142. Natali (Koko)

32
Share
Copy the link

Još uvek sam u Parizu. Lepo se provodim. Jeste da me taj provod dosta košta, ali ja u tom trenutku nisam razmišljao puno o tome. Imao sam para, a po prirodi sam hedonista… Prava prilika da se posle ne kajem što to nisam uradio.
Moj otvorena i komunikativna priroda mi je omogućila da proširim poznanstva i time sebi omogućim lep noćni provod. Onda kada mi je to trebalo, ja bih seo na svoj motor i provozao se i provodio u svojoj samoći kroz Francuska sela gde sam ponovo upoznavao nove ljude.
Tako sam se jednog dana našao u jedno malo mesto po imenu Lardy. Mesto je bilo nekih 50-tak kilometara južno od Pariza. Ono što me je oduševilo je prelepa zelena priroda ovog mesta, kao i mreža nekih kanala koji nisam znao čemu služe. Kanalima su plovile patke i labudovi i celoj toj priči davali neki francuski šmek.
Da, u tom mestu je živela i radila ona, Natali. Bila je vlasnica najpopularnije gostione u kraju po nazivu „Koko“, što je njoj ujedno bio i nadimak. Ono što mi je zapalo za oko je bila igra koja se igrala oko nje. Da, ona je bila centa*veta te igre. Naime, Natali iliti Koko je bila jedna 35-to godišnja plavuša zanosnog tela i prelepog držanja. Iz nje je zračio onaj sexipil koji mogu imati samo francuske žene. Svi muškarci iz mesta, pa čak i iz okoline su dolazili u njenu gostionu samo zbog nje. Svi su joj se nabacivali i pokušavali da dobiju njenu naklonost. Kada kažem svi, mislim bukvalno na sve. Bio sam svedok kada starac sa preko 70 godina umiljato deli komplimente Natali u nadi da će je osvojiti.
Koko je bila svesna svega šta se dogadja oko nje. Sa osmehom je obavljala svoje poslove i vrckavo koketirala sa svima. Igrala je tu igru svesna svoje moći nad muškarcima. Nikoga nije odbijala u nastojanjima da je osvoji, ali nikome nije ni dala svoj pristanak.
Za par dana koliko sam bio tu, shvatio sam odmah celu situaciju. Koko je bila udovica čiji je muž poginuo u ratu za Legiju stranaca. Medjutim, to je bila jedna jako isfrustrirana žena, opterećena mnogim stvarima, a u suštini joj je trebala samo jedna stvar. Da je neko dobro otrese u krevetu. Tih dana sam se redovno hranio u njenoj gostioni i sa strane posmatrao šta se dogadja. Ono što sam prvo primetio je da je Koko bila jako pogodjena time što ne živi u Parizu. Jako joj je smetalo što su je smatrali za provincijalkom. Životna želja joj je bila da živi u Parizu, što bi možda i ostvarila da je samo imala hrabrosti za tako nešto. Tu svoju frustraciju je prenosila i na sve oko sebe. Zbog toga je i delovala nedodirljivo.
Prvi put kada sam je upoznao i video kako se ponaša, pomislio sam da nemam šanse kod nje. Iskreno, mnogi frajeri koji su bili bolji od mene su je startovali bezuspešno. Bio je tu i jedan njen sunarodnik vlasnik firme za prodaju polovnih vozila. Pored toga što je bio uspešan u poslu i imućan, bio je to jedan zgodni 30-to godišnjak koji je stvarno dobro izgledao. Naravno, sve cure iz Lardija su ga spopadale kao poželjnog neženju, dok ih on nije fermao. Njemu je bila važna samo Koko i kako da je osvoji. Koko je tu bila bezobrazna i svaki put ga odbijala, ali još uvek ostavljajući prostora da ovaj i dalje bezuspešno pokušava.
Medjutim, koliko nisam bio u pravu, pokazalo je vreme. Iako mi je u početku delovala nedodirljivo, dominantno, uobraženo i ko zna još kako, ja sam Natali osvojio. Ne znam čime, ali sam je osvojio i ležao u njenom krevetu dok mi je spremala doručak.
Ipak je njoj trebao samo neko ko će je dobro izjebati, a Koko je jako volela kurac. U krevetu je bila nezajažljiva. Obožavala je sex u svim pozama i na svaki način. Kada se ta žena dočepa kite postajala je prava lavica. Kidisiala je na njega svime i svačime. Pičkom, guzom, rukama, ustima, sisama… čime god bi stigla. I koristila ga je kao da joj je to poslednji put. Obožavala je da satima leži razkrečena na krevetu i da joj ližem pičić… Meni to nije smetalo, naprotiv, halapljivo sam pio njene sokove svršavanja, a znala je da svrši od lizanja i po nekoliko puta. Onda bih je tucao. Imala je običaj da kaže: „Volim da me tucaš kada me pička boli od svršavanja dok si me lizao…“
Naravno, ja kao neki magarac nisam znao da stanem. Jebao sam je u svim pozama i svim rupama. A svršetak..? To je bilo tek extra. Natali, ta prepotentna kučka koja je delovala nedodirljivo, obožavala je spermu. Za tih par dana koliko god smo se jebali, nije mi dala nijednom da joj bilo gde svršim osim u usta i po licu. Pila je i oblizivala moje seme kao da je najsladji nektar na svetu. Mene bi taj prizor njenog prelepog lica umazanog mojom spermom i sa izrazom uživanja još više palio, tako da nisam prestajao da je tucam i svršavam po njoj. Uvek kada bih joj svršavao u usta, ona bi svojim noktima stezala moja jaja kao da je želela da tim pokretom iscedi i poslednje kapi mog semena.
Tog dana smo se jebali po poslednji put, je*am planirao da krenem. Obilato sam joj naprskao lice spermom dok su mi njeni nokti nanosili slatku bol u testise. Ustala je naglo sa poda i otišla do komode. Iz nje je izvadila neku malu bočicu, zahvatila malo sperme sa svog lica i zatvorila u bočicu. Na moj izraz iznenadjenja samo je tiho rekla:
– Imaš jako ukusnu spermu. Pamtiću je celog života i zaslužila je da bude u mojoj kolekciji…
Nisam ništa rekao. Samo sam se obukao i izašao. Motor je prašio pod punim gasom, a ja sam se nadao da joj kolekcija nije velika.