Ispovest jednog bisexualca – 13. Ceca

75
Share
Copy the link

Posao mi je išao dobro. Radio sam kao glavni kuvar u elitnom restoranu, kod gazde tajkuna za veoma dobru platu. Nesporazum izmedju Boška i gazde se je rešio i on je sada moj pomoćnik. Sa Boškom se veoma dobro slažemo i poslovno i privatno. Na poslu sam ja „papirološki“ bio glavni, dok se u praksi svodilo na to da smo ja i Boško bili ravnopravni, a ostali pomoćnici su nas slušali. Znači kuhinja je funkcionisala perfektno.
Privatno, ja i Boško smo uvek kada smo to hteli i mogli imali sex koji je bio vrhunski. Tačno smo prećutno znali ko šta voli i želi, jednom rečju sex kao da se znamo sto godina. Isto tako, privatno smo bili bez nekih obaveza jedan prema drugom, jer nije bilo nekih emocija, tako da smo i on i ja mogli loviti sa strane šta god i kad god smo to hteli. Ovakva situacija mi je u potpunosti odgovarala, a čini mi se i Bošku.
Jednog dana pred kraj smene, u kuhinju upade menadžer Aca i reče:
– Momci. Vas dvojica – obrati se meni i Bošku – Sutra ste slobodni. Prekosutra u nedelju, gazda slavi kupovinu neke firme i pozvaće na ručak neke prijatelje. Hoću da vas dvojica to odradite. Biće oko dvadesetak gostiju i hoću da to prodje super, bez ijedne najmanje greške. Tu će biti neki gazdini uticajni prijatelji i hoće da ostavi utisak na njih.
– Ok – rekoh – Hoće li biti neki poseban meni ili radimo standardno?
– Dobićete meni na vreme. Idite sad polako kućama pa se odmorite za nedelju.

Nedelja. Sve funkcioniše besprekorno. Boško i ja smo spremili vrhunsku hranu. Po gostima i gazdama smo videli da su zadovoljni. Tada sam imao prvi put priliku da vidim uživo i izbliza kako Lula i njegova žena Ceca izgledaju. Ceca, ona je ostavila utisak na mene kada sam je video. Govorilo se da je estradna umetnica, mada niko nije znao da navede nijednu njenu pesmu. Ono što je bilo bliže istini je da je bila šatorska pevačica po vašarima dok je Žarko zvani Lula nije primetio i oženio. Ceca je bila prava pička. Kao skinuta sa nekog porno filma. Visoka, tanka i zgodna. Prelepo drsko lice sa kosim očima kao u Japanke. Prćast nosić i pune usne, kao da su svakog trenutka spremne da popuše kurac. Imala je ogromne silikonske sise, dva broja veće nego što bi njeno telo to prirodno zahtevalo. Dugačke noge prelepih oblina su prkosno držale trtastu odličnu bulju koja je bila odvojena uskim strukom od ostatka gornjeg dela tela. Jednom rečju, ko god je video, ako je normalan, morao mu se dići kurac.
Zabava je dobrano poodmakla. Gosti su se već uveliko pijani veselili i pevali uz muziku. U kuhinji su pomoćnici privršavali posao, dok smo Boško i ja besposleno čačkali po nečemu da se ne kaže kako ne radimo.
– Momci – obratih se pomoćnicima – kad završite sa tim, možete ići kući.
– Ok šefe – reče jedan od pomoćnika i dade se da brže opere sudove kako bi pre završio.
Tada u kuhinju upade menadžer Aca i reče:
– Dule, bili ste super. Sve je bilo odlično. E sad, gosti su se malo zaigrali, pa ne znam dokle će ostati, tako da ćete morati i vi.
– Mislim da nema potrebe. Ja sam momcima rekao da kad završe idu kućama, a ostalo mogu i ja sam. Čak i Boško može da ide, jer nema šta sada puno da se radi u kuhinji, a ja ću tu ostati za svaki slučaj, ako neki gost nesto zatraži.
– Ok – reče Aca – ali hoću da i dalje sve funkcioniše kao do sada.
– Ne brini.
Momci ubrzo završiše posao i ja ostadoh sam u kuhinji. Iz sale se čula galama i cika veselih i sada već dobrano pijanih gostiju. Bacio sam pogled kroz vrata u salu i videh da je ostalo samo jos 6-7 gostiju pijanih kao majke. Medju njima je bio i Lula pijan kao mečka. Njegova žena Ceca je sedela na kraju stola daleko od njega, po svemu ne dovoljno pijana, je*e po izrazu njenog lica videlo da je sve ovo već dobrano zamara i nervira.
Vratio sam se svojim obavezama u kuhinji. Počeo sam da rasporedjujem sudove i namirnice kako bi sve spremno dočekalo jutarnju smenu. Zatim sam seo i počeo da pravim spisak namirnica koje treba da nabavi Aca za sutrašnji dan. Zanesen tako u pravljenju spiska i već pomalo umoran od svega, prenu me ženski promukao glas:
– Momče, ima li ovde nešto slatko da se pojede? Pao mi je šećer.
Okrenuo sam se i ostao bez daha. Na vratima je stajala ona. Ceca. Zgodna u belom miniću i belim čizmama do iznad kolena. Bela majica sa dekolteom iz koga samo što nisu ispale njene sise. Mislim da kada bi se nakašljala da bi bio problem zadržati ih u majici.
– Ja… ovaj… nema – zamucah zbunjen njenom pojavom – ali nije problem da vam nešto napravim za pet minuta.
– Odlično, a šta mi možeš napraviti?
– Pa, najbrže bi bile palačinke sa čokoladnim prelivom.
– Mmm… volim čokoladu. Može.
– Sad ću ja za pet minuta – rekoh i ustadoh sa stolice stavljajući kuvarsku kapu na glavu.
– Odlicno, sačekaću ovde da vidim kako to vrhunski majstor radi. Čula sam jako lepih stvari o tebi i tvojoj veštini kuvanja, a i u sali je dosadno. Svi su pijani kao kokoške.
– Izvolite – rekoh i ponudih joj stolicu da sedne. Njeno nasedanje na stolicu je bilo kao jedna dobra sexualna predigra. Stvarno je bila kurvica koja jako dobro zna kako da koketira sa muškarcima i kako da ih izaziva. Natrćila je svoje prelepo dupence i polako ga spuštala na stolicu kao da se nasadjuje na kurac. Kad je sela ispravila je ledja kako bi isturila svoje velike i prelepe dojke u prvi plan, a onda lagano prekrstila noge na način da se sve moglo videti, a ništa se nije vedelo.
– Pa počni – reče ona sa osmehom, verovatno svesna mog balavljenja na njenu pojavu.
– Evo odmah.
Dao sam se na posao. Palačinke sam brzo spremio, ali sam se na pravljenju fila od čokolade malo zadrzao, je*am njime hteo da impresioniram gazdaricu.
– Da li smem da zapalim ovde? – upita me odjednom dok sam bio zauzet pravljenjem fila.
– Ne sme, ali s obzirom da ste vi gazdarica, mislim da vam niko neće zameriti.
– Odlično – reče i iz male torbice izvadi tanku cigaretu i pripali.
Kuvao sam i mutio fil od čokolade okrenut ledjima prema njoj i razmišljao kako bi bilo dobro opaliti Cecu. Onda bi mi kroz glavu prošla misao da bi me ukoliko Lula sazna za tako nešto, verovatno našli posle par dana u Dunavu, podnadulog i pola pojedenog od riba. Otresao sam glavu da rasteram takve misli i podigao šerpu sa filom kako bih ukrasio palačinku.
– Daj da probam – reče Ceca dok sam prinosio šerpu sa filom.
– Izvolite. – Prišao sam joj dok je sedela na stolici, i nisam mogao, a da ne pomislim kako bi bilo dobro da mi ga sada tako sedeći popuši. Zahvatio sam malo od fila kašikom i ponudio joj da uzme svojom rukom.
– Momče, kako je tebi ime?
– Dule.
– E Dule. Da te ja nečemu naučim. Čokolada je najerotičnije jelo koje postioji, i tako ga moraš poslužiti jednoj dami.
Videla je da je zbunjeno gledam ne znajući šta misli pa je uzela kašiku iz moje ruke i ubacila je u posudu sa filom. Onda je dohvatila moju ruku, gurnula je u šerpu i umočila u fil. Zatim je moju ruku prinela svojim ustima i usisala moj srednji prst umazan filom od čokolade. Zatvorila je usne i počela polako da izvlači moj prst skidajući fil sa njega. Stajao sam kao ukočen. Kurac mi se digao do bola. Kada je osisala prst, tiho i zanosno reče:
– E ovako se proba čokolada… Divna je…
Sada sam se i ja malo okuražio, pa rekoh:
– Znam ja i bolje načine kako da se proba čokolada.
– Je li? A koji?
– Pa umesto prsta, čokolada se može razmazati i po mnogo lepšim delovima tela…
– Ha… ha… – nasmeja se grleno – volim što si tako bezobrazan. Zato su ti i jela tako dobra… puna erotike… osetila sam to…
– Ceo moj život je erotičan…
– Kako to?
– Pa volim sex i onda se trudim da ga što više unesem u svemu što radim – rekoh sad ja vec kurčevito.
– Nego da ja sada pripremim palačinke – pokušah da prekinem relativno neprijatnu atmosferu.
– Ne Dule. Fil je tako dobar da bi bila šteta trošiti ga na palačinke. Meni je bio sasvim dobar i sa tvog prsta. Hoćeš da probaš? – reče Ceca i zavuče svoj kaziprst duboko u posudu sa filom.
Bio bih budala kada bih ovako nešto odbio. Sa druge strane, pomisao na to čija je ona žena i šta mi sve njen muž moze prirediti ako sazna za ovo, me je kočio i plašio.
Ma nek ide život dodjavola… Uhvatih je za ruku i stavih njen prst sebi u usta. Sisao sam ga polako i znalački, kao da sisam najbolji kurac u svom životu. Gledao sam je u oci. Po njenim očima sam video da joj to jako prija. Sklopila je oči svojim velikim veštačkim trepavicama i zadrhtala.
Sada su se u meni otkačile sve kočnice i više me nije bilo briga šta će biti. Uzeo sam prstom fil i namazao joj dekolte izmedju sisa. Pomalo je iznenadjeno otvorila oči, ali ništa nije rekla, što sam ja shvatio kao odobravanje. Kleknuh pored stolice i počeh nežno da joj ližem čokoladu razmazanu izmedju njenih bujnih dojki. Zabacila je glavu unazad i uživala. Kada sam sve polizao polako se uspravih. Ona je i dalje sedela na stolici. Onda me je uhvatila za kukove i primakla sebi.
– Nagradiću te za ovo zadovoljstvo – reče promuklo – ali prvo da vidim da li kao dobar kuvar imaš i dobru varjaču.
Uhvatila me je za šlic i počela polako da ga otkopčava. Otkačio sam kaiš kako bih joj olakšao prolaz do mog sada već tvrdog kao kamen macana. Polako ga je uhvatila rukama, kao da se bojala da se ne slomi i izvadila ga napolje. Pantalone i gaće mi spadoše, a moja kurčina u svom svojem sjaju ispade njoj pred lice.
– Oho – reče ona zadovoljno oblizujući usne – pa ti si majstor i u gaćama.
Brzo je sa svoja tri prsta zahvatila pozamašnu količinu čokolade iz posude i počela nežno da je razmazuje po mom kurcu. Toplota čokolade na mom kurcu me je još više uspaljivala, i ja je nežno dohvatih za dojke. Primakla je svoje lice bliže mom kurcu ne ustajući sa stolice. Samo je raširila noge kako bi se ja zavukao izmedju i bio joj bliže. Halapljivo je strpala moj kurac u usta. Lizala mi je glavić i sisala ga. Osetio sam kako vrh njenog jezika ulazi u rupicu na kurcu i od toga mi celo telo trne. Sklopljenih očiju ga je lizala i uživala u tome. U tom trenutku nisam znao šta joj pričinjava veće zadovoljstvo, čokolada ili moj kurac. Odjednom se je naglo nagnula unapred i progutala moj kurac do jaja. Stajala je tako neko vreme oslonjena nosem na moj stomak sa kurcem duboko u grlu. Odmakla se dok joj kurac malte ne nije ispao iz usta i onda ga ponovo progutala do jaja. Počela je da ponavlja te pokrete. Više nisam mogao da izdrzim. Uhvatio sam je za glavu i uterao joj kurac do jaja, počeo sam da sipam spermu. Svršavao sam kao konj. Kada sam iscedio sve seme iz sebe popustio sam pritisak na njenu glavu i ona se polako odmače, pustajući da joj moj kurac ispadne iz usta.
Odjednom je ustala sa stolice i počela da namešta garderobu. Ja se zbunjeno odmakoh i jedva nekako strpah mog poludignutog macana u gaćama.
– Dule – reče Ceca – odlično spravljas slatkiše. Jako mi se dopada.
– Hvala – rekoh ja zbunjeno.
– Ali, čućemo se mi još. Hoću da probam ceo tvoj asortiman. Po ovome što si mi večeras pokazao mislim da imaš potencijala.
Izašla je iz kuhinje i zanosnim hodom se uputila ka sali.
U sali je muzika i dalje treštala dok su gosti bili mrtvi pijani. Niko nije primetio šta se odigralo izmedju gazdarice i mene.