Đavola sam tražio a vraga dobio (GAY priča)

1479
Share
Copy the link

-Strašno se palim na momke iz Hrvatske,dopisivao sam se dugo sa njima a Zagrebčani su mi postali nekako najslađi,uvek napaljeni i spremni za razne slatke igrice.
-Dugo sam se odlučivao na taj potez ali sam kupio kartu i vozom krenuo put Zagreba nadajući se nekoj slatkoj avanturi sa nekim zgodnim tipom jer mi se činilo da su svi Zagrebčani takvi,seksi bombonice na dve noge.
-Negde predveče sam stigao na Glavni kolodvor u Zagrebu,saznao sam da je u parku Zrinjevac jedno od glavnih sastajališta GAY sveta,snašao sam se nekako do tamo,bilo je par momaka koji su mi izgledali kao da traže zabavu,seo sam na jednu klupu i pratio šta se oko mene događa.
-Noć je već prekrila park,svetla javne rasvete su osvetljavala dovoljno da bih mogao da vidim svakog ko prođe,prišao mi je jedan visok,lep,crni nabildovani momak.

,,Ćao,,-obratio mi se.
,,Ćao,,-nasmejao sam se.
,,Tražiš zabavu,,
,,Naravno,,
,,Kakvu vrstu zabave tražiš,,
,,Zavisi,šta se nudi,,-počeo sam da ga zavodim svojim seksi glasom ali on mi je nekako bio čudan,nije padao na to,u trenutku sam se povukao je*am pomislio da je policajac.
,,Gdje bi smo to radili,,-nastavio je tapšući me po leđima.
,,Tek sam stigao,ne znam,nisam odavde,,
,,Ovdje je jedan velik grm,možemo tamo,tamo dečki rade to često,,

-Poverovao sam mu,krenuli smo stazi* ali me je on ubrzo sapleo i ja sam pao nenadano na zemlju,bacio se još jedan na mene i počeo me je gušiti.

,,Pederu jedan,sad ćeš dobit svoje,,-udario me je u predelu leđa dok mi je drugi potrgao torbu i iz nje izvadio mobilni telefon i novac koji je stajao van novčanika u kojem su mi bile isprave,kako mi je kaiš torbe bio na ramenu,nekako sam uspeo da udarim jednog od njih i da se iskobeljam,potrčao sam ka ulici gde je naišao auto ispred kojeg sam pao,videvši to pobegli su ali sa dobrim plenom.

,,Da li si dobro,,-izašao je iz auta jedan sredovečni krupniji gospodin čovek koji me je pogledao zabrinutim pogledom.
,,Upravo su me opljačkala dvojica i napala tamo u parku,,-pokazao sam mu rukom dok me je on podizao.
,,Da li si povrijeđen,da pozovem hitnu pomoć,,
,,Ne ne treba,hvala,odvezite me do Glavnog kolodvora ako vam je usput da bih stigao na voz za Beograd,,
,,Nisi odavde,,-nasmejao se dok smo ulazili u kola.
,,Ne znam šta je smešno,,
,,Došao si da se malo zabaviš,,-zagrlio me je,sve mu je bilo jasno,verovatno je povezao park,napad i moje prisustvo izgubljenog stranca.
,,Hajde,ja sam liječnik,idemo na jedno mjesto da te pogledam,,

-Krenuli smo kolima,predpostavio sam da je bio neki privatni lekar,bio je otmen,lepo obučen a vozio je BMW nove generacije,pomislio sam da će me odvesti u neku Ambulantu ali parkirali smo se ispred Hotela Dubrovnik.
-Uzeo je sobu,bio je tako prisan sa ljudima sa rece*ije,stekao sam utisak da on ovde živi ili da im je redovan gost.
,,Skini se do pola,da vidim kakve su ozljede,,
,,Tako si lijep,,-prešao je rukom preko mog tela,usledio je poljubac u vrat,ljubio me je po vratu dok me je obgrlio spreda.
,,Nema ozljeda,samo si malo ugruvan,,-bio je tako seksi profesionalan,skinuo se go,sobzirom na godine bio je u jako dobroj formi.
,,Daj mi guzu da pogledam,da te ti huligani nisu napastvovali,,-skinuo sam se i naguzio pred njim,nisu me napastvovali ali pored toliko uzbuđenja mi je prijao pregled guze.
-Raširio je guzove i stavio jezik u moju rupicu,tako je stručno lizao da su se neki žmarci širili duž mog tela,vlažio je pljuvačkom sve više kako bi se rupica otvorila,nežno je širio prstom,bio je tako stručan i pažljiv,lekar kojeg bi svako poželeo jer je spajao posao i uživanje.
-Lizao je guzu gurajući jezik što dublje,uživao sam dok me je jebao njegovim vrhom,stiskao je svojim snažnim šakama drkajući moj tvrd kurac između nogu.
,,Sviđa li ti se moj kurac,,
,,Uh da,,-bio mu je zaista veliki,pravi kurac,lep,prošaran venama koje su bile zategnute do prskanja jer je bio napaljen da je moglo da se namiriše.
,,Želiš ga kušati,,
,,Aha,,-jedva sam odgovorio jer mi je krenula voda na usta,ispružio se po krevetu a ja sam mu nežno dudlao,bio je tako veliki da mi je stalo malo više od glavića u usta,više sam ga lizao po dužini i cuclao njegova tvrda jaja,doktor je glasno stenjao gurajući mi glavu na jaja koja sam više pasao nego sisao je*am ih bio željan.
,,Ustani,daj mi da uđem u tu lijepu guzu,,
,,Bojim se boleće me,,
,,Malo će u početku a poslije će ti bit lijepo,,

-Tako je i bilo,bolelo je dok je ulazio glavić,dva tri uboda i bol je nestao,čmarić se sve više širio pod njegovim naletima,u najjačoj ekstazi uhvatio me je za kukove i navlačio na kurac,bio je tako dobar jer u seksu nije mislio samo na sebe već i na potrebe partnera,svršio je obilno u meni,bilo je zabavno je*am osećao bukvalno svaku kap sperme koja je prskala iz njegovih velikih jaja,baš mi je prijalo,smejao se dok sam se napinjao i izbacivao spermu iz rupice kao da mi guza svršava 🙂

-Prespavali smo tu noć zagrljeni u Hotelu,ujutru me je ponovo potucao kako bih bio odmoran za put,ispratio me je na voz,bilo je tako lepo da sam potpuno zaboravio na onaj nemili događaj,sledeći put ću imati puno razloga da dođem u Zagreb i znaću gde da tražim dobrog jebača.