Ispovest jednog bisexualca – 56. Dr Steva

46
Share
Copy the link

Steva je bio doktor u kliničkom centru. Bio je to visoki 45-to godišnjak koji je veoma držao do svog izgleda. Upoznao sam ga preko oglasa, i kada sam ga video prvi put, jako me je podsetio svojim izgledom na one lepe doktore iz američkih serija.
Inače, Steva je kao razveden već 12 godina živeo sa nekim tipom koga nikada nisam upoznao. Navodno tip je neki biznismen i često je na putu van grada. Njih dvojica imaju neki dogovor, da Steva povremeno može da sebi priušti neku sex avanturu sa strane, a zauzvrat mu njegov dečko nije dužan da polaže račune o vernosti dok je na putu.
U principu, mene taj njihov odnos uopšte nije interesovao. Ono što mi je bilo važno je to da Stevu odvedem u krevet i provedemo se lepo.
Tokom našeg upoznavanja, bili smo na piću u jednom poznatom novosadskom kafiću. Uz prvo piće smo krenuli sa nekim neformalnim razgovorom o svemu i svačemu. Već kada je stiglo drugo piće, počeli smo pričati o konkretnim stvarima. Steva je u njihovoj vezi bio aktivan, što je po njegovom priznanju njemu to već pomalo dozlogrdilo. Valjda to ide sa godinama. Par puta je pokušavao da natera partnera da preuzme makar jednom aktivnu ulogu u sexu, medjutim ovaj to nije hteo. Steva kaže da to njegovom partneru uopšte nije u prirodi. Iz tih razloga, Steva je preko oglasa tražio avanture u kojima bi on bio isključivo u pasivnoj ulozi.
Meni tako nešto u principu nije smetalo i brzo smo se dogovorili. Pored par komplimenata koje je uputio na račun mog izgleda, Steva je imao želju i da to uradimo kod njega na poslu. Malo sam se dvoumio, zbog opasnosti da budemo provaljeni, medjutim on mi je rekao da bi se sreli za vreme njegovog dežurstva. Kako kaže, tada na odeljenju nema nikoga sem jedne medicinske sestre. Priznao mi je da odavno mašta o tako nečemu, sexu na radnom mestu, a i zagolicao mi je maštu da mi sprema iznenadjenje.
Razišli smo se uz dogovor da se večeras pre ponoći javim kod njega na odeljenju.
U pola sata pre ponoći bio sam ispred klinike. Vrata mi je otvorila debela medicinska sestra i rekla da me doktor očekuje. Ušli smo unutra i u jednoj prostoriji, koja je ličila na prostoriju za kafu i pušenje, dočeka me Steva u belom mantilu.
– Stigao si druže? – reče ustajući sa stolice – sestro, zakuvajte nam kafu i neka nas niko ne uznemirava osim ako je nešto hitno.
– Evo me… – rekoh ja – nije ti ovde tako loše.
Sestra ode da nam zakuva kafu, a mi pripalismo po cigaretu i počesmo sa nekim bezveznim pričama dok se ne oslobodimo sestre.
Kafa je ubrzo bila na stolu ispred nas i Steva iz fioke izvadi flašu sa viskijem i natoči nam po jednu.
– Konačno sami – reče on sipajući nam piće.
– Koliko je sigurno? Neće sestra ili neko da nam bane…
– Ma jok. Odeljenje je zaključano i niko ne može da udje dok mu ne otvorim, a debela sestra jedva čeka da ode da spava. Opusti se…
– Odlično… Šta je ovamo? – upitah ja pokazujući na poluotvorena vrata susedne prostorije.
– Tamo je ordinacija i tamo ćemo ti i ja da ordiniramo večeras, samo da popijemo kafu.
– Odlično…
– E sad… – reče Steva – da ti pokažem iznenadjenje. Nadam se da će ti se dopasti…
Tada Steva iz fioke izvadi jednu metalnu cev. Bila je sjajna i dugačka nekih dvadeset i pet do trideset centimetara. Cev je bila rasečena po dužini. Na jednom kraju je bila zaobljena u obliku kurca, a na drugom je imala neki mali mehanizam. Na mehanizmu je bio jedan šraf koji je omogućavao da se cev u svom promeru širi u sužava. Isto tako je izvadio i jednu bocu od neprovidne plastike.
– Ovo sam ”pozajmio” od kolege ginekologa – reče on – ovaj instrument služi za ginekološki pregled i vidiš ovde se sužava i širi. Voleo bih da ga osetim u dupe pre nego što me dobro izjebeš. A ovo je gel koji koriste ginekolozi da bi sve to lakše klizilo.
– Jedva čekam da probam – iskreno sam bio oduševljen Stevinom idejom.
Popili smo kafu i piće i prešli u susednu prostoriju. U ordinaciji je bio jedan medicinski krevet za pregled pacijenata i mali radni sto. Brzo smo skinuli sve sa sebe, Steva leže na krevet i reče:
– Nemoj da mi zameriš, ali večeras nema nežnosti i poljubaca. Ja to vezujem za emocije i mog partnera. Hoću samo čisti sex.
– Ok. – u principu mi to nije smetalo.
Steva je go ležao ledjima na krevetu i uzbudjeno dahtao u iščekivanju. Jednu je nogu digao i oslonio na zid pored kreveta, a drugu je prihvatio svojom rukom ispod kolena i namestio se kao za ginekološki pregled. Ja sam uzeo rotirajuću stolicu i namestio je pored kreveta kao da ću i da izvršim taj ginekološki pregled. Njegov čmar, muda i pozamašan kurac u opuštenom stanju su mi stajali tik pred nosem. Uzeo sam cev, stavio u ruci pozamašnu količinu gela i dobro podmazao. Zatim sam ostatak gela razmazao po Stevinom čmaru. Pri tom sam par puta gurnuo prst u njegovo dupe, što on isprati uzdahom zadovoljstva i izvijanjem tela. Cev je bila skupljena i imala je prečnik da se u nju nije mogao čestito gurnuti ni prst.
Počeo sam polako da mu smeštam cev u dupe. Steva se je uspalio…
– To… Oh… prija mi ta hladnoća…
Nastavio sam da mu nabijam cev u dupe. Kada sam mu gurnuo cev do pola, malo sam zastao i uz pomoć šrafa je malo raširio. Sada je kroz otvor cevi mogao da se proviuče prst.
– To… to… to… širi je malo… uh… kako mi to prija…
Nastavio sam da mu nabijam cev do kraja. Sada mu je iz dupeta virio samo mehanizam za širenje. Steva je od uzbudjenja sve ubrzanije dahtao.
– Sada ide ono pravo – rekoh mu ja tiho i počeh da okrećem šraf.
Cev je okretanjem šrafa počela polako da se širi. Steva je cvileo i dahtao od miline u svom dupetu. Kurac mu se digao do pucanja. Digao se je i meni. Napalila me je ta slika pred mojim očima, a u trenutku sam i ja poželeo tu cev u svom dupetu. I dalje sam okretao šraf. Sada se je cev raširila podosta. Otvor je bio tako velik da sam ladno mogao da strpam svoj kurac unutar cevi. Stevino dupe je bilo otvoreno do pucanja. Kroz otvor cevi sam mogao da vidim njegovu mračnu utrobu.
– Eto ti tu… uh… u prvoj fioci lampa… pogledaj – reče on dahćući.
Skočih sa stolice i uzeh lampu iz fioke. Osvetlio sam unutrašnjost cevi. Na kraju cevi sam video kako mu meso u utrobi pulsira. Steva je refleksno počeo da meša i vrti guzom. Ja sam mu cev u guzi čas sužavao, čas širio što je njega dovodilo do ludila. Kada sam kraj cevi uhvatio rukom i malo je protresao u njegovoj guzi Steva svrši. Obilno je prosuo spermu po svom stomaku.
– Nemoj da staješ… – reče dahćući – hoću još…
Nastavio sam da mu drmusam cev u guzi što je on propratio drhtanjem svog tela.
Više nisam mogao da izdržim od želje da ga pojebem. Počeo sam polako da mu vadim raširenu cev iz dupeta. Steva je uživao. Kad sam izvukao cev, iz njegovog dupeta ispade pozamašna količina gela i šljapnu na sto.
– Šta to radiš..? Ah… ne vadi je…
Ja sam samo ćutao. Uspravio sam se prišao mu bliže i smestio mu svoj kurac u dupe do jaja. Grubo i jako. Steva jeknu.
– Ahhh… to… pa ovo je bolje od cevi… jebi me…
Bio sam jako uspaljen i odmah sam počeo da ga deljem. Jebao sam ga snažno i grubo, što je njemu prijalo. Steva je kolutao očima i mešao guzom kao neka prava kurvica. Uhvatio sam ga rukama za butine i jebao. Jebanje je potrajalo. Obojica smo bili znojavi i zadihani.
– Uh… bole me noge… – reče Steva – Hajde da promenimo pozu…
– Hajde… – rekoh ja i izvadih kurac iz njegovog dupeta.
Steva polako ustade i pri tom ne mogavši da izdrži glasno prdnu, prosipajući gel iz dupeta po podu.
– Aha… – rekoh ja – traži kurac…
– Traži, traži nego šta…
Steva kleknu na pod ordinacije i natrti mi svoje dlakavo dupe. Kleknuo sam iza njega i namestio svoj glavić na njegov sada već razvaljeni čmar. Ušao mu je glatko. Zastenjao je od zadovoljstva i još jače se nabio na moj kurac. Uhvatio sam ga rukom odozdo za jaja i počeo da jebem. Sada je Steva već ludeo. Udarao sam ga snažno. U ordinaciji su odzvanjali ”šljap” zvukovi našeg jebanja. Steva je krečio noge i trtio se kako bi mu moj kurac što dublje prodro u guzicu.
Tada smo pukli. Steva je dohvatio rukom svoj kurac, prodrkao ga par puta i počeo da sipa spermu po podu. Meni je to bio okidač, da počnem da ga punim semenom u dupetu. Svršavao sam obilno. Vrelina moje sperme u njegovoj guzici je samo doprinela da Stevin *azam traje duže i bude još intenzivniji. Drhtao je kao da ima groznicu.
Ustali smo sa poda i posedali na krevet. Izmedju nas se je sasvim slučajno zadesila cev.
– Dobra je ovo trojka – rekoh ja uz osmeh pokazujući na cev.
– Da sam znao da je ovako dobro, odavno bih to probao. Do danas sam samo maštao o tome.

Napustio sam kliniku. Steva mi je na poklon dao cev da ponesem. Nabaviće sebi drugu, rekao je. Cev sam kasnije u samoći par puta probao i mogu vam reći da je ludo.
Dokto*teva mi je priuštio jedno stvarno nezaboravno iskustvo.