo je polako da prodire, i ja osetih kako njegov glavić ulazi u moje crevo pored Semirovog kurca koji je još uvek stajao unutra.
– Ahhh… polako… pocepaćeš meee…. – dahtao sam od zadovoljstva i bola istovremeno.
– Ne brini – reče Irfan – nisi ti prvi kome nabijamo dva kurca u guzicu…
– Arghhh… – kriknuo sam kada mi ga je konjina sjurio odjednom u dupe. Jako me je zabolelo. Irfan me preklopi svojim telom i ostade tako da miruje, dajući mi priliku da se naviknem na dva kurca u dupetu. Ležao sam tako nekoliko trenutaka u sendviču između ova dva šofera i drhtao od bola i uzbuđenja. Nije mi dugo trebalo da se opustim i tada proradi ona kurvica u meni.
– Sada me jebite… ohh… rasturite me…
Ovo je bila komanda koju su čekali. Prvi je krenuo Irfan i počeo divljački da me zakucava odozgo. Semir nije časio ni časa već i on uhvati njegov ritam i poče da mi nabija svoju kurčinu odozdo. Dva tvrda kurca su mi rovarila u dupetu i ja sam uživao. Njih dvojica su jebali kao sumanuti. Kao da su se takmičili ko će više puta da mi ga nabije u guzicu. Meni su popustile sve kočnice i počeo sam od zadovoljstva da mešam guzom kao neka kurvica, onoliko koliko mi je to položaj dozvoljavao tako priklješten između njih dvojice.
Onda je puklo. Prvi je krenuo Irfan. On naglo izvadi svoj kurac iz mog dupeta i ja nasedoh na Semira do jaja. Irfan se uspravi i prinese mi svoj vreo kurac ustima. Prvi mlaz me pogodi u vrat, dok sam drugi spremno dočekao i primio ga u usta. Irfan nije gurao svoj kurac u moja usta, nego je sa nekih desetak centimetara našpricavao ogromnu količinu sperme koju sam u slast gutao. Kod drugog mlaza, osetio sam i kako se Semir prazni u mom dupetu. Toplina njegovog šoferskog semena mi preplavi creva i natera me da svršim i ja po drugi put to veče. Naše pražnjenje je trajalo nekoliko minuta. Onda smo se isprepleteni skljokali na krevet.
– Čoveče, baš si nam dobro ispraznio muda – reče Semir – dugo nas ovako dobro nije neko zadovoljio…
– Da… – potvrdi Irfan.
– Momci… pun sam vaše sperme i to mi prija…. Kad god dođete, nazovite me i ja ću rado ovo da ponovim sa vama.
Iz kabine kamiona sam izašao sav razjeban i rasturen. Kolena su mi drhtala dok sam kretao ka motoru. Iz nekog drugog kamiona se otvoriše vrata i na topao asfalt iskoči neka mala cigančica u miniću. Videlo se da i njoj drhte noge jer je do malo pre neki šofer rasturao od kurca. Nas dve kurvice se uputismo svaki na svoju stranu.

I dan danas kada Semir i Irfan dolaze u moj grad oni se jave da popijemo pivo i da me rasture od kurca. Svi zadovoljni…