Ispovest jednog bisexualca – 70. Tom

26
Share
Copy the link

Bio sam na domaku grada koji se zove Albukerki. Malo sam se loše preračunao i poslednjih pedesetak kilometara vozim motor bukvalno na benzinskim isparenjima. Nekoliko puta, dok sam ga obarao u krivinama, osetio sam kako motor trza i štuca jer je u rezervoaru bilo premalo goriva. Molio sam se Bogu da ne ostanem bez goriva, jer gurati motor težak preko 200 kilograma i nije baš zabavno. Pogotovo što pri smiraju dana ovaj put i nije bio baš nešto prometan, pa su šanse da će neko naleteti bile male.
Laknulo mi je malo kada sam ušao u predgradje Albukerkija. Vozio sam lagano i tražio benzinsku pumpu. Ubrzo sam naišao na jednu sa desne strane. Pored benzinske pumpe, iza nje, je bio i veliki kompleks stajališta za kamione, sa svim pratećim objektima. Od servisa, restorana, motela pa do kupaonica i slično. Rešio sam da natočim gorivo i malo se promuvam, a možda i prenoćim ovde.
Ugasio sam motor i malo sačekao da neko izadje i natoči mi gorivo.
Šok…
Iz stanice je izašao mladić. Bio je go do pojasa. Na sebi je imao stare pocepane umazane farmerice i neke radničke cokule. Ali, kakav je to muškarac bio. Guste crne kose i izvajanog tela, kao sa nekog postera. Svaki mišić na njegovom torzu je bio izdefinisan do ludila. Mora da je dosta vremena provodio u teretani, mada su tu bili u pitanju i geni. Prišao je i pozdravio me uz osmeh.
– Helo – reče on skidajući crevo sa pumpe.
– Helo. Sipaj pun…
– Iz daleka? – upita on.
– Da… Vozim se celom trasom Routa.
– Sam?
– Da.
– Svaka čast… – okačio je crevo o pumpu nakon što mi je napunio rezervoar i mi udjosmo unutra da mu platim.
– Da li ima slobodnih soba u motelu? – upitah ga sada ja.
– Mislim da ima, večeras i nije neka gužva.
– Ok, hvala. Vidimo se…
Parkirao sam motor ispred motela iza benzinske stanice i iznajmio sobu. Nakon tuširanja sam otišao do restorana da nešto prezalogajim i osmotrim šta se dešava. Restoran je bio pun kamiondžija. Bile su to one klasične šoferčine kao iz američkih filmova. Bilo je tu svega i svačega, od onih nabildovanih i snažnih, do onih debelih i ogromnih sa bradom, koji su više ličili na medvede nego na ljude.
Večerao sam, popio par piva i rešio da se povučem u sobu da malo odspavam.
Izašao sam iz restorana i skontao da mi je nestalo cigareta. Krenuo sam na suprotnu stranu od sobe, ka benzinskoj pumpi kako bih kupio par kutija cigareta. Pošto me je mrzelo da idem okolo stazom, rešio sam da presečem preko parkinga izmedju parkiranih kamiona i skratim put do pumpe.
Zašao sam izmedju parkiranih kamiona i osetio poznati miris ulja, goriva i guma, tako karakterističan za kamionska stajališta. Do pumpe je bilo nekih 200-300 metara i ja sam se lenjo provlačio. Bilo je tu svega. Neki su spavali u kamionima, neki čitali novine pod slabim kabinskim osveljenjem. Iz jednog kamiona je iskočila neka kurvica, namestila svoju kratku suknjicu i kosu i cupkajući na visokim štiklama nestala u mraku.
Do pumpe mi je ostalo još dva reda kamiona. Pošto sam bio daleko od motela taj deo je bio i najmračniji. Zavukao sam se u polumrak izmedju dva parkirana kamiona i začuo stenjanje. Tako karakteristično za sex. Bacio sam pogled u stranu odakle je dopiralo stenjanje i sa druge strane video izvor. Muškarac je stajao ledjima okrenut ka meni, sa pantalonama spuštenim do kolena. Njegova gola guzica je pravila karakteristične trzaje za nekoga ko tuca. Stajao je u prostoru izmedju prikolice i kamiona i momački jebao. Prvo sam se začudio da su izabrali to mesto za sex pored motela i kabine kamiona, ali ko ga jebe. Imao sam besplatan bioskop i zastao da gledam tako da me oni ne vide. Tada se jebač odmače i okrenu u stranu. Ispred njega se ispravi jebena stranka. Bio sam malo iznenadjen. Bio je to jedan od onih debelih i bradatih šofera koji su ličili na medvede. I njemu su pantalone bile spuštene do kolena. Sada su se okrenuli bočno prema meni, tako da me i dalje nisu mogli videti. Debeli bradonja natrti svoje debelo dlakavo dupe i uhvati se rukama za prečku na kamionu. Mladji tip mu pridje otpozadi, uhvati se za kurac i smesti mu ga momački medju guzove. Obojica zastenjaše od zadovoljstva i nastaviše sa jebačinom. Posmatrajući celu tu scenu na 5-6 metara od mene, ja se napalih i poče da mi se diže kurac u gaćama.
Tada sam osetio nečije prisustvo iza sebe. Znate onu situaciju kada ne čujete i ne vidite, nego jednostavno osetite da je neko u vašoj blizini. Okrenuo sam polako glavu i iznenadio se. Iza mene malo u stranu je stajao momak sa pumpe. I dalje je bio go do pojasa, samo što su mu ovog puta farmerke bile raskopčane i rukom je nadrkavao svoju dignutu kurčinu. Kada je video da sam ga primetio, samo je stavio kažiprst na svoja usta, pokazujući mi da ćutim. Dečko je hteo da odgleda ”film” do kraja i pri tom još izdrka.
Eto meni prilike. Dečko se palio na muški sex. Rešio sam da stupim u akciju. Krenuo sam pored njega i očešao ga značajno ramenom. Zatim sam mu rukom pokazao da krene za mnom. Izašao sam na prostoru izmedju parkinga i pumpe koji je koliko-toliko bio osvetljen od svetla sa pumpe. Zastao sam i sačekao ga. Istrčao je iz prostora izmedju kamiona uz put pokušavajući da zakopča farke. To mu je dosta teško uspevalo, s obzirom da je imao problema da strpa dignutu kurčinu u gaće. Došao je do mene i zastao sa upitnim pogledom.
– Voliš takve stvari? – upitah ga ja znajući odgovor unapred.
– Aha, a ti?
– Obožavam… Da li bi hteo sa mnom?
– Gde?
– Imam sobu tu u motelu…
– Može.
– Samo da uzmem cigarete sa pumpe i da li ti odgovara pivo?
– Naravno.
Dečko me je sačekao da obavim trgovinu na pumpi i mi se brzo uputismo ka sobi. Uz put mi je rekao da se zove Tom i da radi tek nekoliko dana tu na pumpi. Smena mu je upravo završila i krenuo je kući kad je video jebačinu izmedju kamiona. Ja nisam progovarao ni reč. Samo sam ga slušao i balavio na njegovo prelepo telo.
Ušli smo u sobu i Tom bez reči otrča do kupatila. Ja sam se skinuo skroz go i opustio u fotelji uz pivo i cigaretu. Izašao je brzo iz kupatila. Sada, kad je bio skroz go, bio je još lepši. Pravi primerak zgodnog muškarca. Posrećilo mi se i ovaj put.
– Sedi, uzmi pivo – rekoh mu pokazujući rukom na fotelju pored moje.
– Kako ćemo? – upita on. Iako je to bila rečenica koju sam najviše mrzeo da čujem od muškarca kada dodje do sexa, tada mi to nešto nije smetalo. Na kraju krajeva, čak mi je i pristajala celoj toj situaciji.
– Kako bi ti hteo? – upitah ga ja.
– Ne znam – bio je malo neodlučan – Ovo će mi biti drugi put da sam sa muškarcem. Jednom sam samo probao i veoma mi se dopalo. Voleo bih da tucam – reče na kraju tiho.
– Ok – rekoh ja i ustadoh iz fotelje. Prišao sam mu dok je on sedeo oslonjen u svojoj fotelji. Opkoračio sam ga i seo mu u krilo. Seo sam tako da mi je njegov već dignuti kurac prolazio ispod muda i nastavljao se paralelno sa mojim kurcem duž njegovog mišićavog stomaka. Spustio sam mu nežan poljubac na vrat i on sav zadrhta. Ljubio sam mu vrat, ramena i grudi, a pri tom sam guzom mešao i gužvao njegov kurac ispod sebe.
Tada sam počeo telom da klizim na dole duž njegovih nogu. To mi je omogućilo da njegov mišićavi stomak i grudi obaspem polju*ima. Spustio sam se skroz na pod i njegov dignuti kurac mi se nadje ispred lica. Uzeo sam ga jednom rukom i osetio njegovu tvrdoću i glatkoću. Imao je dobar kurac, prosečne veličine, ali što je meni bilo najvažnije, bio je jako tvrd. Uzeo sam njegov glavić u usta i on ispusti uzdah zadovoljstva. Cuclao sam njegov glavić i uživao u njegovom ukusu. Jezikom sam mu dobro ovlažio ceo kurac i onda ga progutao duboko u grlo. Osetio sam njegova topla muda kako me dodiruju po bradi. Tom je stenjao od zadovoljstva i svojim rukama nabijao moju glavu na svoj kurac. Počeo sam da mu ga pušim sumanuto. Prijao mi je njegov tvrdi kurac u ustima i grlu. Shvatio sam da mu se bliži vrhunac i ja ispustih njegov kurac iz ustiju. Šljapnuo ga je po stomaku i ostavio sluzav trag. Ustao sam i ponovo ga opkoračio. Ovoga puta sam ga uhvatio za kurac i namestio sebi na ulaz u čmar. Osetio sam njegov sluzavi vreli glavić kako me golica po čmaru. Savio sam malo kolena i njegov glavić mi ulete u crevo. Uzdahnuo sam i sklopio oči od zadovoljstva. Prijao mi je ovaj lepi čovek u guzici. Čim mi se čmar malo privikao na njegov kurac ja nastavih sa nabijanjem. Nabijao sam se polako i uživao u svakom milimetru njegovog kurca koji mi je ulazio u dupe. Tada sam osetio njegova muda na svom dupetu, što mi je bio znak da je ceo u meni. Tom me tada uhvati svojim snažnim rukama za struk i poče da me odiže i spušta na svoj kurac. Ja sam mu zdušno pomagao svojim kretanjem u tome. Uz put sam vrckao i mešao čime sam i sebi činio još veće zadovoljstvo. Taman sam počeo da u potpunosti uživam u njegovom tvrdom kurcu dok me je cepao u dupe, Tom se prope i zastenja. Počeo je da svršava. Osetio sam vrelinu njegovog semena duboko u svom crevu. Nabijao sam se još žešće i brže, ali to je samo njemu ulepšalo svršavanje. Ja sam još bio daleko od toga. Ustao sam mu iz krila i njegov kurac ispade iz mog dupeta. Za njim iz mog čmara izlete i pozamašna količina njegove sperme.
Uh, stajao sam tako napaljen sa dignutim kurcem ispred njega.
– Ne želim da te ostavim takvog – reče on i odiže se sa fotelje.
Ja sam i dalje stajao uspravno ispred njega, dok je on sedeo u fotelji. Pridje mi i nevešto uhvati moj dignuti kurac. Kao da se bojao da ga ne polomi. Prišao je i polako ga samo liznuo jezikom po glaviću.
– Ne zameri… – reče on – ovo do sada nikada nisam radio… Hteo bih da probam…
Ja sam samo ćutao i gurao kukove unapred ka njemu. Kada je osetio ukus mog glavića na jeziku, on otvori usta i usisa ga unutra. Iako mi je samo glavić bio u njegovim ustima, njegova toplina me uzbudi.
Sada me je Tom jednom rukom držao za kurac, a drugom za jaja i nevešto mi pušio kurac. Videlo se da to radi po prvi put, ali se isto tako videlo da mu svakog trenutka sve više prija. Već posle nekoliko minuta je halapljivo pušio i gutao moj kurac. Nije ga gutao u grlo, ali je i to sa pogledom na njegovo prelepo telo bilo dovoljno da ja dodjem do vrhunca. Propeo sam se, uhvatio ga za uši i počeo da mu sipam spermu u usta. Tom se je malo brecnuo iznenadjen špricem, ali se je brzo snašao i počeo da guta. Na kraju ispusti moj kurac sebi iz usta i još jednom ga nežno poljubi u glavić.
Seli smo iznureni svako na svojoj fotelji i otvorili po novu limenku piva.
Tu noć je Tom sve vreme proveo sa mnom u sobi. Jebali smo se još nekoliko puta. Moram da kažem da je sex bio sasvim prosečan i da nije bilo njegovog prelepog tela, verovatno bih ga brzo zaboravio. Ovako, ponekad i dan danas posle toliko vremena izdrkam misleći i zamišljajući njegovo mišićavo telo.

Sutradan ujutru ga nije bilo u sobi. Probudio se i u tišini kako je ušao, tako je i izašao iz mog života.
Istuširao sam se i krenuo na doručak. Čekao me je dugačak put.