145. Ispovest jednog bisexualca – Tibika

45
Share
Copy the link

Da bi ste se uklopili u ovu priču, moram da se vratim malo unazad kroz vreme. Jednom prilikom, dok sam još bio u sexy kombinaciji sa Mirom i Igorom, slučajno sam ih sreo u gradu. Na njih sam naleteo kako sede u bašti jednog kafića u centru grada. Sa njima je bio jedan muškarac kojeg su predstavili kao dobrog prijatelja iz jednog mesta sa severa Vojvodine. Pošto sam tada bio u žurbi, brzo sam ih napustio, a dotičnog prijatelja nikada nismo spominjali. Šta više, ja sam ga brzo zaboravio, čak i njegovo ime. Jedino čega sam se sećao je da je bio izrazito visok. Kao košarkaš. E o toj osobi će ovde biti reči.

Moji dani su tekli u Novom Sadu. Prošlo je više od mesec dana kako su Mira i Igor dobili sina i od tog trenutka naše druženje se je dosta proredilo i svelo na prijateljska ćaskanja uz piće. Ja sam i dalje dangubio i krckao pomalo svoju ušteđevinu. Ne, nisam bio lenj, nego jednostavno nisam znao šta hoću da radim, a i nije mi se ukazala neka prilika koja bi mi odgovarala.
Sedeo sam tako u svom omiljenom kafiću i ispijao ne znam koje po redu pivo. Posmatrao sam svet oko sebe i uživao u stvarnoj lepoti našeg naroda. U gradu je bila velika gužva je*e tih dana održavalo neko prvenstvo u košarci za žene. Posmatrajući tako svet oko sebe, slučajno sam primetio čoveka za susednim stolom kako povremeno baca pogled na moju stranu. Moram da priznam da mi je lik bio poznat, ali nikako nisam mogao da ga ubacim u nijedan film. Primetio sam kako on sve češće baca pogled ka meni i iznerviran takvim ponašanjem ja ga značajno pogledah. Tada mi se obratio:
– Izvinite, ali da li se mi poznajemo? – upitao me je sa jakim mađarskim akcentom u glasu.
– Nisam siguran… – odgovorio sam.
– Da li ste vi Dule?
– Da… – sada sam tek bio začuđen odakle me poznaje.
– Ja sam znate, Tibika. Upoznali smo se pre oko godinu dana. Znate ja sam tada bio sa Mirom i Igorom.
Tada mi se upalila sijalica. Pri tom je Tibika ustao sa stolice i njegova izuzetna visina me je podsetila odmah o kome se radi.
– A daaaa… Sada se sećam. Izvinite, ali to je bilo davno i kratko. Zato sam vas zaboravio.
– Ma nema problema. Da li mogu da sednem za vaš sto i podelimo piće… Ne pije mi se sam…
– Naravno… – rekao sam i ustao da se rukujem sa njim.
Tek sam tada primetio da i pored velike visine Tibika ima izuzetno skladno građeno telo. „Pravi sportista“ pomislih. Seo je preko puta mene i mahnuo rukom konobaru da dođe.
– Pa otkud vi u Novom Sadu? – upitah ga. – Koliko se sećam niste odavde.
– Da… Pa u toku je prvenstvo u košarci, a ja sam u *anizaciji kao bivši košarkaš…
– Stvarno? Mogao sam i pretpostaviti da ste se bavili košarkom, s obzirom na vašu visinu…
– Da li možemo da ne persiramo?
– Naravno. U to ime u zdravlje… – kucnuli smo se čašama i potegli po muški gutljaj piva.
Pored toga što mi nije bilo dosadno kao dok sam sedeo sam, sa Tibikom sam se osećao skroz opušteno. Ćaskalli smo neobavezno o svemu i svačemu i ubrzo sam shvatio da smo dosta slični i da ovo može prerasti u dobro poznanstvo. Moram da budem iskren, tokom našeg razgovora misli su mi povremeno letele ka tome da ga odvučem u krevet (ukoliko je to moguće), mada me je pomalo plašila njegova veličina. Pa čovek je bio visok, kako mi je tokom razgovora rekao 2 metra i 11 cm.
Međutim, razgovo*e je odvija na sasvim druge teme i mene su te misli polako napuštale. Negde pred ponoć, konobar priđe našem stolu da naplati jer zatvaraju. Tada je nastala ona neprijatna situacija kada se dve osobe prepiru ko će platiti račun. Tibika je bio spretniji i snalažljiviji i konobar uze njegovu novčanicu. Ja vratih svoje novce u džep i upitah ga:
– Dobro. Ovo si ti platio, ali glupo bi bilo da sada prekinemo. Hajdemo negde drugde gde nešto radi, da nastavimo sa pićem i druženjem. Naravno ako ti odgovara i insistiram na moj račun.
– Slažem se – reče on. – Gde predlažeš, odnosno šta radi u ovo vreme?
– Pa ima par kafića…
Nas dvojica smo obišli nekoliko kafića za koje sam smatrao da rade, međutim ili su i oni zatvarali ili nije bilo mesta. Stajali smo tako ispred jedne prepune bašte, smoreni od lutanja i razočarani što i ovde nije bilo mesta.
– Ništa… – reče Tibika – Nemamo sreće. Izgleda da ću ja morati u hotel, a ti kući pa se vidimo neki drugi dan.
– A neee… Imam drugi predlog….
– Koji?
– Ja stanujem tu blizu, pa bi mogli do mene. Imam piva i ostalo, a i mogli bi se opustiti…
– Paaa… ne znam….
– Hajde šta se snebivaš kao neka mlada… Ko zna kada ćemo se opet sresti i družiti… – navaljivao sam, sada već pripit i rešen da ipak nešto pokušam sa njim.
– Što da ne… Ionako sutra nemam nekih obaveza pre podne.
– Odlično.

Ušli smo u moj dnevni boravak. Sada smo Tibika i ja već pripiti, bili u fazi kada su dve osobe dosta otvorene i intimne međusobno. Otišao sam do friza po pivo, a on me upita:
– Izvini. Da li bih mogao na brzaka da se istuširam. Ceo dan sam u ovome ovako obučen.
– Naravno. Peškir imaš na polici, a kada završiš i ja ću. Jesi li za kafu?
– Može – reče Tibika i ode u kupatilo.
Ja sam pristavio kafu i samo što sam spustio šolje na stočić on izađe iz kupatila. Na sebi je imao samo peškir oko struka i izgledao prelepo. Kretao se je onom hladnom bezobraznošću, ne obazirući se na svoju golotinju kako samo sportisti mogu. Iz tih razloga sam bio zbunjen i nisam mogao da odredim da li on to mene provocira i daje mi neke signale, ili je strejt i ponaša se onako kako bi se sportista ponašao u društvu druge muške osobe. Sa tom dilemom odoh na tuširanje. Ipak sam uradio klistir u nadi da ako se nešto desi budem spreman. Tog trenutka sam bio siguran da želim sex sa Tibikom, na ovaj ili onaj način. Vreme će pokazati kako…
Izašao sam iz kupatila i dohvativši flašu piva seo preko puta Tibike. On je sedeo na trosedu. Ruke su mu bile raširene i oslonjene o naslon, dok su mu noge bile raskrečene. U toj pozi, peškir mu se malo otvorio i ja sam kroz prorez mogao da vidim jedno njegovo mudo i pola kite. On se nije obazirao na tako nešto, već je pričao o nečemu, ali ga ja nisam slušao. Pogled na njegovo međunožje me je nateralo da zabalavim, a ja sam se svim snagama trudio da on to ne primeti.
– A ti? – tada postah svestan Tibikovog pitanja.
– Izvini, a šta to? Nešto sam se zamislio…
– Šta si se zamislio, kao zbunjena mlada? Pričao sam ti o tome da u životu sve treba probati i ne propuštati prilike…
– Izvini još jednom, odlutale su mi misli, a inače slažem se sa tobom… Šta više, trudim se da i živim život na taj način koliko je god to moguće.
– Da. Mora tamo preko da si se nagledao svega i svačega – reče on.
– I nagledao i probao…
– Reci mi kakav je sex sa strankinjama. Jesu li bolje od naših? – tada je spustio ruku na svoje međunožje i lagano počeo da stiska muda i kitu. Skrenuo sam pogled na drugu stranu kako se ne bih odao jer još uvek nisam znao kakve su njegove namere.
– Pa pazi. Sex kao sex. Sve zavisi od osobe. To nema veze sa time ko je i odakle je, jedino, moram da priznam tamo lakše priđeš nekoj osobi. Ovde se kod nas sve nešto prenemažu i femkaju, znaš ono: „hoće da se jebu, al da im ne uđe…“
– Da, u pravu si. Bio sam sa jednom ribom i bilo nam je super, i u krevetu i van njega. Ali, kada sam joj predložio analni sex, kao da sam joj tražio da ubije svog brata. Ove naše su baš konzervativne.
– Pa bilo je i toga, mada…
– Jesi li ti tucao neku u dupe? – upita me sada on već otvoreno.
– Jesam.
– I kako je? Ja oduvek želim da sa nekom probam, ali do sada nisam imao prilike. Sve su se nekako kao gadile ili slično – reče on i nateže pivo.
– Pa mogu ti reći da je ponekad bolje nego u pičku. Tesnije je i više uživaš…
– A zar to njih ne boli?
– Ako se to odradi kako treba, ne. Ali ume da bude i bolno, uostalom tako je i kada je jebeš u pičku, a nije pripremljena i vlažna.
Sada su nam se već poludignuti kurčevi nazirali ispod peškira. Ova priča nas je obojicu napalila, a moram da priznam da se i u vazduhu osećala neka sexy atmosfera. Izgleda da smo obojica hteli nešto, ali da nismo smeli da započnemo bojeći se reakcije onog drugog.
– Da… gledao sam na pornićima. Koriste neke kreme…
– Sada postoje i lubrikanti, to je još bolje – rekoh ja kao neki naučnik…
– Čuo sam ali nisam koristio. Nego pričaj mi. Kako one pristanu na tako nešto? Kako joj kažeš i nateraš je na sex u guzu?
– Nema tu šta da se natera. I one uživaju u tome, šta više sve s kojima sam do sada bio su nakon jebanja u guzu svršavale…
– Sereš…
– Ozbiljno. Njima to prija, čak znam i muškarce koji jako uživaju u tome… – zaćutao sam. Tibika me nemo pogleda i ja sam se uplašio da sam preterao. Iskreno, iako sam želeo da mu tako nešto kažem i dam do znanja, izletelo mi je neplanirano. Sad šta je tu je, čekao sam njegovu reakciju.
– Da. Pretpostavljam da pederi uživaju u tome, mada mi nije jasno. Jesi li ti to probao? – upitao je tiho kao da se bojao da će ga neko čuti.
Sada je bio moj. Pre svega zainteresovao se je za temu, a pritom sam primetio kako mu se kita još više stvrdnjuje ispod peškira.
– Jesam…
– I..?
– Šta i…?
– Kako je bilo?
– Meni super. I mogu ti reći da sam bio sa muškarcima koji su bili mnogo bolji u krevetu od žena.
– Znači bilo je više puta, a ja mislio samo jednom…
– Da…
– Pričaj mi. Baš me interesuje… – oči su mu već zacaklile. „Imam ga“ pomislih.
– Pa nema tu šta da se priča, sex kao sex, samo sa muškarcem. U početku mi je malo smetalo i imao sam grižu savesti, ali kasnije shvatiš da je to super i ok. Sve je u glavi.
– Aha… a onaj koga jebeš? On uživa u tome i prija mu…
– Naravno. Rekao sam ti, kad osetiš kitu u bulju raspametiš se i svršavaš kao konj… – opet mi je nepažljivo izletelo. Jezik mi je bio brži od pameti, pa sam se uplašio da sve ne upropastim.
– Čekaj… – videla se zbunjenost u Tibikinim očima – hoćeš reći…
– Da… – nastala je kratka tišina.
– Biću bezobrazan, smatram da mogu…
– Samo reci…
– Hoćeš reći da su i tebe jebali u dupe?
– Da…
– U čoveče…. I kako je bilo?
– Meni extra – sada su sve karte bile na stolu. Više me nije bilo briga šta će Tibika misliti ili hteti. Ako želi biće sexa, ako ne… Otići će i više ga nikada neću videti. Jedino što ću ostati tako uspaljen, a spreman za sex…
– I koliko puta si bio sa muškarcem?
– Ne znam. Nisam brojao. Dosta puta. Meni je sex, sex. Sa muškarcem ili ženom, svejedno. Bitno je da mi se ta osoba dopadne.
Ponovo je nastala neprijatna tišina koju smo obojica iskoristili da potegnemo po gutljaj piva iz flaša.
– A ja? – upita sada Tibika bojažljivo.
– Šta sa tobom? – bio sam malo bezobrazan. Želeo sam da ga navučem da sam pristane na to.
– U koje muškarce ja spadam? Da li bi imao sex sa mnom?
Nasmešio sam se da dobijem na vremenu za odgovor.
– Za početak nije loše, imaš potencijala. Mada, hteo bih da te vidim golog. A ti? Da li bi hteo tako nešto sa mnom?
– Da… – reče on tiho i polako ustade sa kreveta. Pustio je da mu peškir padne na pod i ja ugledah prelep prav kurac zapet kao puška. Ispod su visila njegova muda kao dve kruške. – I? Kako ti se svidjam?
– Nije loše – srao sam. Bilo je extra. – Okreni se da ti vidim guzu…
– Evo… – reče on ponovo tiho i polako se okrete pokazujući mi dve prelepe polulopte njegove guze. Lepe kako samo sportisti mogu imati. – Ali… znaš… ja i kada bih probao ne bih…
– Znam…
– Kako znaš? – seo je polako go na trosed i ostavio mi svoje međunožje na izvolte mom pogledu.
– Znam… većina muškaraca koja želi to da proba po prvi put u životu želi…
– Da… – nije mi dao da dovršim rečenicu – ja bih voleo da budem muško. Mislim da nisam spreman da budem žensko…
– To se kaže aktivan i pasivan.
– Da… hteo bih da budem aktivan. – onda nastavi gotovo šapatom – Ako to tebi ne smeta, probao bih sa tobom…
Tu smo prekinuli svaki dalji razgovor. Ustao sam sa kreveta i prišao mu. Kleknuo sam na pod i lagano rukama mu razdvojio kolena. Spustio sam glavu u njegovo međunožje i lagano jezikom prešao preko njegovog glavića. Tibika uzdahnu i zabaci glavu unazad na naslon. Prijao mi je njegov miris mošusa izmešan sa mirisom šampona. Uhvatio sam ga za koren kurca i lagano usisao njegov glavić u usta. Telo mu se streslo kao da ga je struja udarila.
Počeo sam da mu obrađujem glavić u ustima. Imao je prelep i ukusan glavić. On je samo glasno otvorenih ustiju dahtao. Moje bale su mu curile duž celog kurca i natapala mu dlakava muda. Kada mu je ceo kurac bio vlažan od moje pljuvačke, otvorio sam usta do kraja i progutao ga. Ušao mi je lagano u grlo do jaja. Tibika spusti svoje ruke na moju glavu, kao da je hteo da me još više nabije na svoj kurac. Počeo sam polako da ga vadim iz grla. Ostao mi je samo njegov glavić u ustima.
– Uhhh… čoveče… nijedna ženska mi nije ovako dobro pušila… – reče on sav zadivljen.
– Čekaj… mmmm… ovo je tek početak… – mumlao sam sa punim ustima kurca.
Žvalio sam mu kurčinu i podmazivao je svojom pljuvačkom kako bih je pripremio za jebačinu. Tada me on prekinu.
– Ohhh… polako… svršiću čoveče…
– Pa to i jeste cilj ove igre…
– Da… ahhh… ali ja bih da probam…
– Šta?
– Hoću da te jebem…. – reče tiho.
Ništa mu nisam rekao. Samo sam se uspravio ispred njega i okrenuo mu leđa. Rukama sam skupio njegova kolena i opkoračio ih. Sada je Tibika imao pogled iz bliza na moju guzu. Uhvatio sam ga za koren kurca i počeo polako da se spuštam kako bih mu seo u krilo. Prislonio sam glavić njegovog kurca na otvor moje guze. Osetio sam sluzavi mekani glavić kako mi golica čmar. Spustio sam se još niže i njegov glavić upade. Telom mi prođe prelep osećaj prodiranja kurca u guzu. Osetio sam njegove ruke na kukovima i ja sam počeo polako da se nabijam na kurac. Obojica smo dahtali od zadovoljstva dok mi je njegov kurac polako, milimetar po milimetar cepao guzno crevo.
– Ohhh…. – jeknuo sam kada sam naseo do kraja. Rukama između mojih nogu dohvatih njegova jaja i povukoh ih na gore slepivši ih uz moja. Tibika je samo stenjao i dahtao od zadovoljstva.
Sedeo sam mu tako u krilu i mirovao neko vreme. Uživao sam u osećaju njegovog tvrdog kurca kako pulsira u mom dupetu. Tada me je Tibika rukama uhvatio za ramena i povukao unazad ka sebi. Legao sam na njega leđima oslonjen o njegove grudi ne ispuštajući njegov kurac iz dupeta. Odigao sam i raširio noge koliko god sam mogao. Tibika zavuče svoje ruke ispod mojih guzova i malo me odiže u vis. Onda je izvukao svoj kurac do pola iz mog dupeta i trenutak kasnije silovito ga zabio nazad.
– Arghhhh… toooo…. jebi me… – kriknuo sam od zadovoljstva.
– Uhhh…. ne mogu da verujem… – dahtao je on.
Oh, kako me je taj čovek jebao. Svojom veličinom i snagom je mogao da me odigne i tuca tako odozdo. Kurac mu je bio tvrd kao granit i udarao u moju utrobu kao singerica. Svaki put kada bi mi ga nabio do kraja, osećao sam kako njegova muda udaraju o moja, sada već znojava jaja. Ludeo sam od zadovoljstva. Tibika je stvarno bio dobar jebač. Tada je proradila žena u meni.
– Jebi me… ohhh… prija mi…. tucaj me…. – dahćući sam mu mešao u krilu.
– Hoću da te gledam dok te jebem… – reče on.
Ustao sam polako i njegov mi kurac ispade iz dupeta. Osetio sam hladan vazduh kako mi prodire duboko u čmar. Samo sam se okrenuo i ponovo ga uzjahao. Namestio sam njegov kurac na ulaz u čmar i ovoga puta bezobzirno se nabio do jaja. Snažno i grubo. Obojica smo jeknuli od bola i zadovoljstva. Sada smo se gledali licem u lice poluspuštenih očiju od zadovoljstva. Tako nabijen na njegov kurac počeo sam da mešam.
– Ohhh…. pa ovo je bolje… uhhhh… od bilo koje drolje….
– Ja ću ti biti drolja…. ahhhh… jebi me…. kao drolju…
– Hoću…. ohhh…. i napuniću ti to pedersko dupe spermom….
– Ahhhhh… to volim…. napuni me…. uhhhh… to me jako pali….
– Šta te pali kurvo…. ahhh…
– To što ću osetiti…. ahhh… tvoju spermu u sebi….
Tibika je vrisnuo i još jače me nabio na svoj kurac. Zastao sam sa mešanjem i osetio kako mi prijatna toplina njegovog semena ispunjava guzno crevo. Sada sam se ja sam još više nabio osetivši kako mi njegov glavić pritiska dijafragmu. Iz mog kurca izlete prvi mlaz sperme. Tibika se iznenađen malo trznu što izazva još veće salve mog semena. Svršavali smo obojica istovremeno. Obilno. Tela su nam drhtala dok su nam se glave klatile u transu.
Klonuo sam iscrpljen. I dalje sam mu sedeo u krilu sa njegovim polutvrdim kurcem u dupetu. Tibika mi je nežno milovao prsa i izazivao trnce u meni.
– Čoveče, kako je ovo dobro… – reče on tiho.
– Meni, odlično…
– Ne mogu da verujem da si svršio samo zato što sam te jebao u bulju. Nisi ga ni nadrkao…
– Zato što uživam u tome…

Tibika je tu, i narednih par noći spavao kod mene. Naravno sve vreme me je jebao kao lud. Jednostavno je otkrio da mu ova vrsta sexa odgovara i hteo je da nadoknadi sve što je do tada propustio. Meni je to odgovaralo, je*am posle dužeg vremena naleteo na pravog jebača da mi rasturi bulju.
Prvenstvo se je završilo i on je otišao kući. Nismo se nikada posle toga više čuli. Ja sam sa druge strane čuo da je on počeo da živi u vezi sa nekim muškarcem.
Izgleda da sam ga preobratio.
Skroz.