Ispovest jednog bisexualca – 82. Mile

52
Share
Copy the link

Boleta sam povremeno jebao. On mi je da budem iskren, bio poslednji izbor. Jednostavno, bio je debeljuškast i nije mi se naročito dopadao, ali je bio dobar u krevetu i kada ne bi bilo ničeg drugog za sex, ja bih mu se obraćao. Naravno, Bole bi mi se uvek obradovao kada mu se javim, jer je znao da sa mnom ima zagarantovano doba*ex.
Jednom prilikom mi je otvoreno rekao:
– Nemoj da se ljutiš, nisi ti bogom dan. Nego znaš kako je u ovom gradu. Naći pravog jebača sa pravom kurčinom je jako teško. Sve su uglavnom neke strine i tetke. A kada i naidješ na nekog dobrog jebača, obično je uobražen i odvratan, da ti se odmah odjebe. Sa tobom mi je sex bez opterećenja.
Tog popodneva sam se izležavao u krevetu i gledao neki tenis na TV-u kada je zazvonio telefon. Mrzovoljno ustadoh i javih se. S druge strane je bio Bole.
– Ej, matori, šta radiš?
– Ništa, evo otpadam kući.
– Pa što se ne javiš?
– Jebi ga Bole, nemam kad…
– Čuj, znaš zašto te zovem?
– Ne.
– Zaposlio sam jednog radnika kod mene. Zove se Mile. Naš je. Ima super kurac. Možda i veći od tvog, a voli da jebe. Sada me trenutno on cepa.
– Super, al’ ne razumem što si me zvao? Da mi to kažeš?
– Ne, nego Mile voli trojke, a i ja da budemo iskreni. Pa sam se setio tebe. Ako hoćeš, svrati do lokala kad budeš imao vremena da se upoznate, pa možda napravimo jednu trojku, a? Šta kažeš?
– Važi. Čim nadjem malo vremena.
Naravno da sam slagao da nemam vremena. Imao sam ga na pretek. Nego sam samo hteo da ostavim prostora, ako slučajno odlučim da se ne vidim sa njim. Otvorio sam još jedno pivo i vratio se na krevet i nastavio da gledam tenis.
Kroz glavu su mi prolazile misli. Nisam mogao da se otresem samo tri reči koje je Bole izgovorio: ”veći od tvog”. Ne iz razloga zato što sam bio sujetan pa nisam želeo da priznam da neko ima veći kurac od mog, nego zato što odavno nisam primio dobar kurac u guzu. Ako je istina to što Bole kaže, mogao bih malo da se angažujem i osetim pravu karu u bulji.
Pet, šest dana nakon tog razgovora, jedne večeri sam se vraćao kući i prolazio u blizini Boletovog lokala. Rešio sam da malo skrenem i svratim. Prvo da vidim tog jebača, a ako nije tamo uzeću sebi neki sendvič ili nešto za večeru.
Ušao sam u lokal. Iza pulta je stajao radnik koji je strugao roštilj od masnoće i vršio pripreme za zatvaranje lokala. Bio je to visoki mršavi tridesetogodišnjak. Bio je proćelav i crn, a njegovu koščatu figuru je još više isticala njegova maljavost koja se je dobro videla po rukama i na grudima.
– Zdravo – rekoh ja – treba mi gazda Bole…
Samo što sam to izgovorio, iza radnikovih ledja se razmaknu zavesa i iza nje se pojavi Bole.
– Gde si Dule kućo stara. Već sam pomislio da nećeš nikada doći – reče on veselo i krenu ka meni.
Obišao je pult i mi se srdačno rukovasmo.
– Da li znaš od kada ti se nadam da ćeš doći? – upita me on, a već primetih onaj njegov sjaj u očima – Dodji da te upoznam.
Zašli smo iza pulta i on pozva radnika.
– Mile, dodji ovamo… Ovo je Dule, znaš onaj o kome sam ti pričao…
– Zdravo, Mile… – reče radnik i pruži mi ruku.
– Dule ovo je Mile. I tebi sam pričao o njemu. Nego šta ja tu serem. Ionako zatvaramo… Jeste li za jedno pivo?
– Može – rekoh ja pomalo zbunjen.
Bole zaključa ulazna vrata i okrenu tablu na kojoj je pisalo ”Zatvoreno”. Seli smo u zadnjoj prostoriji u kojoj nije bilo prozora. Bila je to neka vrsta magacina, i radne sobe zajedno. Iz nje su vodila još jedna vrata ka WC-u, koji je bio uzan i mali. Unutra je bio samo jedan lavabo i WC šolja. Iako je bio dugačak, WC je bio uzan koliko i jedan čovek.
Nas trojica nazdravismo novom poznanstvu i Bole bez stida poče prvi:
– I… kako se svidjate jedan drugom? Da li bi mogli da napravimo trojku?
Mile, iako mu je bilo neprijatno, prvi progovori:
– Ti Bole znaš da ja volim ovako krupne muškarce. Meni ti Dule skroz odgovaraš, ali ja samo jebem…
– U redu je momci… – rekoh sada ja – zvučite kao napaljene kokoške. Mile ti si OK, a ja sam uvek za sex, nego daj da popijemo ovo pivo, malo se upoznamo i dogovorimo za sex…
– Šta da se dogovaramo… – skoči Bole – Nas dvojica smo uvek za sex, i ti sam kažeš da si uvek za sex, hajde da to uradimo sada…
– Sada? – upitah ja začudjeno – Ovde?
– Da šta fali – reče oduševljeno Bole – Niko nas neće ometati, a tu je i WC. Šta ti misliš Mile?
– Što se mene tiče, može…
– Ali ja ljudi nisam spreman… – rekoh zaista misleći na to da nisam ispraznio creva.
– Nama to ne smeta, jel tako Mile.
– Ne – reče Mile i poče polako da se skida.
Bole poče odmah za njim da baca garderobu sa sebe i ja nemajući kud učinih isto. Ubrzo smo sva trojica bili goli i stajali na sred sobe. Bole, halapljiv po prirodi, što se sexa tiče, odmah je kleknuo i uzeo Miletov kurac u usta. Ja nategoh ostatak piva iz flaše i pridjoh im. Miletu se je kurac već bio digao, a Bole ga je drčno gutao do jaja u svoje grlo. Kad god bi mu kurac izašao iz Boletovih ustiju ja sam pokušavao da dokučim koliki mu je. Bole je bio u pravu. Mile je imao i veći i deblji kurac od mog. Imao je i lep prav kurac sa predivnim glavićem na vrhu. Prišao sam im sa strane i ponudio svoj kurac Boletu. Ovaj klečeći na kolenima, dohvati jednom rukom moj kurac dok je Miletu sisao. Onda se okrete ka meni, pa halapljivo strpa moj kurac sebi u usta, a Miletov nastavi da drka. Drugom rukom je drkao svoj kurac. Inače, Bole je imao jedan od najdebljih kurčeva koji sam video u životu. Imao je samo dva problema. Nije se mogao pohvaliti nekom dužinom i uvek mu je bio poludignut. Bole je bio izričiti pasivac, tako da mu kurac uopšte nije ni trebao. Šteta, jer tako debeo kurac se je mogao dobro iskoristiti, bez obzira što je bio dug svega petnaestak centimetara.
Bole napaljen i srećan sa dva dobra kurca u ustima, brzo svrši. Počeo je da se trese i svršava. Salo na njegovom telu je podrhtavalo dok je iz svog kurca sipao seme u svojoj ruci.
– Dodji – reče Bole i odmaknu se.
Prišao mi je otpozadi i gurnuo me rukom da se sagnem unapred. Tada ja dohvatih Miletov kurac i stavih ga sebi u usta. Baš mu je bio dobar kurac. Velik, dugačak i tvrd. Tada sam osetio kako mi Bole razmazuje svoju spermu po čmaru. Podmazivao me je i pripremao za tucanje. Taman mi je Miletov kurac bio do pola u grlu, kada mi je Bole bez najave naglo gurnuo dva prsta u čmar. Ja iznenadjen, progutah ceo Miletov kurac, našta ovaj kriknu od zadovoljstva. Sada smo se malo primirili, i ja sam gutao Miletov kurac duboko u grlo, dok mi je Bole rovario prstima po bulji.
Tada Bole izvadi svoje prste iz mog čmara, i ja osetih da sam spreman. Ispustio sam Miletov kurac iz usta i okrenuo mu ledja. Natrtio sam se tako stojeći i uhvatio rukama za naslon drvene stolice. Trepereći sam očekivao trenutak kada ću da osetim Miletov kurac duboko u sebi. Mile pridje i rukom mi pritisnu karlicu dajući mi do znanja da se spustim još niže. Ja sam raširio noge i tako mu spustio svoju guzu. Mile osloni svoj glavić na moj čmar i poče da mi ga uteruje. MILINA.
Njegov mi je kurac ulazio polako i snažno. Osetio sam kako me njegova debljina širi i rasteže. Čmar mi je brideo od zadovoljstva. Bole se tada podvuče meni izmedju nogu i poče da mi puši kurac. Kada mi ga je uterao do kraja, Mile poče da me tuca. Svaki put kada bi mi ga zabio do jaja, Bole bi ispod mene to isto uradio sa mojim kurcem u svoje grlo. To istovremeno nabijanje i pušenje me je izludjivalo. Mile je sada već mahnito jebao.
– Auh… doba*i Dule… jako ga dobro primaš…
– Ohhh… samo me tucaj… ahhh… prija mi tvoj kurac…
Za to vreme Bole je samo zadovoljno mumlao. Sedeo je na podu, sisao moj kurac do jaja i izbliza gledao odličnu jebačinu. Bukvalno mu je ispred nosa Miletov kurac prolazio i nestajao u moju utrobu.
Sada me Mile uhvati rukama za ramena i još jače nabi na svoj kurac. Taj potez me jako napali i ja počeh da svršavam. Bole je ispod mene gutao svaku kap moje sperme. Čuo sam ga kako se guši u ogromnoj količini mog semena, ali nije odustajao da sve popije. Počeo sam da vrištim od zadovoljstva.
– Ahh… šta mi to radite… vas dvojica… ohhh… ubijate me…
– Ubiću te… oh… samo se ti natrti… – dahtao je Mile.
– Jebi me… jebi me… ohh… nemoj da staješ…
Mile nije ni imao nameru da stane. Jebao je kao da mu život zavisi od toga. Sada me je držao rukama za kukove i već krvnički me nabijao na svoju moćnu kurčinu. Bole, koji je video da mi kurac ne spada, nastavio je da u slast i dalje guta.
Tada je krenuo i Mile. Zaroktao je kao neki vepar, stegao me jako za kukove, nabio na kurac do jaja i počeo da svršava. Osetio sam njegovu vrelu spermu kako mi ispunjava guzno crevo. Udario je još 2-3 puta i ispraznio se. Toplota njegovog semena kao i završno nabijanje na kurac me popali još jednom i ja ponovo ispraznih muda u Boletovom grlu.
Popdali smo na pod zadihani i svi zadovoljni.
Mile zadovoljan jer je jebao dobro.
Bole zadovoljan je*e je nagutao sperme za ceo dan.
Ja zadovoljan je*am primio dobru kurčinu u bulju i pri tom mi ga Bole vrhunski ispušio.

Narednih, otprilike šest meseci, smo se nas trojica redovno vidjali. Bar dva do tri puta mesečno smo pravili lude trojke i satirali se od sexa.
Jednog dana, je Bole jednostavno prestao da se javlja na telefon.
Kada sam otišao do lokala, bio je zatvoren i na njemu nalepnica ”Zatvoren zbog inspekcije”.
Nikada nisam saznao šta je bilo, niti gde su se njih dvojica izgubili.