Moja prva ljubav Milan /trans/ 1deo

65
Share
Copy the link

Jos od puberteta kada sam ostajala sama kod kuceuyimala bih sestrine gacice, brusice i haljinice i oblacila ih. Narocito sam volela da stanem na stikle i da tako obucena setam po kuci i zamisljam da sam prava zena. Prvo sam mislila da nesto nije u redu samnom ali sam posle na inter*u pronasla jako puno osoba kao sto sam ja tj. transica.Bilo mi je drago i ja sam nastavila sa svojim igricama. U pocetku sve je delovalo bezazleno ali hormoni su radili sve vise i vise i ja sam zelela da osetim pravog muskarca tj. nekoga ko ce od mene napraviti pravu zenu. Krisom sam nabavila vibrator u obliku prave kite i samozadovoljavala se gurajuci ga u moju usku guzu pritom zamisljajuci raznorazne frajere. Posecivala sam raznorazne sajtove u potrazi za pravim a onda sam naletela na njega. Zvao se Milan 45godina doktor ,razveden, lepo je izgledao i odmah mi se dopao. Catovali smo cesto i razgovarali o mnogim stvarima. Bio je jako kulturan i uvek mi se obracao u zenskom rodu sto je meni jako prijalo. Ja sam se predstavila kao Maya jako mi se dopadalo to ime. Pricali smo jos nekoliko dana na tom sajtu a onda je on predlozio da predjemo na Skayp jer tu mozemo i da se vidimo. Ja sam prihvatila i dogovorili smo se za petak vece posto moji idu u selo a ja ostajem sama kod kuce preko vikenda. Jedva sam nekako docekala i taj petak. Cak sam uspela da nabavim i periku. Isprobavala sam je krijuci u kupatilu. Bicu crnka to mi se oduvek dopadalo. Dosao je i taj petak. Najzad sam ostala sama kod kuce i brze bolje vec sam se sredjivala za vecerasnji susret preko skaypa. Prvo sam otisla u kupatilo i oslobodila se svih suvisnih dlacica. Onda oblacenje sminkanje sve po redu. Obukla sam crne tangice, brusic crne samostojece najlonkice, nalakirala noktice, crna kratka haljinica, stikle 12cm, perika…Pogledala sam se u ogledalo i bila sam zadovoljna svojim izgledom. Ubryo je doslo vreme da ukljucimo kamerice. Ja sam se udobno zavalila u fotelju, zapalila cigaretu i cekala da me pozove. Bila sam pomalo nervoyna jer je to bilo nesto n ovo za mene a i jako sam zelela da mu se dopadnem. Najzad smo ukljucili i kamerice. On je bio isti kao na slikama opusten u bade mantilu. -Cao draga, ja sad ispod tusa.-
– Cao-
-Predivna si, izgledas fenomenalno. Nikad ne bih provalio da imas nesto skriveno medju nogama, mislim da znas na sta mislim.- salio se pokusavajuci da me opusti.
I uspevalo mu je sve vise i vise. Promenili smo nekoliko tema i vec smo razgovarali kao stari poznanici.
– Zelim da izvedes mali striptiz za mene- presao je na stvar.
Naravno pristala sam, pustila sam neku laganu muziku i vec sam se pocela uvijati u ritmu muzike. Skidala sam deo po deo sa sebe mazno i provokativno. Primetila sam da uziva u svemu tome, upalio je cigaretu i ohrabrivao me je da nastavim dalje.
-Mmmm divna si draga, sad zelim da polako svuces tangice i da mi pokazes guzu.-
Uradila sam kako je i zahtevao. Ostala sam samo u samodrzecim najlonkicama i stiklama.
-Rasiri guzu samo za mene, tako, ufff kako si samo dobra, kako me palis. Jebi se prsticem, zelim da vidim koliko me zelis. Tako samo tako nastavi.- bodrio me je.
Ja sam se vec bila jako popalila i bila sam spremna uraditi sve sto je on zahtevao.
– Ajd sad sedi u fotelju, rasiri nogice i mazi svoj klitic.-
Uradila sam to. Namestila sam se u fotelji podigla nogice u vis i vec sam mazila moj klitic koji je bio nabubrio i vec je curkalo iz njega.
– Mazi prsticima rupicu i istovremeno drkaj, tako ufff kako si samo vrela, prava mala kuckica.-
Tako sam se i osecala tu na fotelji raskrecena i nabijena na srednji prst drkala sam kao u transu.
– Vreme je da upoznas nekoga- spusti je kamericu malo nize prema svom medjunozju i ja sam najzad ugledala jedan prekrasni primerak muskog mesa. Onako ne bas veliki mozda 16-17cm ali jako debeo kao neka dobra kobasica. Imao je prelepu kitu i ja sam je odmah pozelela. Povlacio je kozicu na dole a glavic koji je izranjao bio je jarko crven. Uzbudila sam se jos vise i pocela sam da guram prstice sve dublje i dublje u moju guzu. Sad je i on brze povlacio kozicu gore dole verovatno napaljen i kita mu je bila tvrda i debela. Ja sam sebe jebala srednjakom sve brze i brze i bila sam blizu svrsetka. Negde kao kroz maglu cula sam njegove reci
-tako mila tako samo tako nastavi i ja cu svrsiti uffff- pogled mi je bio prikovan na njegovu kurcinu i ja poceh svrsavati u mlayevima po mom stomaku. Jedan mlaz me je cak poprskao i po bradi. Osetila sam njenu toplinu i prsticem sam je pokupila sa lica i naravno polizala. Osecaj je bio fenomenalan blago slankasta bela tecnost, ufff kako sam je zelela. Kupila sam ostatke sa mog stomaka i stavljala ih sebi usta. Taj prizor je Milana totalno izludeo i on poceo svrsavati u mlazevima i jako obilno. Videla sam da uziva sto sam na kraju i zelela.
-I kakva sam bila- upitala sam ga na kraju.
– Fenomenalna, savrsena, nikad nesto ovako nisam doziveo, moram te imati.-