Ispovest jednog bisexualca – 123. Govedo

42
Share
Copy the link

Prošlo je nekih sedam, osam dana od mog letovanja i ja sam se oporavio totalno. I fizički i psihički. Tog dana kada sam se probudio, sve je nagoveštavalo da će biti to još jedan lep sunčan dan. Rešio sam da ga provedem na poznatom gay kupalištu Kamenjar. Hteo sam malo da se odmorim na suncu, pokažem svoju prelepu potamnelu boju kože koju sam „zaradio“ na moru, i ako mi se posreći nadjem nekoga za sex.
Kada sam došao na Kamenjar, nisam odmah otišao na Dunav, nego sam seo u kafanicu da doručkujem i nešto popijem. Iako je bilo pre podne, vrućina je već počela da caruje. Bašta je bila puna do pola i ja zauzeh jedno mesto u hladu starog velikog drveta. Naručio sam od konobarice i otvorio novine da vidim šta ima novo. U tom trenutku dvojica sa susednog stola ustadoše da odu i ja ih pogledah onako sedeći iz žablje perspektive.
– Zdravo… – reče mi jedan od njih, onaj stariji i odoše pešice ka Dunavu.
– Zdravo… – otpozdravio sam, iako mi ni jedan ni drugi nisu bili poznati. Bio sam malo zbunjen zbog toga, ali ubrzo sam zaboravio na to i nastavio da čitam novine.
Posle doručka sam popio još jedno pivo i polako seo na motor da odem do obale. Veoma brzo sam našao zgodno mesto. Parkirao sam motor na par metara od mene u gustom žbunju, tako da neće biti na suncu. Ja sam zauzeo jedno lepo mesto tik uz Dunav. Ono malo peska mi je omogućilo da se udobno smestim i sunčam, a kada mi sunce dosadi ili postane vruće, imao sam samo par metara dalje pored motora lepo travnato mesto u hladu. Ova pozicija je bila isto tako dobra i što me je dosta zaklanjala od nepoželjnih radoznalih pogleda, a ko je hteo da mi pridje, imao je relativno lak prilaz.
Zadremao sam na suncu. Odjednom me probudi glas:
– Jel slobodno? Mislim… da se smestimo ovde pored vas…
Žmirkao sam na jedno oko jer mi je sunce paralo zenice. Video sam samo obrise dvojice muškaraca. Okrenuo sam se u stranu i nalaktio na jednoj ruci. Tek sam sada mogao dobro da ih osmotrim. Na par koraka od mene su stajala dvojica muškaraca. Obojica su bili goli. Verovatno su se vadili na to da je u blizini nudistička plaža, medjutim, ja sam dobro znao ko su i šta žele.
– Naravno… – rekoh i njih dvojica počeše da postavljaju peškire i stvari na par metara od mene.
Mladji muškarac, sa svojih nekih 25 godina je imao predivno telo. Ne, nije to bilo ono telo izvajano od besomučnih treninga u teretani, na kome su se ocrtavali svi mišići. Jednostavno je imao skladno telo bez ijedne dlačice na sebi. Moglo bi se reći da je imao dečačko telo. Drugi koji je još uvek stajao i kao nešto gledao u daljinu preko Dunava je bio koščati 50-to godišnjak. Bio je visok i maljav. Obojica su odavala svojim ponašanjem kao da su par. Ja sam se sve vreme pravio nezainteresovan i uzeo da pripalim cigaretu. Nakon toga sam se popeo uz nasip do motora da uzmem limenku piva. Kada sam se vraćao ka peškiru, njih dvojica su mazali jedan drugom kremu za sunčanje. Potegao sam dobar gutljaj piva iz limenke i tek sada sam mogao dobro da ih osmotrim. Sada su mi se oči privikle na jako sunce. Do ovog trenutka mi je sve nekako bilo kao u izmaglici, je*am se tek bio probudio.
Zgodni mladi muškarac je imao sramotno mali kurac. Malo sam se razočarao. Njegova kita mu je na prelepom telu delovala kao neka kožna izraslina od par centimetara izmedju nogu. Bio je uredno obrijan, a muda mu se nisu videla. Kao da su upala negde u njegovu utrobu. Za razliku od njega, stariji muškarac je imao muda kao u bika. Visila su mu kao neke kese do polovine butine. Moćno su se klatila i lupkala ga po nozi dok se je kretao. Nikada nisam video do tada da nekome kese tako vise. Imao je i ogromnu kurčinu. Glavić mu je bio prekriven koži*, ali tu je i bio problem. Na kurcu je imao kožice da možeš napraviti dve kožne jakne. Što bi rekli naši: „imao je kožu za dva kurca“.
Taman sam se spremao da sednem na peškir, kada gore iznad nas, nasipom prodje neki muškarac u šortsu i glasno se javi:
– Ćao, Govedo…
Stariji muškarac mu samo odiže ruku u znak pozdrava i nešto promumla sebi u bradu. Videlo se da se dobro znaju, medjutim ovaj nije hteo iz nekog razloga da mu se javi.
Meni je sada sinulo u glavi. Govedo… Čuo sam od par momaka da u gej krugovima u mom gradu se kreće neki muškarac koji ima jako velika muda i kurac i da ga zbog toga zovu Govedo. Mislim da vam njegov nadimak sve govori. Znači to je on. Onaj mladji mu je verovatno bio partner. Sada mi se dosta toga muvalo po glavi. Zašto su baš izabrali da sednu ovde pored mene? Pored Dunava je bilo još mnogo dobrih slobodnih mesta. Na to pitanje se nameću dva odgovora: Prvi, sasvim slučajno, jer im se dopalo mesto, i drugi, možda su me izabrali za nekog ko će im malo u*i promene u sexualni život. Rešio sam da to što pre saznam.
– Nego da se upoznamo, kad već delimo plažu – rekoh ja zauzimajući svoje mesto na peškiru pored njih – Ja sam Dule.
– Mene zovu Govedo – reče stariji pružajući koščatu ruku ka meni – a ovo je moj prijatelj Milan.
– Drago mi je – rekoh i otpih gutljaj piva – Pretpostavljam da ste iz Novog Sada.
– Da. A ti?
– Isto.
Tada smo Govedo i ja razvezali neku bezveznu priču o svemu i svačemu, dok je Milan ležao potrbuške na peškiru i sunčao se. Njegova prelepa trtava guza nam je mamila skrivene poglede i prljave misli.
Tako kroz razgovor, da li od vrućine ili pogleda na Milanovu prelepu guzu meni poče postepeno da se diže kurac. Poprimio je onu poludignutu veličinu, koja je bila dovoljna da istakne njegove plavičaste vene i kvrgice i nagovesti o kakvom je primerku reč.
Tada se je Milan promeškoljio i okrenuo ka meni. Pogled mu odmah pade na moje medjunožje. Jezikom je lagano oblizao svoja pušačka usta i nastavio bezobrazno da gleda u pravcu mog kurca. Govedo to primeti i nasmeši se.
– Svidja ti se? – upita ga on. Svi smo znali na šta misli. Milan samo nemo klimnu glavom.
– Pa ako Duletu ne smeta, možeš da ga probaš – reče on kao da mu daje dozvolu za nešto.
– Ovde? – upita kao zbunjeno Milan.
– Da. Ako Duletu ne smeta.
Ja sam samo ćutao i sa odobravanjem gledao u obojicu. Tada Milan pomeri svoje telo potrbuške ne odižući ga sa zemlje tih pola metra do mene. Glava mu je sada bila tačno iznad mog poludignutog kurca. Nežno me je rukom uhvatio ispod jaja i lagano ih odigao. Moj kurac se obradova tome i nastavi da se diže. Milan spusti glavu niže i nežno jezikom liznu moj glavić. Sada mi je kurac stajao kao koplje. Napregnut do pucanja. Milan polako uze glavić mog kurca i nežno ga usisa u usta. Osetio sam toplinu njegovih usana. Osetio sam kako mi kurac balavi u njegovim ustima. Milan je u stvari bio jedna prava feminizirana drolja. Njegov život se je svodio samo na tome koliko će puta popušiti ili biti nabiven na kurac u toku dana. Jednom rečju „nezasita kurvica“. Pušio mi je znalački kurac i sada ga je već gutao duboko u grlo. Ja se odigoh i postavih na kolena kako bih mu dublje prodirao u grlo. Uhvatio sam ga za glavu i u ritmu tucanja ga nabijao na moj kurac. Milan je samo tiho mumlao od zadovoljstva i vidno uživao u pušenju mog kurca. Videlo se, a i osećalo da je mali jako iskusan što se korišćenja tuđeg kurca tiče.
Odjednom, kao da im je to bio dogovoreni scenario, Milan odiže kukove i namesti se četvoronoške. To je uradio istovremeno kada se je Govedo odigao iza njega i počeo da nadrkava svoju ogromnu kurčinu. Lagano je svlačio ogromnu količinu kože iz koje se je pomaljao glavić veličine teniske loptice. Uhvatio je svoju moćnu kurčinu pri korenu i nekoliko puta lupio njime po milanovoj guzi. Milanovo telo uzdrhta od zadovoljstva kada je osetio šljapkanje kurca po guzi.
Tada Govedo usmeri svoj kurac na milanovom čmaru. Ne druže, tu nije bilo nikakve pripreme ili predigre. Izgleda da su dobro obojica znali šta vole i kako to rade. Govedo mu bez pardona sjuri svoju debelu kurčinu do jaja u čmar. Svako bi očekivao da će Milan jeknuti od bola ili bar izviti telo da ublaži bolni prodor tako debele kurčine u svoju nutrinu. Ne. Milan tiho uzdahnu od zadovoljstva i krete svojom malenom guzom u susret govedovoj kurčini i nabi se do jaja bez problema.
Tada nastupa tornado na Dunavu. Govedo i ja smo tucali, ma šta tucali, razarali Milana. Uhvatili smo ritam da kada mu ja nabijem kurac u grlo do jaja, Govedo ga nabije na kurac do jaja u dupetu. Imao sam osećaj da nam se glavići susreću i dodiruju negde u Milanovoj utrobi. Zatim bi vadili naše kurčine skoro do kraja i ponovo ih silovito zabijali u Milana. Ja u grlo, Govedo u čmar. Postajali smo sve grublji i snažniji, tako da su naši udarci kurcem u Milana sada bili poprilično žestoki. Medjutim, to kao da nije smetalo Milanu. Naprotiv, čini mi se da što smo mi jače nabijali naše kurčeve u njemu, da je on još više uživao.
Cela ta slika, milanovo golo glatko dečačko telo u čija vrela usta sam nabijao kurčinu i pogled na govedov predebeli kurac kako glatko ulazi u njegovu malenu i trtavu guzu me uspališe još više i ja počeh uz krike da prosipam spermu u milanovom grlu.
Čim je to primetio Govedo poče da riče kao što i njegov nadimak govori i poče da prosipa svoju spermu u Milanovom čmaru. Milanovo telo uzdrhta i poče da se trese pod udarcima *azma.
Izvadili smo polumlohave kurčine iz Milana i ovaj se okrenu i iscrpljen pade na ledja. Ispod sebe je ostavio malu baricu sperme kao znak svršavanja. I svrš mu je bio mali kao i njegov kurac. Kao da je neko pljunuo, a ne svršio. Glasno je prdnuo i iz dupeta izbacio pozamašnu količinu govedovog semena.
– Imaš veoma ukusnu spermu – reče tiho Milan i sklopi oči kao da će da spava.
– Ma njemu je svaka sperma ukusna – reče Govedo i mi se nasmejasmo.
– Idemo na pivo – rekoh ja i ustadoh. Tek sam tada osetio bol u kolenima od klečanja na gruboj zemlji.

Nakon pića smo se razišli. Iako sam ih relativno često sretao u gradu, a naročito na Kamenjaru, posle toga nikada nismo imali više sex. Ne znam zašto. Vidjao sam ih sa mnogima. Verovatno su uživali u promiskuitetu.