Ispovest jednog bisexualca – 60. Bred

29
Share
Copy the link

Sedeo sam za šankom kafića na aerodromu u Enkoridžu i ispijao svoje već treće pivo. Jako nevreme i snežna oluja napolju su bili razlog odlaganja svih letova. Aerodrom je jednostavno bio zabranjen za let. Čekaonice i barovi su bili prepuni nervoznih putnika, uplakane dece, i histeričnih žena. Obližnji hotel je bio pun i preostalo mi je jedino da čekam tu za šankom. Vremenska prognoza nije bila na mojoj strani, jer je govorila da će oluja potrajati. Pojedini srećnici, kojima je to bilo moguće, dobili su od avio kompanija autobuski ili prevoz vozom i napustili zgradu. Unutra je ostalo nas stotinak koji nismo imali gde.
Pa dobro, pomislih, nigde ne žurim. Piće i klopa su tu, ako mi se prispava, leći ću negde u čekaonici i vreme će proći. Tada za šankom pridje čovek u uniformi i poruči čaj sa mlekom. Bio je to pilot neke kompanije koji je zaglavio ovde sa nama zbog nevremena.
– Helo – reče on okrenuvši se ka meni i nasmeši se. Pokazao je niz prelepih belih zuba. Pravi pilot, kao iz američkih filmova. Muške crte lica, plave oči, beo osmeh i uniforma koja mu pakleno dobro stoji. Na glavi je nosio šapku koju skinu i pokaza gustu sjajnu crnu kosu. Šapku odloži na šank pa mi reče.
– Da li se mi odnekud poznajemo?
– Ne verujem, a ako da, ja se na žalost vas ne sećam.
– Siguran sam da smo se negde već sreli – reče on i okrete se još malo ka meni. Tada ja na njegovom reveru ugledah značku naftne kompanije u kojoj sam radio do pre neki dan. Lupih ga prstom po znački i rekoh:
– Do juče smo bili kolege. Radili smo u istoj firmi.
– Stvarno? Znao sam, ali još uvek ne mogu da se setim gde smo se sreli… Ja sam Bred – reče on i pruži ruku.
– Dule – odgovorih i on poskoči.
– Da, kuvar u Z-12 par puta sam vam donosio namirnice avionom.
– Moguće, ali vas pilota je bilo više i stalno ste se menjali…
– Da znam, znam… Nego otkud ti ovde?
– Juće mi je istekao ugovor, pa sam rešio da malo lutam i da se zezam, ali sam zaglavio na ovom jebenom aerodromu…
– Lutrija! – prekinu me neki klinac glasnim nudjenjem lutrije – Lutrija, večeras izvlačenje…
– Ne treba – rekoh ja i nastavih – hoteli su puni i ja sad visim ovde…
– Lutrija! – navaljivao je klinac ka nama – kupite gospodine lutriju, večeras izvlačenje, a sutra ste već možda milioneri.
– Daj dečko meni jedan loz – reče Bred više sa namerom da ga otera nego što je stvarno hteo da ga kupi.
– Izvolite. Dva dolara, a vi gospodine? – obrati se sada meni.
– Daj i meni jedan i ostavi nas na miru.
Klinac nestade u gužvi da viče i nudi svoj lozove. Ja svoj strpah u džep i potegoh pivo.
– Gde smo ono stali? – zapita se Bred – A, da. Pa gde ćeš onda da prenoćiš? Čini mi se da ova oluja neće skoro stati.
– Ne znam. Hoteli su puni. Ostaću ovde na aerodromu.
– Ne dolazi u obzir. Ideš sa mnom kod mene. Ja stanujem tu blizu.
– Ne znam… ne bih da smetam tebi i tvojoj porodici…
– Kojoj porodici? Pa ja živim sam. Čekao sam u nadi da će dozvoliti letenje, je*am trebao da idem za Montreal, ali sada… Idem kući pa će me zvati kad prodje oluja i aerodrom se otvori. Hajde idemo…
– Ok…
Ulice su bile zakrčene od saobraćaja. Prekrivene snegom i još začinjene jakim vetrom, bile su pravi problem za sve vozače. Nekako smo se dogegali do Bredove zgrade i popesmo se gore u stan.
Stan je bio ukusno uredjen i sve je bilo čisto.
– Idem pod tuš, a ti nam sipaj piće. Posle se možeš i ti istuširati.
Nakon pola sata Bred izadje iz kupatila. Bio je go i u ruci držao peškir kojim je brisao mokru kosu. Imao je perfektno telo i pozamašnu kitu medju nogama. Ono što me je malo iznenadilo je to što je na obe bradavice imao probušenu alku. Primetivši moj zbunjeni pogled reče:
– Uspomena na jedno dobro pijanstvo iz mladosti. Sada sam se već privikao na njih.
Nego, ne smeta ti što sam go?
– Ne, ako tebi neće smetati moja golotinja?
– Meni ne. Idi istuširaj se, a ja ću da pristavim kafu.
U kupatilu je bila stojeća kada sa desetak mlaznica i tuševa. Sve sam ih uključio i uživao u masiranju tople vode. Mlaznice su udarale po mom telu i opuštale me. Pred kraj tuširanja sam se malo i napalio. Izašao sam napolje dok mi se skroz nije digao.
I ja sam kao i Bred u ruci samo imao peškir i brisao se ispod pazuha kada sam ušao u dnevni boravak.Bred je sedeo na trosedu, a na stočiću ispred njega se je pušila topla kafa. Seo sam kraj njega na trosedu i zapalismo po cigaretu i počesmo sa kafom. Peškiri su nam nehajno bili prebačeni preko intimnih delova. Razgovo*e je poveo oko posla i kompanije u kojoj sam do skora radio. Dotakavši tako mnoge teme vezane za posao ja nekako u priči spomenuh i Vilija.
– Vili – uskliknu Bred – da prava je to momčina…
– Poznaješ ga? – upitah ja.
– Kako da ne. Vili je bio pilot i bili smo kolege. Onda je napravio neko sranje sa avionom, ali nisu hteli da mu daju otkaz iz kompanije, pa su ga degradirali. Inače dobar je to momak.
– Znam, radio sam sa njim skoro šest meseci.
– Nisam znao da je tamo u bazi sa tobom, nisam ga video.
– Često je išao u šumu u lov i po drva.
– Da postao je dosta čudan od kako su ga degradirali, a i ubrzo posle toga ga je momak ostavio.
– Ti znaš za Vilija… – izdao sam se ja.
– Izgleda da oboje znamo – reče tiho Bred.
– Znaš… – rekoh ja obazrivo – dopao si mi se još od prvog susreta, tamo na aerodromu, ali nisam bio siguran, sada….
– Da… – reče on – na neki način sada nas je Vili oslobodio…
– Da… – rekh ja i tada mi se Bred primaknu i spusti poljubac na usne. Bio je vreo. Pali smo jedan drugom u zagrljaj… Ljubili smo se i mazili po telu. Jednostavno smo bili gladni sexa i jedan drugog. Provukao sam ruku izmedju naših spojenih tela i uhvatio ga za kurac. Bio mu je napet do pucanja. Imao je dobru kurčinu. Počeo sam da mu je nadrkavam. Dodir na njegov kurac me uspali još više i sada se i meni diže kurac do pucanja. I dalje smo se ljubili. Odbacili smo peškire na pod.
Tada se Bred odvoji od polju*a i spusti glavu na moje rame. Počeo je da me ljubi po vratu i ramenima. Lizao mi je ušne školjke što me je dovodilo do ludila. Njegovo sexi dahtanje u mom uvetu je teralo da mi kurac pulsira kao da će explodirati. U jednom trenutku, Bred me uhvati za ramena, opkorači me i sede mi na stomak. Nastavio je da me ljubi, a moj kurac mu je udarao otpozadi u guzove. Zastao je na trenutak, pogledao me u oči i tiho rekao:
– Želim te… duboko u sebi…
– Imaš me…
Bred je odigao malo guzu i moj mu se kurac sam namesti na ulaz. Vrteo je guzom u krug kako bi mu moj glavić lakše upao u čmar. Osetio sam kako njegov čmar obavija moj glavić i guta ga. Kada je došao do sastava glavića i tela kurca tu je malo zastao i osetio sam kako mu guzni mišić pulsira. Kao da mi muze kurac.Obojica smo dahtali od zadovoljstva. On od debelog glavića u sebi, a ja od njegove tople nutrine. Odjednom, Bred se naglo nabi na moj kurac do jaja. Obojica smo kriknuli. Imao sam osećaj da mi je zgulio kožu sa kurca. Zastao je tako na trenutak i rukom otpozadi opipao moja jaja, kao da je hteo da se uveri da mu je ušao do kraja. Sada je Bred zabacio gornji deo tela malo unazad i rukama se oslonio o moja kolena. Počeo je žestoko da se nabija i meša na mom kurcu. Brzo se je uspalio i počeo grubo da se nabija na moj kurac. To je radio tako grubo i brzo da je njegov dignuti kurac od njegovih pokreta kukovima čas udarao po njegovom stomaku, čas udarao po mom. Išao je gore dole kao neko veliko klatno. Od siline nabijanja i jebanja, par puta mu je moj kurac ispao iz dupeta. Bred bi ga tada nestrpljivo hvatao rukom i brže bolje ga vraćao sebi u guzu.
– Ah… kako ti je dobar kurac…
– Uh… uživam…
– Oh… volim kad frajer ima tvrdi kurac… prija mi…
– Meni prija… oh… tvoje nabijanje…
– Uhvati me za alke…
Imao sam osećaj da bi me jako bolelo i samo kada bih probušio bradavice i stavio alke, a ne još neko da me cima za njih. Medjutim, ja sam ga poslušao i rukama, prvo polako, a onda sve snažnije ga počeh cimati za alke.
Ako je do tada ovo bilo žestoko i grubo jebanje, onda ne znam šta je ovo što je sledilo. Onog trenutka kada sam Breda uhvatio za alke na bradavicama, nastao je pravi uragan. Vrisnuo je jako i snažno, kao mužjak u parenju, i počeo još snažnije i žešće da se nabija na moj kurac. Tako je bilo snažno i grubo da smo bili na granici od tuče. Tada sam mu instiktivno zavrnuo jednu alku i Bred vrisnu i poče da svršava. Prskao je u vis, a njegova sperma je padala po meni. Po stomaku i grudima. Osetivši njegovo vrelo seme na svom stomaku i ja explodirah. Počeo sam da se praznim u njegovom crevu.
– Ahhh… to… puni me…
– Ah… mešaj… nemoj da staješ…
Svršili smo oboje. Bred je i dalje bio na mom kurcu koji je još uvek bio tvrd u njegovoj guzi. Njegov se je polako spustio i sav umazan pao mi na stomak.
– Oh… ovo je divno – reče Bred zadihano.
– Da… ali ja hoću još…
– Uvek… samo da dodjem do daha… – reče Bred i polako se odiže i ustade sa mog kurca. Mene kurac lupi po stomaku i Bred se pruži pored mene.
Sada sam ja nastupao, još uvek gladan sexa sa ovim divnim čovekom. Spustio sam glavu dole i uzeo u usta njegov opušteni kurac. Bio je umazan i mirisao na njegovu spermu.
– Šta to radiš..? Oh… – reče on pomalo začudjeno.
– Samo ti uživaj… mmm… – odgovorih mu punih ustiju.
Dudlao sam njegovu moćnu kurčinu koja ubrzo poče da se diže u mojim ustima. Bred je samo dahtao i uživao ležeći na ledjima. Cuclao sam mu glavić i oblizivao ga dok ga skroz nisam oprao od ostatka sperme. Prijao mi je ukus njegovog semena u ustima. Sada mu je kurac već poprimio punu veličinu i ja osetih njegovu tvrdoću pod rukom. Njegov obrezani kurac je imao glavić kao pečurka. Imao je veći obim od kurca i delovao je moćno na vrhu.
– Dodji… – reče mi tiho Bred i uhvati me za ramena. Namestio me je na krevet pored sebe. Legao sam na ledja i raširio noge. Bred se sagnu i strpa moju dignutu kurčinu sebi u usta. Nije ga dugo pušio. Valjda je hteo samo da se pozdravi sa njim i zahvali mu na odlično tucanje od malo pre. Brzo je ostavio moj kurac i svojim jezikom prešao preko mojih muda. Zatim mi je odigao noge još više i počeo da kruži jezikom po mom čmaru. Sklopio sam oči i prepustio se golicavom uživanju. Osetio sam kako mi njegov jezik ulazi u čmar i lagano ga širi. Tucao me je jezikom dok me je njegova brada grebala po guzovima. Onda se je uspravio i namestio svoj glavić na centar mog zadovoljstva. Ugurao ga je polako. Osetio sam kako mi se čmar širi i prima njegovu ogromnu pečurku. Glavić upade i on nastavi bez stajanja da ga gura da kraja. Ulazio je u mene lagano i polako. Osetio sam njegove bruce na mojim mudima, što mi dade do znanja da ga je nabio do kraja. Uhvatio me je za stopala mojih odignutih nogu i počeo da tuca. Uživao sam. Sa svakim njegovim nabijanjem, sledilo je sledeće brže od prethodnog. Kako mi ga je nabijao, tako je ubrzavao tempo. Na kraju me je tako brzo i besomučno jebao, da nisam mogao da verujem da neko tako brzo može raditi kukovima. Tucao me je brzo i dugo. Ludeo sam.
– To… ah… Bred… pa ti me rasturaš…
– Oh… doba*i… hoću da ti se odužim za ono malopre…
I odužio mi se. Možda i više. Jebao me je tako ludo i delovao kao da nema nameru da stane. Brzina njegovog tucanja me je izludela i ja sam bio spreman da svršim. Sada znam i Bredov okidač. Rukom ga uhvatih za alku na bradavici u snažno je uvrnuh. Bojao sam se da ću mu pokidati bradavicu. Bred je vrisnuo.
– Arghh…. tooo… evo me…
Nastavio je u istom ritmu kao do tada i počeo da svršava. Osetio sam vrelinu njegovog semena duboko u mom dupetu. Sada ni ja nisam mogao više da izdržim i moj kurac poče da pljuje spermu svuda po nama. Bred je i dalje udarao kao drogiran i punio moju guzu nevidjenom količinom semena. Ja sam prskao i prskao, nisam ni znao da toliko sperme ima u meni. Svršili smo i zadihani ostali u tom položaju. Osetio sam kako Bredu kurac u mom dupetu spada. Na kraju uz ono karakteristično ”flop” ispade iz mog dupeta mlitav i sluzav. Legli smo zadihani na krevetu jedan pored drugog.
– Nikad mi se nije desilo da sa nekim svršim dva puta zaredom – reče zadihano Bred.
– Uvek postoji prvi put – rekoh ja.
– Odličan si.

Kod Breda sam bio još tri dana dok nevreme nije stalo i avioni ponovo počeli da lete. Sva tri dana smo Bred i ja bili jedan drugom na kurcu i uživali u pravom muškom sexu.
Nevreme je stalo, Bred je morao da ide da radi, a ja sam uhvatio avion za Detroit.