Ispovest jednog bisexualca – 127. Jelena

31
Share
Copy the link

Miholjsko leto… Prelep topao jesenji dan sam hteo da iskoristim da se makar još jednom dobro provozam motorom pre zime. Nakon duge vožnje obreo sam se na Vencu na Fruškoj Gori gde sam stao da dosipam gorivo i malo se osvežim uz kaficu. Iznenadila me je neuobičajena gužva. I pored toga što je dan bio prelep, malo mi je bilo čudno što je bilo toliko sveta. Onda me je konobar prosvetlio. Održavao se je Fruškogorski maraton. Šuma je bila prepuna planinara zaljubljenih u prirodu i besomučno pešačenje i pentranje brdima. OK, o ukusima ne vredi raspravljati, te nastavih da uživam u svojoj kafici.
Bašta je bila prepuna gostiju, kad karakterističnu kakofoniju glasova gostiju prekinu jedan umiljat tih ženski glasić:
– Izvinite, jel slobodno…
Pogledao sam nagore i video jednu malu crnu mršavicu. Bio je to oniži devojčurak, mršavog gotovo dečačkog tela. Prelepo lice je bilo uokvireno gustom kratkom crnom kosom. Bila je ošišana na centimetar, ali joj je to lepo stajalo. Da je žensko, jedino su otkrivale njene male tvrde lepe sise koje su se prkosno ocrtavale kroz majicu mokru od znoja. Bradavice su joj bile uzbudjene i pretile da probiju majicu.
– Naravno… Izvolite – rekoh i pokazah rukom na stolicu.
– Znate… Ja ne bih… ali nema mesta… pa…
– Opušteno – rekoh i mahnuh rukom konobaru da dodje – ja sam Dule.
– Jelena, drago mi je.
– Odakle ste? – započe konverzaciju Jelena.
– Iz Novog Sada i samo molim te bez persiranja…
– I ja. Ne sećam se da sam te ranije videla na maratonu…
– I nisi mogla. Ja se pentram na drugi način – rekoh i pokazah glavom na parkiran motor. Ona se nasmeši što njeno lice učini još lepšim.
Naš razgovor je tekao dalje u jednoj opuštenoj atmosferi. Jelena je bila devojka iz unutrašnjosti koja je kao i većina došla u Novi Sad da studira. Istovremeno je radila u nekom butiku, a inače je bila i aktivni sportista. Nerado i skromno mi je priznala da je bila prvak države u penjanju na nekakvu veštačku stenu, šta god to značilo. Njene žilave ruke i noge bile su prepune definisanih mišića koji su govorili tome u prilog. Na kraju sam je upitao:
– Pa dobro, šta sad vi planinari radite ovde?
– Maraton je gotov. Ovde malo odmaramo, pa svako svojim kućama.
– Nećete valjda pešice odavde kućama?
– Pretpostavljam da neki hoće. Ostali čekaju bus u šest. To nam je grad obezbedio.
– Lepo sa njihove strane. Nego, ja ionako idem do grada, pa ako nećeš da čekaš bus možeš sa mnom…
– Što da ne – reče ona nakon kraće pauze.
Ubrzo smo sedeli na mom motoru i spuštali se niz venac. Tada sam osetio da je Jelenino telo sve samo ne krhko. Pripila je svoj torzo uz moj i snažno me obuhvatila rukama. Ne nije to bio onaj stisak straha od vožnje motorom. Već navika da kao planina*ve snažno zgrabi rukama. Držala se tako rukama oko mog struka, podsećajući me na one filmove o majmunima, kada malo mladunče zagrljeno drži svoju majku. Njene sise su me bockale u ledja i palile sve vreme puta do grada.
Kada smo ušli u grad, svratio smo do bajkerskog kafića i popili još po koje piće. Tu smo nakon toga razmenili telefone i obećali jedno drugom da ćemo se još koji put videti. Odvezao sam je do ispred njene zgrade i rastali smo se. Iako je obećala da će me nazvati na piće kako bi se odužila za vožnju, iskreno, nisam se tome nadao. Takodje, nisam ni hteo da je zovem, jer nije me nešto sexualno izazivala, a pri tom je bila i 17 godina mladja od mene, što znači da nekog druženja tu i ne može biti. Ipak ona živi u nekom drugom svetu.
Koliko nisam bio u pravu pokazalo se već nakon nekoliko dana. Dok sam sedeo u kafiću u zgradi ispod mog stana zazvonio mi je mobilni. Iznenadio sam se kada sam video da me zove Jelena.
– Da… – rekoh tobož nezainteresovano u slušalicu.
– Gde si faco? – reče ona razdragano sa druge strane.
– Evo me u kraju, pijuckam kafu i mislim na tebe…
– Ne seri… Nego zovem te da se vidimo… Naravno ako si još uvek zainteresovan.
– Pa mislim da to ne bi bilo loše… Kada?
– Kad tebi odgovara… Danas i sutra sam slobodna, pa može kad god hoćeš…
– Hajde danas… Ručak… Ne jede mi se sam… Ja častim…
– Pa može, al’ samo pod jednim uslovom…
– Kojim?
– Da ja častim… Da ti se odužim za onaj dan…
– Svejedno… Gde?
– “Machiatto”?
– Odgovara…
– Vreme?
– Recimo, pola tri…
– OK… vidimo se tamo…
– Hoćeš da dodjem po tebe?
– Odlično. Čekam.
Super. Radovao sam se tom susretu. Jelena je ipak bila jedna super osoba. Pametna i elokventna, a sexa ako bude, bude, ako ne… Pa ko ga jebe… Proširiću samo svoj krug poznanika, a možda i prijatelja. Popio sam kafu i popeo se u stan da se istuširam i pripremim za susret sa Jelenom.

Ručak je prošao u predivnoj i opuštenoj atmosferi. Dotakli smo se svih tema.
– Jooj… baš mi je lepo ovako sa tobom – reče odjednom Jelena.
– I meni – rekoh iskreno – možemo da odemo negde na piće i nastavimo druženje.
– Šta znam… Nervira me galama, a i ne možemo na miru da pričamo – reče ona.
“Oho” – pomislih – “pa ovo je otvoren poziv…”
– Pa šta predlažeš? – napravih se ja tu malo mutav.
– Mogli bi kod mene na piće – reče ona.
– Ne. Imam bolji predlog. Idemo kod mene. Pun mi je friz piva.
– Može.
Ubrzo smo sedeli u mojoj dnevnoj sobi. Jelena je sedela na trosedu. Zbog vrućine je skinula duks i na sebi je imala samo majicu na tregere. Svetlo plava tregerica joj je bila koji broj veća te sam sa strane povremeno mogao da vidim njene male špicaste tvrde sisice. Njoj očigledno to nije smetalo je*e je sasvim normalno ponašala. Znate ono, kao što se sportisti ne osvrću na golotinju.
Čavrljali smo tako nešto bez veze i ja nakon nekoliko piva ustadoh i odoh do kuhinje da naseckam nešto za grickanje. Jelena me je sačekala u tišini u dnevnom boravku.
Kada sam ušao sa tanjirem na kome sam se potrudio da što lepše naseckam i narežem pa*uhomesnatih stvari na njenom licu se pojavi gadjenje. Nisam shvatio njenu reakciju.
– Ja sam vegan… Zar nisi primetio?
– Ne, izvini – osećao sam se kao konj – stvarno nisam obratio pažnju.
– Nema veze.
– Mislio sam da si salatu danas uzela bez nekog posebnog razloga – rekoh stidljivo sklanjajući tanjir u kuhinju. – Ni na kraj pameti mi nije bilo da si vegetarijanac.
– Nije to isto – reče ona.
– Znam. Pa ja sam kuvar.
– Da – reče ona i nasmeja se.
– I ti uopšte ne jedeš meso?
– Ne.
– A da li ga koristiš? – Rešio sam da iskoristim ovu situaciju. Naravno, razlog je i bio što se u poslednjih pa*ati osetila neka privlačnost i erotika izmedju nas.
– Kako to misliš da li koristim meso? – reče ona, stavljajući onaj pomalo bezobrazni izraz na licu.
– Pa ako ga ne jedeš, da li ga koristiš?
– Zavisi. Kakvo je meso u pitanju.
– Sirovo i žilavo – rekoh ja dvosmisleno.
– Pa zavisi. Morala bih da vidim…
Prišao sam joj dok je ona i dalje sedela na trosedu. Stao sam tačno ispred nje tako da su moji kukovi bili u visini njenih očiju.
– Izvoli… Posluži se…
Jelena tada lagano otkopča kaiš i šlic na mojim farkama i nežno zavuče ruku. Osetio sam njene male hladne prstiće na mom poludignutom kurcu. Spustila mi je pantalone do kolena, gaće do polovine butina i moj kurac iskoči pred njeno lice. I dalje ga je nežno držala rukom kao da se bojala da će se polomiti. Pogledala me je u oči i onda prinela lice mom stomaku.
Lagano je otvorila usta i stavila moj glavić u njenu toplotu. Istog trenutka mi se kurac diže do bola. Počela je lagano da mi puši. Moj kurac u njenoj maloj rukici je izgledao još veći nego što jeste. Spustio sam ruke i dohvatio joj majicu i počeo polako da je skidam preko glave. Pokazala je malo nezadovoljstvo što na trenutak mora da ispusti moj kurac iz svojih usta, kako bih joj skinuo majicu. Još nisam stigao ni da bacim njenu majicu na krevet, a ona je već halapljivo zgrabila nazad moj kurac u svoja usta. Dohvatio sam je za sisice obema rukama. U životu nisam držao tvrdje sise. Ne znam da li su bile tako tvrde je*u male ili nešto drugo, ali me je to jako palilo.
Sada Jelena dohvati moj kurac jednom rukom i prilepi mi ga uz stomak. Spustila se malo niže i počela da mi liže jaja. Njen topli dah na mojim mudima me je izludjivao. Tada je zavukla drugu ruku meni izmedju nogu i uhvatila me odozdo za guzu. Polako mi je razdvojila guzove, uz moju svesrdnu pomoć, i grubo mi zarila svoj srednjak u čmar. Kriknuo sam i propeo se kukovima ka njoj. Ona to iskoristi i halapljivo proguta moj kurac do kraja. Gušila se od veličine mog kurca u svom grlu, ali ga nije ispustala, već mi je sve jače i dublje gurala srednjak u guzicu.
Uhvatio sam je polako rukama za ramena i odvojio se od nje, inače bih svršio, a to nisam hteo. Bar ne još. Ona to iskoristi, ustade sa troseda i poče da se skida. Preda mnom je stajala devojka sa dečačkim telom. Mršava, mišićava, sa malim špicastim i tvrdim sisicama. Ono što me je u tom trenutku palilo, je to što nije imala nijednu dlačicu na svom telu. Pičić joj je bio skroz obrijan, gladak, sjajan, sa svojom prelepom pukotinom kao u neke devojčice.
Bio sam jako napaljen. Uhvatio sam je za kukove, odigao i nežno položio na krevet. Legao sam preko nje i počeo strasno da je ljubim. Otvoreno je prihvatila moje polju*e, šireći svoje tanke nogice, primajući me, obavijala ih je oko mog struka. Prislonio sam glavić na ulaz njene bludnice i počeo polako da prodirem. Osetio sam kako joj moj glavić rasteže vaginalne mišiće i polako prodire. Jelena se izvi celim telom unazad i zagrli me rukama oko vrata. Nisam više mogao da izdržim. Drugu polovinu kurca sam joj sjurio grubo do kraja na šta ona kriknu od zadovoljstva. Zabio sam joj ga do jaja i od zadovoljstv izvio svoj torzo unazad oslonjen na dlanove. Jelena se još jače obavi oko mene rukama i nogama. Kao da se očajnički držala za neku stenu da ne padne. Mislim da je u tom trenutku ni trojica ne bi mogla odvojiti od mene. Tada osetih sitne pokrete njenih kukova. Mešala je sitno i neprimetno, ali dovoljno da napali i mene i nju. Uspeo sam nekako malo da se odvojim od nje i izvadim svoj kurac do pola. Sjurio sam joj ga ponovo do jaja i počeo da je tucam.
– To… ahhh mili moj… – zavapi ona.
– Uh… što mi prijaš mala.
– Tucaj me… Razvali me… Blizu sam svršiću…
Malo sam se iznenadio da je tako blizu i da će tako brzo svršiti, ali nisam se obazirao. Tucao sam je kao konj. Tada Jelena poče da vrišti…
– To… ahhh… Jače… Svršavaaam… Nabijaj gaaa…
Ja sam udarao kao pomahnitao. Jelena me još jače steže svojim rukama i nogama i osetih kako joj telo podrhtava i obliva se znojem. Tada sam osetio po kurcu i mudima njene sokove koji su obilato curili iz njenog pičića. Svršavala je kao kobila. Dahtala je sva znojava i dalje me čvrsto držeći u svom snažnom zagrljaju ruku i nogu.
Odjednom sam osetio kako se njeno telo opušta. Ruke i noge su joj omlohavile i pale na krevet. Moj kurac polako ispade iz nje i šljapi me po stomaku. I dalje mi je bio u punoj snazi. Ja se nisam ispraznio. Taman kada sam hteo da joj ga ponovo smestim, Jelena se izmigolji ispod mene i tiho reče:
– Znam… Ne boj se nisam tako sebična…
I dok sam je ja zbunjeno gledao, ona spretno poskoči i okrenu me da legnem na ledja. I taman kada sam pomislio da će sada dobro da mi ga ispuši, ona me spretno opkorači i sede mi u krilo. Sedela mi je tačno na jajima, a moj kurac joj se trljao uz obrijani pičić. Lagano se je odigla, podvukla moju kitu ispod sebe i, na moje iznenadjenje, prislonila glavić na svoj čmar. Zavrtela je malo guzom i moj joj kurac, sluzav od njenih sokova i malopredjašnje jebačine lagano skliznuo u crevo. Jelena tiho uzdahnu i nasadi se do jaja. Malo je falilo da joj ispunim debelo crevo spermom. Jedino me je pomisao i želja jebanja u dupe uzdržala da ne svršim. Pogledala me je svojim okicama, nasmešila se i kratko zavrtela kukovima.
– Kako ti se ovo svidja dragi..? – upita ona promuklo.
– Ovo… ahh… obožavam…
– I ja… Naročito kada je u pitanju ovako debeo kurac kao tvoj…. Ohhh… volim da me cepa…
– Pocepaću te draga…
Još par puta je zamešala, valjda sa namerom da malo razradi guzu i onda poskoči. Moj kurac me šljapi po stomaku, a Jelena sidje na pod i namesti se četvoronoške.
– Jebi me… sada… jako… – dahtala je uspaljeno.
Prišao sam joj otpozadi i grubo joj ga sjurio u guzicu.
– Ohhh … – kriknula je – Konju… koliki ti je…
Od tog trenutka pa na dalje nisam je čuo ništa. Kao neka zve*am joj ga nabijao u dupe. U mom mozgu konfuzija… Jebem devojku, a ima telo dečaka. Otpozadi je to bilo još izraženije. Njeno mršavo telo je otpozadi izgledalo kao da je ispod mene neki dečak. Njena mala trtava, tvrda i okrugla guza više bi pristajala nekom muškarcu nego ženi. Savio sam se u struku i provukao svoju ruku ispod nje. Pronašao sam prstima otvor njenog pičića i počeo da rovarim po njemu.
– Tooo… ahhh – vrištala je i mešala guzovima.
Jebao sam je u dupe i prstima drkao pičku. Jelena je sve brže i snažnije mešala guzovima i ja nisam više mogao da izdržim.
– Ahhhh… punim te… – kriknuo sam i sasuo joj prvi mlaz sperme u dupetu.
Jelena naglo skoči i odvoji se od mene. Kurac mi je i dalje pulsirao i bljuvao seme. Ona se spretno okrete, sede ispred mene, obuhvati mi kurac rukom i poče da ga nadrkava sebi u otvorena usta. Moja sperma je šikljala na sve strane. Prskao sam joj po licu, sisićima, a najviše joj punio širom otvorena usta. Jelena je sve to u slast jezikom kupila i gutala sa kurvanjskim osmehom na usnama. Iscedila mi je i poslednju kap iz muda.
Popadali smo na podu zadihani jedno pored drugog.

Sa Jelenom smo se u narednih 5-6 meseci redovno vidjali i jebali do nesvesti. Jako smo prijali jedno drugom. Negde u maju, Jelena je otišla da radi u Crnoj Gori na moru i od tada se nisam sa njom ni video ni čuo.