Ispovest jedne lezbejke

1738
Share
Copy the link

Zovem se Daliborka, nastanjena sam u Subotici i osecam se dosta hendikepirana i kao zena i kao lezbejka. Ja sam slaba zena i u zrelim sam godinama i osecam se kao da je zivot prosao mimo mene, po pravilima koje su mi na pleca nametali otac i braca.
Ja sam slaba zena i razumljivo je da nisam mogla, kao mladja, da se izborim sa ocem i bra*. Mladu su me udali, a da ja nisam cak ni sama dosegla onaj nivo samosvesti da mogu da naslutim da sam zenoljupka. Zato sam dugo mislila da sam frigidna, jer u seksu sa muzem nisam osecala ama bas nikakvu slast.
On je od mene zahtevao oralni, vaginalni i analni seks i to je i dobijao, a ja sam svaki put jecala u dubini svoje duse. Ja sam slaba zena i sve sam radila sta mi se kaze, mada mi je bilo u pocetku jako gadno da turim onu njegovu musku stvar u usta, jer ja u usta i hleb turam i posle pusenja sam ispirala usta
HEXORALOM, jer u moju glavu nije islo da se moze lizati penis, a posle toga jesti.
Nisam u pocetku radila, jer je moj muz zahtevao da uvek budem kod kuce. I ko zna dokle bih ja stigla u tom nesrecnom braku, da nisam slucajno pocela da se druzim sa jednom tek stasalom i napupelom komsini*. Ona je valjda naslutila sa kakvim teretom se bori moja dusa i spontano smo jednom prilikom na kaucu pocele da se ljubimo. Sam taj poljubac je u meni provalio vulkan strasti koju nisam osetila nikada pre toga. Tada je komsinica pocela da mi ljubi dojke i samo od toga sam namah svrsavala u salvama i naletima vise puta. Odjedanput mi vise nije bilo gadno da lizem polni *an i shvatila sam da sam zenoljupka.
Nasu seksualnu vezu smo nastavile kroz povremene susrete u naredne dve godine, sve dok moj muz nije naprasno umro od srcanog infarkta. Tada sam osetila da sam slobodna, mada sam muza posteno ozalila i nosila za njim crninu koliko je propisano. U medjuvremenu sam se zaposlila u butiku mesa i nasledila mali stan od pokojne babe. Tu se vidjam sa mojom komsini* i ljubavni*, ali mi bog ponovo ne da da budem srecna. Moja ljubavnica je jedra i u cvetu je mladosti, dok sam ja u medjuvremenu ocvala i prosao mi je zenit. Mislim da znate da sumnjam da me moja devojka vara. Nemam dokaze za to, ali sam realna – Ja sam vec na putu ka sredovecnom dobu, a ona mlada i nemirna. Sad mi kaze da hoce da ide da studira. Ako ode, propala sam.
Ja sam slaba zena koja je dosta propatila, ali se uvek borila. Evo i ovaj kompjute sam kupila od moje skromne plate, posto sam stedela 3 godine.
Oslobadjam se predrasuda i posecujem i seksi sajtove, sve da bih osvezila ljubavni odnos sa mojom devojkom, koju veoma volim.
Toliko je volim da bih je drzala u svom skucenom stanu i ne bih joj dala nikada da ode.
Znam I sama da to nije moguce, pa molim Boga I katolickog I pravoslavnog da mi da snage da ocuvam nasu ljubavnoseksualnu vezu. Pomolite se I vi za mene, jadnu. Daj nam Boze to sto nam treba.