Svedok (GAY priča)

53
Share
Copy the link

-Pročitao sam u katalogu da je u toku velika rasprodaja u jednom Mega marketu na Novom Beogradu,uhvatila me je noć kada sam krenuo ali koristeći prečicu izgubio sam se na putu do glavnog ulaza pa sam tako dospeo do garaže,sasvim slučajno sam video kako jedan tip prodaje drogu dok mu ovaj drugi pruža kofe*a novcem,zaprepašćen prizorom zakoračio sam unazad ali sam se naslonio na parkirani automobil iz kojeg se začuo alarm,primetili su me,pokušao sam da pobegnem ali su pojurili zamnom.

,,Stani,jebem li ti sunce žarko,,-zaurlao je jedan tip.
,,Video je sve,prijaviće nas muriji,,-repertirao je pištolj.

-Bio sam uplašen,poželeo sam da se negde sakrijem,da me ne vide,da odu,molio sam se za svoj goli život,sakrio sam se pokraj kontejnera ali pala je neka baksuzna kesa i više nisam imao kud,opkolili su me,tresao sam se od straha.

,,ha ha ha,vidi šta imamo ovde,,-prišao mi je lik sa pištoljem.
,,mmmm,mac mac,,-kako je sladak mačorčić.
,,da li da ga ubijemo ili da ga karamo,,
,,Videćemo,,-onaj drugi je vratio pištolj u svoj sako.
,,Hajde malo sa nama,,-podigli su me i poveli sa sobom,tresao sam se kao pičkica,mislio sam da ću se upiškiti u gaće.
Stavili su mi krpu na usta u gurnuli na zadnje sedište belog BMW-a,vozili smo se kratko do mračnog dela Surčina,izbacili su me napolje,smejali su se glasno dok sam ja klečao na kolenima.

,,Šta da mu radimo,,
,,da mu pucamo u glavu,,
,,bolje da mu pucamo u usta,,-drhtao sam i molio za život dok su se oni smejali,otkopčali su šlic i izvadili nadrkane kurčine,kada su mislili na pištolje mislili su na svoj kalibar.

,,zini lepo ako želiš da živiš,,-povukao me je onaj glavni za kosu i stavio mi svoju vrelu kitu u usta,
,,dudlaj ga pičkice,samo tako ga dudlaj,,-uživao je kako su ga moje nežne tople usne masirale,drugi mi je skinuo trenerku i zabio jezik u anus,tako nagužen punih usta pobedio sam strah od smrti i prepustio se uživanju sa ovim mračnim tipovima.
Stali su ispred BMW-a,pod snopom dugih svetala jedva su se nadzirala njihova lica,delimično sam uočio da su veoma zgodni ali moja usta su ponovo bila uposlena je*am sada pušio obojici,bilo je teško ali radom jezika po njihovim glavićima sam uspevao da ih umirim je*u opasno postajali napaljeni,osetio sam se kao mlada ovčica pred gladnim vukovima,želeli su moju guzu.

Onaj glavni je legao na haubu BMW-a,ponovo sam stavio njegov kurac u usta dok mi je drugi namazao guzu nekim hladnim gelom,osetio sam oštar bol,ušao je u mene polako a zatim me je jebao sve grublje i grublje,bol i mumlanje sam gušio gutajući kitu njegovog kompanjona,zamenili su se,karali su me na redaljci polugolog na haubi njihovog besnog auta,isprskali su mi guzu svojom vrelom spermom.
Obukli su se na brzaka seli u kola i ostavili me samog u sred one nedođije,poslednje pare koje sam imao istresao sam za taksi i otišao kući,dva dana sam se oporavljao od onih jebača.

Sigurnosne kamere su odradile svoje ali ne onako da bi se zadovoljio zakon,pozvali su me u Policiju kako bih identifikovao kriminalce sa lica mesta te kobne noći.
Postrojili su petoricu mladića,iako sam ih slabo video u onom mraku,odmah sam ih prepoznao,da to su bili oni ali ne znam,nisam mogao da uperim prst u njih,bilo mi je lepo one noći,moje prvo iskustvo sa muškarcima i to pravim frajerima,rekao sam Policiji ne,nisam ih prepoznao.
Bio sam žrtva a sada i saučesnik,pitao sam se da li se primanje kite smatra primanjem mita.