Prvi put (gay) istinita prica

78
Share
Copy the link

Muskarci me i ne privlace toliko da bi se na ulici okrenuo za nekim, cak i da je najzgodniji i najljepsi muskarac na svijetu. Medjutim, ponekad se zazelim seksa sa muskarcem, to me dodatno lozi i nabija adrenalinom. Imao sam nekoliko puta sex sa muskarcem gdje sam uvijek bio aktivan. Do jednom. U ljeto 2011 otisao sam na more preko vikenda, i nisam trazio nista, nikakav susret niti bilo sta. Posjetio sam gay stranicu gdje sam upoznao jednog momka, 26 godina, zgodan, aktivan, kita 19 cm. Dogovorili smo se da cemo se naci navecer, on ce doci autom po mene i ici cemo negdje. Makar oral je morao pasti 🙂 Tako je i bilo. Odvukli smo se na jedan nepristupacni dio plaze koji se nalazio 20 metara ispod magistrale i moralo se silaziti pjesice. Svakim korakom nadolje kita mi se sve vise krutila, bilo je premocno. Kada smo sisli na plazu slijedilo je glavno. Samo more i nas dvojica i niko vise da nas smeta. U sekundi smo bili goli obojica. Legao je na ledja a ja preko njega u pozu 69, tako da su u obojice bile kite u ustima. Pusili smo jedan drugom ko ludi, sa puno strasti i uzdisaja, osjecao sam kako mi prstom prelazi preko rupice, gurajuci jagodicu unutra. To me raspametilo.
-“Dosta je!” rekao sam mu, nakon cega sam se sklonio sa njega.
-“Imas li kondom?” upitao sam ga.
-“Imam dva.” odgovori mi.
-“Pa sta cemo?”, upitah ga.
-“Kako hoces.” rece.
-“Stavi ga ti prvi” rekao sam mu, ni sam ne znajuci sta mi bi da to kazem, nisam nikad primio.
Navukao je kondom na svoju prelijepu kitu, a ja sam se za to vrijeme guzom okrenuo njemu, spreman da ga primim po prvi put. Trnci si me prozimali od nekog mocnog uzbudjenja.
-“Sad cu ti ga staviti!”, rekao je.
-“Samo budi njezan, prvi mi je put” odgovorio sam mu.
Onda sam najednom osjetio glavic na mojoj guzi, u zelji da udje u mene. Natezao me polako i krajnje njezno, a u mene je ulazila njegova kita, milimetar po milimetar. Bol me unistavao jer je imao pravo debelu kitu, a moja guza dotad bila *aknuta. Na kraju stavio ga je cijelog, a onda stao. Cekao je da se prilagodim novonastaloj situaciji. Onda je poceo da ga izvlaci napolje kompletnog, pa opet da ga vraca u moju guzu.
-“Ne vadi ga, molim te!” izustio sam ne zeleci da ga vadi iz mene, bilo je premocno.
Poceo je da me jebe brze i brze, a ja sam se spustio blize zemlji, a guzu sam natrcio sto vise napolje, zeleci da me temeljito i duboko nabija.
Kako sam se opustio i navikao da je kita u meni, uzivio sam se u ulogu primaca. Poceo sam od zadovoljstva da stenjem, a kita mi je bila nabrekla, sekunda da pukne. Bio je iskusan i jebao me kao stroj, a ja sam od zadovoljstva svrsio a da nisam kitu dotakao rukom. Bacao sam mlazove vrele sperme po pijesku, a on je i dalje jebao, jebao, jebao…
Konacno sam osjetio i da je on blizu svrsavanja, tako da sam mu pomogao time sto sam stenjao sve jace govoreci mu: “Jebi me, jebi me sto jace, svrsi po meni!”
Nabio me jako i duboko zastenjao, a ja sam osjetio kako se kondom u mojoj guzi puni vrelom spermom. Spustio sam se na zemlju, a on je legao na mene, ne vadeci svoju kitu iz moje guze. Lezali smo jos par minuta tu, a onda je on ustao i rece:
-“Bilo je dobro, zar ne?”
-“Bilo je premocno!”, odgovorio sam mu, prezadovoljan iskustvom kojeg sam dozivio.
Obukli smo se i vratili u auto, jos smo malo pricali i rastali se.
Ni imena mu ne znam, niti znam gdje zivi, ali to iskustvo cu pamtiti dok sam ziv.