Vozac

103
Share
Copy the link

Upoznali smo se tako što sam se često vozio mini busom I te vožnje su prilično trajale. I nikada nije bilo previše putnika, a ponekad budem I sam. I tako smo pričali o svemu I svačemu I postali tako reći drugari. Stariji je od mene pet godina. Prilično visok, krupan, ali vitak. Drugim rečima prilično drži do sebe. Tada još nisam znao da se razveo I neke pojidonsti.
Jednom prilikom mi je čak rekao kada se vraća, pa da može da me pokupi. Natempirasmo mi vreme. Pošto sam se vozio samo 3 stanice nije hteo da mi naplatia kartu. Ja sam insistirao I platio, a on mi reče: Važi, ali ja sledeći put ja vodim na pivo kad završim smenu. I dalje ništa nisam posumnjao. Korektan, normalan čovek sve na mestu.
Prošlo je od tada jedno petnaestak dana. Leto ja se vraćam kući. Vrućina užasna. Nailazi on I dovezeme do moje stanice I kaže: Ajde završavam smenu. Mogli bi na pivo. Ja rekoh mogli bi, ali upekla je zvezda, bolje svrati do mene. Radi klima, pa je lakše. Baš mi smeta vrućina. On se složio.
Dodjem kući I istuširam se I nešto mi nije dalo mira da pomislim, ali rekoh sebi “Ma ne zanosi se”. Super je ortak. Ali opet uzmem svoj kratak pocepan šorc I majicu bez rukava, takodje malo iscepanu. To mi je omiljeno, a I volim da po kući idem podrpan. Od prilike više se vidi nego što je pokriveno. Dodje I on, prilično znojav, jer je ogromna vrućina I sparina. On uze pivo, ja sam pelinkovac. Ne volim pivo. Zapalili cigarette I pričamo o svemu I svačemu. On bi do toaleta da piški. Vraća se I pita me ovako: Izvini možda je previše što tražim da li mogu da se tušnem? Crko sam po ovo vrućini. Ja: Naravno da možeš. Vode ima. On: Ma samo da se osvežim.
Dam mu peškir I nov sapun. Dok se on tuširao. Uzeh da napravim malo meze. Završi on. Izadje opasan peškirom I sede na krevet. I priča mi: Morao sam da se istuširam. Preznojim se a onda se nekad malo ojedem kod prepona. Evo pogledaj. Pomeri čovek peškir I stvarno se malo crveni, ali ja ne mogu da sklonim pogled sa budže. Sad mi neprijatno, ali da izvadim situaciju pomerim malo šorc I pokažem mu kako mi se crveni na dva mesta I kažem mu: Dobar je puder, ali ja koristim “Borogal” kremu. Namažem I odlična je. Hoćeš da se namažeš? On kaže: Hoću. Ja mu dam I kažem, ali moraš malo da sediš rskrečen dok upije. Puder je zato nekada bolji. On me pita: A jel koristiš još neku kremu? Rekoh: Da. Zavisi zašta. Za pete, za ruke… On: Samo to… Ja: Pa sve ima svoje. Ustanem I odem do kuhinjskog dela. On: Gde ćeš? Ja rekoh: Samo da nasečem paradajz I krastavac I gotovo. On: Da ti pomognem. I dodje do mene bez peškira. Bio je maljav sa manjim stomačićem, ali visok I širokih ledja. Guza mu nije bila velika, ali je bio malo širi I u kukovima. Noge jake, mišićave. I pita: Voliš krastavac? Ja: Volim. Stade iza mene. I pita: Svakakav? Osetim da mu se skoro skroz digao jer mi ga je prislonio na dupe. Sada više nije bilo dvoumljenja, bar ne kod mene. Okrenem se I kažem: Svakav. Svež velik, mali debeo… On: Imam ja jedan ze tebe I pravo poljubac u usta. Meni je ruka automatski pošla ka njegovoj kiti. Mislim da mi je u sekundi skinuo šorc I počeo da steže dupe I da me ljubi po vratu dok sam mu ja drkao kitu. Skinuo mi je I majicu I grickao bradavice. Pitao me je gde ti je krema. Jedva sam odgovorio I pokayao na policu je*am drhtao.Sve se dešava u 2-3 kvadrata.
Kada je prišao počeo sam da mu lišem grudi I spustio se na kolena da taj nabrekli komad olišem I sisam. Lagano mi je gurao glavu I rekao: Stani svršiću, a hoću d ate jebem. Hoćeš na krevet pitao sam ga. Rekao je “Ne. Ne mogu da stignem”. Okrenuo me je na stomakom na radni deo. Namazao kitu I rupicu I polako ulazio u mene. Zamolio sam gad a stane veliki mu je glavic. Da se prilagodim. Izvadio, pa onda ga uterao celog do jaja. Stegao me za grudi. Osetio sam kako mu kita pulsira. Onda je počeo nemilosrdno I žestoko, takvom brzinom da me jebe I steže grudi da nisam mogao da mrdnem. Svršio sam bez drkanja, a on me je pitao da li može da svrši u meni. Dozvolio sam jer nisam znao za sebe u tom trenutku. Zaboravili smo I na kondom od uzbudjenja. Kako se približavao *azmu tako me je zakucavao, da sam pomislio ako nastavi svršiću još jednom. Razvalio me je. Ponovili smo to kasnije tokom celog popodneva još dva puta u drugim pozama. A onda sam mu sisao iz uživanja. I pošto je korektan bio dozvolio sam mu da mi svrši u usta I po licu I kitom razmaže po obrazima.
I sada se povremeno vidimo kada je u Srbiji, jer vozi I kamione po Evropi, pa nije često u Beogradu.