mamina prijateljica

243
Share
Copy the link

Nezaboravno seksualno iskustvo sa maminom drugari* Sandrom

Od malena sam mastao i sanjao o maminoj prijateljici Sandri. Ona je plavusa, zgodna srednjih grudi imala je 40 godine udata, prava milfara takve najvise volim. Ona je imala 2 cerke, prva je bila moje godiste i ista sa mnom u vrtic i osnovnu skolu, a druga starija od mene godinu dana. Neki put sam cak mastao kako spavam sa sve tri. Kad sam bio manji, ostajao sam kod njih vise puta da spavam i pravo da vam kazem bilo je super, svako vece sam isao u WC i drkao na Sandru.

Proslo leto moji su otisli na more. Bio sam sam kod kuce i razmisljao sam da pozovem Sandru i da je pitam da dodje kod mene, jer je pre toga rekla ako mi nesto zatreba da je pozovem. I ja sam skupio muda i pozvao je. Rekao sam joj da mi nije nesto dobro i ako moze da mi donese neki lek.

Ja sav uzbuđen kupio kurtone. Posle pola sata neko zvoni, ja otvorim kad ono ona zracila je bila je u sivoj trenerci i majci na bratele uhhh. , , Zdravo Sandra, kako si, pa evo dobro, sta ti je, , ? Bio sam napet. Ja joj reko da me boli glava.

I ona ode da mi skuva caj. Kad je kuvala prisao sam joj iza ledja i uhvatio je za stomak, poceo sam da joj ljubim vrat. Lupila mi je samar i odgurnlula me. Pogledao sam je i shvatio da sam zabrljao, i da mi nista nece faliti ako pokusam opet.

Ona me je pitala sta to radis. Ja sam joj rekao da sam oduvek mastao o tome i da je zelim. Ona je rekla da od toga nema nista. Krenula je ka vratima.

Pritrcao sam i opet je uhvatio za stomak i poceo sam da joj lizem, i grizem guzu. Tako je bila lepa i obla. Ona me gurala i gurala, i odjednom prestala da gura. Rekla je kako si uporan.

Kao da joj je prijalo, Pocela je da se trese i da jauce, Nemoj, nemoj ovo nije u redu . Ja sam nastavljao, gurnuo sam joj ruku u gace.

Picka joj je bila vrela i socna

. Drkao sam joj picku jauktala je zestoko okrenuo sam je ka sebi i skinuo joj gacice picka joj je bila malo dlakava ali ja to bas volim poceo lizao sam joj i gurao prst tolko je bila napaljena, picka joj je bila socna i ukusna .

Skinuo sam joj majicu i brus, i poceo joj mesiti sise. Posle 5 min. bacila me je na krevet i krenula da ga vadi kad ga je izvadila rekla je joooooj koliki je

pocela da mi pusi

. Uhh kako je pusila, gutala ga je celog.Uzivao sam .

Onda sam joj reko da se okrene naopacke da joj ja lizem picu a ona meni pusi kurac. To je bilo uzivanje toliko sam cekao na ovo pusila ga je i pusila malo mi je falilo da svrsim .

Prestala je i ja krenuo da uzmem kondom . Kad ona me pita jel ti prvi put.

Reko sam joj da jeste

Iako nije Rekla je onda bez kondoma a ja sav srecan jer nikad nisam kresao bez kondoma. Podigao sam je i krenuo da je kresem u doggy style jebo sam je i jebo.

. Pa smo promenili pozu svrsavala je kao luda mislim oko 4 puta.

. Posle samo 10 min.

Legao sam ona mi je pusila zestoko, toliko je bila napaljena da je jauktala dok mi je pusila. Krenula je da naskace i jace i jace i jace .

I vratili smo se u doggy kresao sam je i drkao joj klitoris . Ljublia me je.

I ja nju, u jednom trenutku sam stao i shvatio da mi se san ostvario pogledala me je i rekla ajde lizi, lizao sam joj kakva je to picka, znam da vecina ljudi ne voli dlakave picke, ali ja obozavam

. Opet sam se vratio na kresanje. Jebo sam je i jebo

. Posle 40min. Jebanja poceo sam da svrsavam na njen stomak, nisam hteo u picku jer je mozda mogla da zatrudni. Posle ga je opet pusila uzivao sam kolko je dobro.

Zapalila je cigaru i pitala me jel bilo dobro 1 put(iako mi nije 1 put) ja reko da je sjajno, da mi je uciteljica seksa, inace ovo mi je bio najbolji seks ikadaaaaaa. Bili smo goli i lezali na krevetu i posle 10.

min opet mi se nadigo . Prisao sam joj dok je pusila cigaru i poceo joj lizati.

Pocela je da govori to Nidzo to volim, ajde jos jos lizao sam joj dok nije svrsila

. Kad je popusila cigaru pocela je da mi pusi legao sam na jastuk i uzivao .

bila je toliko isksuna . I pitao je jel sam bolji od njenog muza.

. A ona je rekla sto mlađe to bolje To me je jos vise napalilo.

Naglo sam je privuko k sebi i poceo je tucati bila mi je u krilu tako jedno 5. Min a posle sam ustao, podigo je i tucao je stojecki. Uffffhhhh to je poza

. Posle 15. Min izvadio sam ga i poceo ga drkati, sklonila mi je ruku i pocela ga je pusiti i drkati. Svrsio sam joj u usta.

Kakav je to osecaj. . U narednih nekoliko dana sam je tucao jos nekoliko puta.

Rekla je muzu da sam bolestan i da mora da bude sa mnom

ovaj seks se ne moze porediti sa nekom mojom vrsnjakinjom

. Oduvem sam sanjao i mastao o ovome i koncano mi se ostvarilo .

Nezaboravno iskustvo koje nikad necu zaboraviti

Kresao sam je do pre 4 meseca. Sad je sve normalno .

Proslog meseca sam joj se smuvao sa cerkom .