Morska meduza

55
Share
Copy the link

Bio sam jedne godine na moru sa curom. U kuci u Budvi gde smo odseli u prizemlju bilo je
pet cura. Haos. Prvi dan sve sam ih dobio sa spremanjem klope. Ali jeba je bila to sto sam dosao sa prikoli*. E to ti je ono kad te napravi sirotinjski kurac. Ali dobro, znao sam da cu skarabudziti nesto…
Druzili smo se sa dve cure iz Priboja, vrh su bile obe, ali ta mala Valentina je bila, mala crnka, izbacene guze, vecih sisa, prava dromfuljica, vidi joj se kurac u ocima… To su one na koje uvek mozete da racunate. Nabacivala mi se cim riba nije bila u nasem prisustvu. A cuo sam i price od ostalih sa sprata a i od nje, da voli tako da sara.
Peti, sesti dan smo otisli na plazu da se kupamo. Igrali smo karte na obali. Ta Valentina nije znala da pliva i kontao sam da mi je to nacin da udjem u neku pricu. Ja sam otisao da plivam, cura i ta Milka su ostale da pikaju karte. A Valentina je bila na duseku. Ja sam joj prisao polako, doplivao sam do nje. Ove su gledale sa plaze sta se desava. Pitao sam je hoce li da pokusam da je naucim da pliva, posto sam dosta ljudi naucio time… Prihvatila je. Uhvatio sam dusek i plivajuci vukao ga ka Becicima (da bi smo se izgubili iz vida ovima dvema). Pitala me gde ces? Ja sam joj rekao da se odvucemo malo dalje gde nema kupaca da mogu lepo da joj pokazem. Nije se neckala puno. Ali jebo sebe, zamorio sam se, jebite me ako nisam preplivao kilometar. E to je zelja za gustom. Zamolio sam je da sidje sa duseka, dok sam krajem oka pazio da ovi ne vide. Polako se spustila sve u strahu. Podigao sam je potrbuske, poturio moje ruke pod njen stomak i rekao joj da mase nogama, pokazao sam joj kako i ruke da koristi. U svoj toj obuci da je nazovem, osetilo se razmenjivanje neznosti. Kad smo napravili pauzu, ja sam se drzao za bove a ona za dusek. Poceo sam polako da flertujem. Pricao sam kako se opustila, a onda sam u vodi mojom nogom mazio njenu. Uopste se nije bunila, cak sam video i da joj prija. Ma pomislih u sebi, druze jebes ti ovo iz 2 u 1. Prisao sam joj, malo sam nas sakrio iza duseka, poljubio sam je na brzinu, ona se zbunila u momentu.
Jesi poludeo videce nas! – rekla mi je. Ma opusti se, odgovorio sam joj.
Rekao sam joj da nasloni ruke na dusek, i da polako pazi na njih, sto je i uradila. Prisao sam od pozadi, spustio sam sebi sorc, i vec onako dignutu kurcinu sam jos par puta provukao kroz saku. Pomazio sam je po pickici, pomerio kupaci i krenuo u akciju. I ona je bila opustena, tako sam lako usao da sam se iznenadio. Ili je brate bila razvaljivana konjskom kitom. Guzio sam je od pozadi, ali mi je zasmetalo to sto sam primetio neke likove kako se priblizavaju sa pedalinom, a jedan je drzao telefon i snimao. Stao sam, cekao sam da prodju. Onda sam je ponovo uhvatio za kukove i onako jako poceo da joj nabijam kurac.
Kad je pocela da izbacuje guzu pozadi, skontao sam da se nalozila. Zmurela je, uzivala, nabadala se, vrtela, oboje smo bili blizu vrhunca. Potrajalo je par minuta.
Sapnula mi je na uvo svrsi u mene ako hoces, to volim. Ne brini se pijem pilule za kontrace*iju. Nesto me je tu nalozilo, osetio sam kako sperma nadolazi, i svrsavao sam u nju, osecao sam kako mi pola kile ljubavne zile pulsira u njoj.
Bilo je svetski, ….a nase… Jebo sebe odmarao sam na bovama pola sata da bih vratio mene i kobilu koja je sabila 26 godina u guzicu a ne zna da pliva….
Ove dve nista nisu primetile, samo su pitale Vale, jel nauci?
A ona ce….Zamalo….hahahhha, kraaaaaaj…bice jos pricica, svi mi imamo neke svoje dozivljaje.