Sestra od Tetke

76
Share
Copy the link

Evo poslije duzeg vremena razmisljanja i citanja svakakvih incest prica odlucio sam i ja da napisem svoju, moze se reci i zivotnu pricu, jer je to stvarno nesto posebno.
Sada imam 22 godina, kao i moja sestra od tetke. Mada je sve pocelo davno davno. Kao i sva djeca bili smo jako radoznali, samo sto je nasa radozlanst prevazilazila neke granice, i da li je u pitanju krv, geni, ili je to par normalno, rano smo poceli da se zanimamo i za druge stvarij van igracaka, Pocelo je sa pokazivanjem ,,pise,, , pipkanjem pristicima, mazenjem. Kako nismo zivjeli u istom gradu, tako su i nase igrice bile rijetke, ali su se ponavljale kad god smo imali prilike, po raznim podrumima, ostavama, ma svuda. Vec sa nekih 15 godina sestra je pocela to da izbjegava, vjerovatno iz razloga sto je postala zrelija u odnosu na mene, i ako smo isto godiste, ona fora sa brzim sazrijevanjem djevojaka, a vjerovatno i zato to je pocela da izlazi sa momcima sa kojima se mogla opustiti skroz. Bez obzira na to ostali smo bliski i manje vise sam znao, ili bar mogao zakljuciti, a po nekad i cuti (od momaka u mom naselju, jer je cesto dolazila kod nas) da je pocela da se seksa. Znao sam da je kao izlazila sa dva momka iz mojeg kvarta, a kad bi je pitao da li su spavali negirala bi, ali je postalo sve jasno… seka voli seks!
Posto je bila jako seks, izazovna, ovako smedja, malih tvrdih sisa, podignutog dupeta, mada malo mrsavija, visine oko 175.. i ja sam dobio zelju da je jebem. Obicno bi dolazila ljeti, ili bi ja odlazio kod njih ljeti, jer zivi na moru, i mogao sam da uzivam u njenoj ljepoti, a kako su se nastavile igrice na moju incijativu, samo ovaj put vise onako da je ja malo spopadam, mogao sam je cesto vidjeti golu ili kad joj odvezem kupaci, ili kad joj ,,uletim,, u kupatilo ili sobu, i zaista sam uzivao u tome.
Prelomni trenutak se desio kad smo imali nesto preko 16 godina. Vikend kao svaki drugi, mi odlazimo kod rodajaka na dva tri dana, i nista ne sluti da se mogu moje zelje ispuniti. Mada iskreno, nisam bio ni optrecen time, samo onako s vremena na vrijeme kad smo sami pa se pojavi zelja da je malo ,,vatam,, ili vidim golu. Tako je i ovaj put bilo, ali jedan poziv mijenja sve. Ovaj put je bio poziv od nekog rodjaka, i kapiram da roditelji moji i njeni moraju ici na neko saucesce i ostajemo sami u kuci. Samo sto su otisli nasi, dolazi njena neka drugarica i pocinje moje najduze iscekivanje. Drugarica jako dosadna, dosadno vece, a meni jako jako dugo, i nisam mogao docekati da ode, pa da pokusam ostvari svoje zelje. Ona odlazi kasno bas, i ja vise smoren od neke dosadne price, i skoro izgubio volju jer je seka u medjuvremenu namjestila dva kreveta, iako je bio jedan veliki francuski u istoj sobi, i u koji sam ja polagao sve moguce nade u smislu da cemo tu spavati zajedno. Shvatio sam da je seka po malo nezainteresovana za nase igrice i gubio sam volju. Ipak, da li je to namjerno uradila ili slucajno, nikad necu saznati, desava se preokret u pitanju ko ce prvi da se tusira, ja ili ti. Odgovorio sam da cu ja, jer bih tako imao prednost da se mogu pripremiti dok se ona istusira a mozda i izadje obnazena. Ja sam to obavio na brzinu, i sad sam cekao da ona izadje.
Ja u boksericama se setam po sobi i cekam. Izlazi seka u bade mantilu, koji nije bio ni dobro zavezan i mogao sam vidjeti da nema brus, ostalo ne, ali sam imao zelju da saznam. Prosla je pored mene prema ladici sa vesom. Morao sam saznati da li ima gacice ili ih je tek planirala obuci. Uhvatio sam se ja struk prikuvao k sebi i poceo joj pricati kako predobro izgleda, kako je jako seksi, jebozovna. Bila je zbunjena, bar je tako izgledalo, i pokusala se otrnuti. A posto sam znao iz pice njene da je kraj onog trenutka kad joj se prstici nadju u picku, to mi je bio i cilj. Naravno, nije imala gacice. Malo smo se poceli tu napinjati, ona se necka, ja kao daj malo da se igramo, padosmo na krevet, bade mantil se podize i sad mi je ostalo bilo samo da joj prstic zavucem polagano. To sam uradio i neckanju je bio kraj. Sada je seka bila ta koja je preuzela inicijativu, i moglo se sad cuti poslije onog Nemoj… tooo jace! Ovlazila je, i ja sam kao jako neiskusan, i nevin do tada jedva cekao da skinem bokserice i da skocim na nju. To sam i uradio, i navalio onako jakoo, toliko jako da sam za malo svrsio u nju. Ipak, uspio sam se zaustaviti i samo se baciti pored nje i nisam je smio ni pipnuti jer bih odmah svrsio, a to bi bilo zaista lose, seks koji bi trajao tri minuta. Seka iskusnija od mene, nije htjela da se tu zavrsi, uhvatila ga je rukom i pocela drkati, cak ga je i liznula i stavila u usta. Ja sam samo lezao nepomican i prepustio sam joj se. U sledecem trenutku je vec bila na meni, stavila ga je u picku i pocela jahati. Tu sam cuo recenicu koju nikad necu zaboraviti ,,Kad sam gore postpuno poludim,,. I zaista je bilo tako. Jako se nabijala kao da joj je to poslednji seks, i grebala me je noktima po grudima. Da li stalno tako radi ili je palilo sto sam joj brat, nisam znao, ali da je seksi i vatrena to jesam. Izdrzao sam ne vise od 10 minuta, i opet za malo svrsavanje u nju, ipak, uhvatio sam je za kukove i podigao sa njega i sre*, svrsio svuda,i po sebi i po njoj i okolo. Ja sam bio prezadovoljan, prvi seks, i jos sam ispunio jednu zelju iz djetinjstva, i jos svrsio, za seku nisam bio bas siguran da je bila srecna, mislim da je htjela jos, ali meni je tada bilo dovoljno,i previse.
Ustala se, otisla opet na tusiranje, i izasla je sa gacicama na sebi (znaci mogla ih je i prvi put obuci), i otisla bez rijeci u svoj krevet! Ja sam ostao nepomican jos neko vrijeme, i presabirao misli, sa osmjehom na licu.