Ispovest jednog bisexualca – 48. Toma

42
Share
Copy the link

Krajem tog leta, krenuo sam motorom za Adu. Tu se po tradiciji svake godine održavao moto skup. Bilo je super. Motoristi su pristizali sa svih strana. Sticala su se nova i obnavljala stara poznanstva. Sreo sam jako puno poznanika i drugara sa kojima se dugo nisam video. Čak su mi se javljali i neki za koje nisam mogao da se setim ko su i odakle su.
Pića i klope je bilo na pretek. Vašarsku atmosferu su upotpunjavali raznorazni prodavci na tezgama. Prodavali su razne gedžete i sitnice tako potrebne i nepotrebne bajkerima.
Uveče je bila kulminacija. Nakon par predgrupa, trebali su da sviraju momci iz Divljih Jagoda. Koncert je počeo i nastala je ludnica. Momci su prašili gitare i održali pravi školski čas kako treba svirati pred bajkerima.
Dobra svirka, upotpunjena ogromnom količinom piva, kao i ponekim džointom, doprinela je da atmosfera dodje do usijanja. Naravno, sve je to bilo začinjeno povremenim gromoglasnim brujanjem motora.
Veoma uspešan koncert, Divlje Jagode su završile svojim hitom ”Motori” koji je bio omiljen medju bajkerima. Publika ih je ispratila ovacijama sa scene.
Nakon koncerta raja je počela da se pomera. Neki su krenuli kućama, drugi su se uputili ka obližnoj šumici gde je bio kamp sa šatorima, a pojedini kao ja smo krenuli ka obližnjoj Adi. Bio sam dovoljno pametan da tog dana zakupim sebi sobu u hotelu.
Bauljao sam tako po polumraku ka svom motoru i uzput skrenuo u jedno žbunje kako bih se olakšao. Ono silno popijeno pivo mi je vršilo pritisak na bešiku. Zastao sam pored jednog drveta i izvadio ga iz pantalona da pišam. Nisam ni primetio da malo ulevo od mene na neka 2-3 metra stoji drugi muškarac i piša. Tako sam bar ja mislio. Pustio sam kurac da mi visi iz šlica i šorao, a rukama sam dohvatio cigarete iz džepa i pripalio sebi jednu. Tek sam tada primetio da muškarac pored mene, već neko vreme ne žubori, već nadrkava svoju poludignutu kurčinu. Lepo sam u odsjaju video kako lagano navlači kožicu svog kurca, dok mu je glava bila malo zabačena unazad. Izgleda da me nije ni primetio.
– Zabavljaš se brale… – vinuh mu ja.
Malo se je brecnuo i okrenuo prema meni tako da sam mu sada dobro mogao videti kurac u rukama. Nije se ni trudio da ga sakrije.
– Evo… po malo… Ti?
Osetio sam da ovde nečega može biti, i namerno sam ostavio da mi kurac visi iz šlica. Iz njega su kapale poslednje kapi mokraće.
– Ne još… Al’ bih rado našao nekog za zabavu…
– Šta imaš na umu? – upita sada on mene.
– Sve. Samo da je dobra zabava – odgovorih malo dvosmisleno.
– Jebi ga… Kada bi mi konkretno rekao, možda bih i mogao da ti pomognem – reče on gužvajući svoj kurac u gaće i krenu ka meni. Ja sam strpao svoj u gaće i osvrnuo se da vidim da li nas neko čuje. Na desetak metara od nas, izvan žbunja, još uvek je prolazila masa ljudi sa koncerta.
– Konkretno. Mislim na sex i pivo. Ništa mi od toga konkretnije ne treba. – rekoh ja u nadi da će biti nešto. U suprotnom uvek se mogu izvaditi da sam mislio na žene.
– Pivo nije problem, ima ga u potocima, a što se tiče sexa… Mislim da možemo nešto smisliti. Uzgred, ja sam Toma – reče on i pruži mi ruku. Upravo onu sa kojom se je držao za kurac. Ja ga čvrsto uhvatih i dadoh mu do znanja da mi ne smeta što je tom rukom drkao kurac do malopre. Naprotiv.
– Dule. Drago mi je. Pa za početak, hoćemo li na pivo? Uz pivo je sve lakše kasnije dogovoriti.
– Idemo.
Nas dvojica izadjosmo iz žbunja i stopismo se sa masom. Ubrzo smo stigli do prvih šatri i šankova i ugledavši prazan sto sedosmo. Naručili smo piće i nastavili razgovor. Toma je bio iz Sarajeva i svake godine je dolazio na moto skup u Adi. Inače je radio kao vozač kamiona u jednoj firmi. Bio je veoma slične gradje kao ja, samo što je bio obrijane glave na ćelavo i koji centimetar niži od mene.
Razgovor je tekao opušteno i mi smo uz pivo prelazili sa teme na temu. Pošto nisam bio siguran u njegove namere, u smislu da li je želeo sex sa mnom ili je mislio da nadjemo neke ribe, morao sam dosta dvosmisleno da govorim i nadam se uspehu. Malo po malo i uz dosta piva polako smo došli i na tu temu.
– Nego… – rekoh ja – šta si ti tamo u žbunju nameravao, da se malo isprazniš?
– Da.
– Pa daj ne seri… Grehota je pored ovoliko mase da ti sam drkaš tamo u šumi.
– Znam… ali pravo da ti kažem, već mi je muka od ovih današnjih pičaka.
– Što? – sada sam se već ponadao.
– Pa prvo treba da je nagovaraš tri dana, da joj titraš i na kraju nisi siguran da li ćeš dobiti pičke.
– To jeste, mada ima i onih koje znaju šta hoće.
– Da, ali takvih je malo.
– Da. Nažalost. Mada, da budem iskren – rešio sam sada da rizikujem, jer nas je piće već uhvatilo – ja kada ne nadjem laku ribu, nadjem nekog klinca da mi izdrka.
– Ti to mene zajebavaš – reče Toma i pobudi sumnju u moju procenu.
– Ne ozbiljno. I to mi je bolje nego da titram neku pičku tri dana, a ni ne znam da li ću jebati. Ovako, navatam nekog klinca koji mi na brzaka ispuši ili izdrka i gotovo. I to je bolje nego da ga drkam sam.
– Pa čoveče – reče Toma sa olakšanjem – Pa mi smo isti. I ja to u poslednje vreme radim, i mogu ti reći da mi se dopada.
– Ozbiljno?
– Najozbiljnije – reče on i nagnu se ka meni preko stola, kao da se bojao da će neko da čuje šta ima da mi kaže – Pre nedelju dana sam po prvi put tucao jednog pedera u Sarajevu. Mogu ti reći da je klinac bio bolji od pičke. Puši, prima, meša sve…
– Znam. Imam iskustva u tome.
– E bolan – reče on – da smo se svećom tražili ne bi se našli.
– Da. A jesi li primao? – sada smo već krenuli pravom stazom je*mo se otvorili.
– Ne. Taj klinac je tražio, ali ja nisam hteo.
– Što?
– Pa šta ja znam. Mislim, nemam ja tu želju.
– A imaš li želju da sada prcaš nešto?
– Misliš muško?
– Da.
– Bih, znaš nekog?
– Pa evo mene…
Toma je malo zastao kao da ne veruje mojim rečima, pa progovori:
– Ozbiljno?
Klimnuo sam potvrdno glavom.
– Bih. Ne izgledaš ti tako loše bolan. Nego, ti to voliš?
– Pa ne bih ti ponudio da ne volim.
– Gde bi mogli to da uradimo?
– Zakupio sam danas sobu u hotelu, tu u Adi, pa ako hoćeš možemo tamo.
– Super.
Nakon što smo kupili uz put još nekoliko piva, brzo smo se obreli u hotelskoj sobi. Na brzinu smo se istuširali i već smo sedeli goli i pili pivo ćaskajući. Sada na svetlu, Tomin kurac mi je bio još lepši i veći. Obojica smo bili polupijani, što bi rekli taman da stvorimo atmosferu i otpustimo sve kočnice.
– E – reče Toma – nemoj da se ljutiš ako ja radim nešto što ne treba. Nemam ti ja bolan puno iskustva u ovome.
– Samo se ti opusti i uživaj.
Spustio sam ruku na njegov poludignuti kurac i on se odmah ukruti. Bio je prav, lep i gladak. Tvrd kao kamen. Toma se zavali još više, zaklopi oči i prepusti se uživanju. Počeo sam lagano da mu drkam. Svaki put kada bih mu svukao kožicu na dole, pojavila bi se prelepa glavica njegovog kurca. Zvala me je da je stavim u usta, ali sam ja namerno odlagao taj trenutak.
– Uh… čoveče… Ja se napalio… Hoćemo li mi nešto raditi ili ćemo samo izdrkati – reče on nestrpljivo.
Ja sam tada polako spustio glavu i uzeo njegov kurac u usta. Uhvatio sam odozdo šakom njegova prelepa muda i počeo da mu dudlam. Gutao sam njegov tvrdi kurac do jaja, a on je samo uzdisao od uzbudjenja. Dok sam mu pušio i gnječio jaja, drugom rukom sam ga milovao po unutrašnjoj strani butine. Po koži koja se je naježila, shvatio sam da uživa u svemu tome. Povremeno, kada bih mu progutao kurac do kraja, Toma bi odigao kukove kako bi mi ga dublje smestio u usta. Ja bih tada podvukao svoju ruku pod njegovu guzu i nabijao ga u sebe još više.
Kada sam osetio da mu je kurac dovoljno vlažan i balav od moje pljuvačke, ustao sam. Lagano ga opkoračio i seo mu na stomak tik iznad njegovog kurca. Bio sam mu ledjima okrenut i njegov kurac se je trljao o moja muda i moj kurac. Počeo sam da mešam oponašajući kao da me tuca, a sve vreme sam njegov kurac držao pritisnut uz moja muda.
– Uh… čoveče – reče on – hoćeš li konačno da nasedneš… izludeću…
– Polako… hoću još više da te napalim…
Onda sam se lagano odigao, uhvatio ga za kurac i namestio na ulaz u moj čmar. Oslonio sam se rukama o njegova kolena i počeo polako da se nabijam. Osetio sam kako mu je glavić upao u moju guzu.
– Ah… što mi to prija – ne izdržah ja.
. Uh… kako si vreo…
Nastavio sam polako da se nabijam dalje. Njegova tvrda kurčina mi je ulazila milimetar po milimetar i širila mi čmar. Kada sam osetio kako njegova muda dodiruju moja, naseo sam. Bio je ceo u meni. Sedeo sam tako dok mi je čmar pulsirao oko njegovog kurca. Osećao sam kako mu kurac od uzbudjenja poskakuje u mojoj bulji.
– Čoveče… – progovori Toma dahćući – kako je ovo dobro…
– Mmm… odlično… ah… uhvati me za sise…
Toma posluša i proturi svoje ruke ispred mene i ščepa me za sise. Počeo je da ih mesi i stiska što me još više napali. Osećao sam se u tom trenutku kao žena nabodena na kurac. Počeo sam da mešam i vrckam dupetom. Svaki pokret mi je širio čmar još više i dovodio me do ludila.
– Stani malo… ah… svršiću… – reče on – a posle toga ne mogu… hoću da traje dugo…
Umirio sam guzu u prestao da mešam. Sada me je toma uhvatio za guzove i počeo da ih stiska. To me je još više raspalilo i ja nisam mogao da mirujem. Počeo sam da se odižem i spuštam u njegovom krilu. Nabadao sam mu se na kurac kao neka bludnica. Toma nije mogao duže da izdrži, i ja osetih onaj poznati osećaj vrele sperme u dupetu. To je bio okidač pa i ja počeh da svršavam i prskam spermu po sobi. Sada me je Toma držao za kukove i već razulareno tucao. Nabijao mi ga je u guzu krvnički, što je moj *azam samo pojačavalo.
Na kraju se sručismo na krevet.
Tu noć me je Toma izjebao još jednom. Ovoga puta je bilo duže i bolje.
Sutradan smo popili piće i Toma je morao da krene kući. Ja sam ostao još jedan dan.