IZGUBLJENO – NAĐENO III

33
Share
Copy the link

*Swingati ili ne swingati pitanje je sad!!!

Na predlog jednog mog prijatelja ja i Nina smo se odlučili da posetimo jedan „Glamour club za swingere“ u Parizu. Da pojasnim, naša veza nije bila niti monotona, niti je sex bio „siromašan“, jednostavno smo se upecali kada smo vidjeli neke slike i slušali priče na večeri kod mog prijatelja. On je poreklom iz Srbije i već duže vreme radi i živi u Francuskoj. On i njegova supruga, Indonežanka, nekoliko puta su posećivali swinger klubove, a posebno im je za oko zapao pomenuti klub. Upoznali smo se davno i slučajno, radeći na nekom projektu. Oni ne bi s nama jer čekaju bebu, ali su dovoljno bili napaljeni da nas nagovore na taj korak.
Ta zabava u pomenutom klubu se *anizuje jednom ili dva puta mesečno. Prijatelj je rekao da će mi javiti kada dobije pozivnicu (što je navodno bilo jako teško, kasnije sam se u pomenuto i sam uverio), jer je u planu imao obezbediti nam zabavu za mlade swingere, a ne bi bilo pristojno ne ceniti njegov trud.
J i Nina smo o tome nekoliko puta diskutovali i toj temi pristupali s ogromnom dozom uzbuđenja.
Napokon smo rekli sudbonosno „da“. Ukoliko nam dozvole obaveze idemo u Pariz da swingamo.
Naravno, upućeni smo bili u „srž stvari“ tako da smo uveli mere štednje, jer će nas to zadovoljstvo prilično koštati.
U pomenutom klubu maske su obavezne, dok si na zabavi. U soboma uživate slobodu. Pod maskom se svi osećaju nekako mistično, lepo, bitno, sexy tako da nam je pomenuto odgovaralo. Nina i ja smo poručili maske, s tim da smo se dogovorili da ih ne pokazujemo jedno drugome, što se uklapalo u scenario koji su nam prijatelji pokušali dočarati. Uspelo im je.
Ja ću svoju opisati, stigla mi je iz Indije, crna maska sa rupicama na obrazima i dublje izrezbarenim crvenim suzama, sa otvorom za oči i usta. Zaista sam jedva čekao da postane dio mene na zabavi. Iako to možda nije klasična maska za swingere.
Prošlo je neko vreme, a prijatelj mi je mailom javio da ću dobiti za neka dva – tri dana pozivnicu i brošuru koju moramo ispuniti i poslati na adresu kluba.
Tek je tad nastupila frka u brošuri nam je sve detaljno opisano kao što je kodeks oblačenja (sa maksimalnom dozom erotike i glamoura), scenario (kojim vas odvajaju od partnera bukvalno na parkingu), pravilnik ponašanja (ako šta zez*e, dobijate nogu u dupe i letite van bez objašnjenja).
Popunili smo „prazna mesta“, koja se odnose na nas dvoje i imamo nekih 20 – tak dana da se spremimo.

Pa da počnem.
Brojimo dane.
Uzeli smo sedmicu odmora i prilično uzbuđenii kupujemo neke krpice koje bi zadovoljile kriterijume (kasnije sam saznao dao *anizatorima nije problem vratiti nekoga bukvalno s ulaza jer nije prikladno odeven).
Na kraju krajeva, nije u pitanju klasična swinger zabava gde se svi druže, ljube, maze, pevaju i na kraju verovatno pojebu.
U početku sam čak mislio da smo se zajebali i strašno su me nervirale te pripreme.
Nina mi je donosila neke krpice koje su se prilično uklapale, a meni se najviše svidio crni ogrtač.
Teta Sanja (spominjao sam je u prethodnoj priči) ima neku prijateljicu, koja je Nini u rekordnom roku sašila predivnu haljinu, koja joj je neverovatno pristajala.
Obučeni se gledamo pred ogledalom i da dočaram, ja bih bio blago rečeno jedan od „mušketira“ samo bez onog šešira, a Nina je bila jedna od dama s dvora Louisa XIV.
Sutra putujemo u Francusku. Dan koristimo da malo prošetamo te se pozdravimo s nekim prijateljima.
Naravno nismo im govorili detalje. Idemo na odmor.
Posle podne se vraćamo u stan i Nina gledajući me u ogledalu u liftu progovori:
„Moram ti nešto priznati, pre svega ovoga.“
„Priznaj“, mislio sam da je u pitanju neka nova Ninina slatka podlost, koja će još više pobuditi moju pažnju i uzbuđenje.
Bez odlaganja i uvijanja. To mi se kod nje jako sviđa. Ja sam inače bez „dlake na jeziku“.
„Znaš, ja sam pomalo i „bi“, reče i nastavi da posmatra moj izraz u ogledalu.
„Bi, predpostavljam da to znači voleti oboje“, rekao sam smešeći se.
Zaustavio sam lift.
Okrenula se prema meni.
„Morala sam ti reći. Ti odluči. Razmisli. Ja sam toga svesna. Dugo smo zajedno, odluke donosimo skupa. Ne znam“, govorila je isprekidano.
Bio sam svestan, koliko je to čuvala u sebi i dalo se naslutiti, jer je to osoba sa kojom živim gotovo dve godine, da je imala odnose sa nekom od svojih vrućih „ljubavnica“ u poslednje vreme. Mada znao sam da je ne grize savest. Odlučila je napraviti korak.
Ja nisam ljubomoran po prirodi stvari. Ustvari nekad se nateram da budem, kako bi kod partnera izazvao određeno osećanje ukoliko je to potrebno.
Nakon tog priznanja, bio sam uzbuđen i napaljen jer moje granice tolerancije u vezi sezale su mnogo dalje nego što je realno Nina mislila.
„Zašto si izabrala ovaj trenutak da mi kažeš?“
„Jao bre, putujemo sutra na tu zabavu, čuo si šta nas možda tamo čeka, čovek u tim situacijama često se…. „, prekinuo sam je.
„Mišliš ne može se kontrolisati?“
„Ne, čovek se često oseti slobodnim i ne bih volela da ti pokvarim veče ako se poljubi*ekom ribom“, nastavila je.
Ovo me strašno zabavljalo.
„Pokvariti ćeš mi veče ako riba ne bude dobra“, vedro sam dodao.
„Stvarno ti ne smeta?“
Nina je bila u čudu.
„Pa zašto bih te sputavao, ako imaš potrebu da se povremeno pomaziš s nekom ribom.“
„Ne razumem, mada nisam očekivala nešto burno i negativno, ali ovo….“, spustila je pogled.
Prstom sam joj podigao bradu i gledala me je s nekom dozom krivice.
„Nina, ovo vreme provedeno s tobom je puno lepše nego što sam mogao zamisliti u najluđim snovima, to što mi je devojka „pomalo bi“ samo me još više veže za nju i biće mi jako teško ako me ostaviš zbog neke vruće pičkice“, rekao sam i napravio tužan izraz lica.
Nina me pomilova rukom po obrazima i kosi.
„Ako ti kažem da sam imala trojku sa dve kolegice sa faxa dok si bio vani.“
„Nisam sretan“, rekao sam i spremao se.
„Eto vidiš, nije ti svejedno.“
„Pusti me da završim. Ubuduće nemoj prati posteljinu, kada se vratim želim da osetim miris jebačine“, milovao sam je po guzovima.
Nina se smejala.
„Ti, ti stvarno nisi normalan, ti si….“, prekinuo sam je.
„Šta???“
„Napaljeni manijak, koji….koji samo misli na dobru jebačinu i ne samo to nego si i najperverznija osoba koju znam“.
„Baš čudno, a ja mislio da sam lep, zgodan, inteligentan, ambiciozan….pametan i evo izgleda da mi se diže.“
Položila je ruku na moje pantalone i zaista osetila nabreklinu.
Naslonila je svoj obraz na moj i prošaputala mi na uho:
„Tvoja sam do kraja, baš zato što ti se diže.“
Povukla me na sebe. Ljubili smo se jako i bučno. Stao sam.
„Lift, misliće da smo se zaglavili…. mada ne bi bilo loše da se u liftu…“
Lift je krenuo.
„Ne seri“, reče Nina i ponovo se baci na mene.
Nekoliko sekundi i već smo pred vratima stana. Ja sam iz lifta izašao sa raskopčanom košuljom, dok su Ninine sise već bile napolju. Brzo je protrčala kroz vrata, a ja sam ju sigurno pratio.
Skidali smo se brzo, uz bučne polju*e, trgali komade odeće sa sebe, dok Nina nije zavrištala.
„Vrata!!“
Narednog trenutka sam gologuz s Ninim gaćicama u ustima trčao kroz hodnik da zatvorim – zapečatim ulazna vrata.
Nina je već čekala na krevetu. Lagano na četiri, neprestano se oblizujući došla do ivice kreveta.
Dohvatila ga je usnama i počela glasno uvlačiti. Dugo ga je držala u ustima a onda nežno puštala i ljubila glavić. Stisnuo sam zube tek tada shvativši da i dalje žvaćem njene gaćice. Odbacio sam ih u stranu. Nina je hlaptala ljubeći mi jaja, dok sam ja već dostizao punu veličinu. Povlačila je jezik celom dužinom i namerno ostavljala par trenutaka da se igra sa rupi*. Bio sam spreman. Znala je, okrenula se, spustila glavu u jastuke i podigla svoju čvrsu guzu. Izazovno je promešala guzom par puta.
Navalio sam odozgo. Par brzih i jakih uboda i Nina je bila sva mokra. Nabijao sam tu svoju pičkicu, a rukom dražio mesta oko šupka. To je volela. Ulazio sam do kraja, a Nina me primala uz prigušene jecaje.
Otvorenih usta i vrelog pogleda sam ubrzao i sjurio u Ninu do kraja. Svršavala je, vrteći glavom i teško dišući. Izašao sam iz nje. Nije se okretala. Mali medni potočići su curili niz njenu pičkicu. Počeo sam je lagano lizati. Volim Ninine sokove. Verovatno zanesen i uspaljen stigao sam do šupka i onako mahnito počeo prelaziti jezikom preko njega. Nina se polako okretala.
„Čekaj možda ne bi…..mmmmmm, ne, liži taj Ninin šupčić. Liži!!!“
Lizao sam. Prvi puta sam obljubio tu Nininu rupicu. Stenjala je. Guza se otvarala. Ja sam slepo lizao i balio i verovatno ne bih stao da me nije prekinula.
Okrenula se na leđa i manji jastuk stavila ispod guzice, raširila noge i rukama mi otvorila put ka otvorenom šupku.
„Ljubavi, želim te. Budi nežan molim te prvi mi je put.“
Prvo sam kurcem dodirivao mesta oko rupice i onda lagano ušao. Polako, korak po korak. Nina je zažmirila i stisnula usne, prišao sam i nežno joj dao svoj jezik. Otvorila je usta i prihvatila ga. Blago je stenjala. Ulazio sam do pola i nežno ga vadio sve vreme smirujući Ninu usnama. Spustio sam se na nju a Nina me obujmi nogama. Sad je vreme. Ubodoh ga brzo i jako, a Nina mi rukama počupa kosu i ugrize me za obraz. Nekoliko puta sam sjurio do kraja i onda bučno pošpricao Ninu po stomaku i sisama. Razmazivala je i gledala me. Osetio sam tanak potočić krvi iz obraza. Nina me povuče pored sebe.
„Da vidim. Izvini ljubavi, zanela sam se. Samo da ne ostane ožiljak. Ninče će to da sredi“, neprestano me ljubila.
Istuširali smo se, a nakon toga sedeli u kupatilu dok mi je Nina nežno utrljavala neki melem. Šaputala je tiho i praktično se igrala sa rani* na mom obrazu.
„Malo je hrapavo ovdje gde su Ninini zubići zagrebali“, smejala se tiho za sebe.
Bili smo goli. Razmišljao sam o onoj devojci koju sam upoznao na planini. Rastao sa*jom, bio njena prva ljubav, odbijao sebi priznati koliko mi ustvari znači, čak mogao uprskati sve.
Ipak ona je tu pored mene. Srećna je i mene čini najsrećnijom osobom na svetu.
„Nina….., nemoj me nikada ostaviti“, iznenadio sam samog sebe.
„Šta ti je odjednom?“
„Ništa, samo… bojim se da će ovo ludilo koje živimo jednog dana prestati, a ako se to desi onda više ništa neće imati smisla“, gledao sam Ninu u oči.
Privukla je moju glavurdu na svoje grudi.
„Pre bih ostavila samu sebe“, prošaputala je u moju kosu.

U avionu smo.
Šalimo se. Zadirkujemo.
„Jesi li se pomazila s nekom koju poznajem“, potpaljivao sam.
„Iznenadio bi se poslednjom.“
„Opiši mi je malo. Ajde Nina, brže će nam proći vreme.“
„Dok si bio u Pragu. Pre dva meseca. Kod nas u stanu.“
„Dovodiš svoje ljubavnice u naše gnezdo“, bio sam raspoložen i molio se da nastavi.
„Crna je, malo punačka, znate se, šta više ona te smatra dobrim prijat……..“, prekinuo sam je.
„Nina nisi valjda s Dijanom?“
Nina je zažmirila i potvrdno kimnula.
„Sa Dijanom“, glasno sam rekao.
Dvoje putnika se trglo. Nina mi prilepi jednu malu ćušku.
„Čuti će neko! Šta joj fali, vatrena je, možeš provesti sate ljubeći joj guzove, a jezik….. magičan, dva puta me dovela do vrhunca.“
Gledao sam u stranu i smešio se. Kada sam je pogledao Nina nastavi:
„Ne samo to, tako se brzo navla…. stavio sam joj prst na usta.
„Pomeri se malo idem izdrkat“, polako sam ustajao.
„Daj bre sedi, već privlačimo poglede“, govorila je i posmatrala putnike oko nas.
Neki su nas doista ispod oka posmatrali. Seo sam.
„Bilo je lepo, Dijana je prespavala kod nas i ujutro otišla na posao, a prije toga mi je izlizala guzu. Kakav jezik mokra sam kad samo pomislim“, tiho je govorila i zurila u neku tačku na sedištu.
Dijana, moja punačka dugokosa crnka, jako inteligentna i pametna devojka, koja svoj poveći višak kilograma ponosno nosi i u svakom momentu izgleda sexy i poželjno. Barem meni.
Već neko vreme radi u knjižari u blizini moga stana. Tamo su se njih dve i upoznale.
Dijanin jezik sam osetio i bez Nininog doživljaja. Ja i Dijana smo se prašili na žurci našeg prijatelja dok sam ja bio još na faksu. Mislim da smo mu razvalili krevet. Jezik je bio njeno oružje koje je primenila i na meni. Seks bez obaveza. Ostali smo dobri prijatelji. Nini nisam planirao otkriti taj detalj.
„Zadovoljan sam izborom, pametna je, sexy i inteligentna“, znao sam da je čekala moje mišljenje.
„Zanimljivo ona je baš to navela za tebe, skoro istim redosledom.“
„Za*te morali o meni“, pogledao sam je.
Prstima je prelazilo preko mog stomaka.
„Možda nam je falio“, očima je pokazala na moju kitu, koja se malčice vrtila na njene dodire.
Zadovoljno se smešila, neke stvari se same kažu.
„Rekla ti je da smo se nas dvoje…“, prekinula me.
„Ne, razgovarale smo malo o tebi, jedna stvar je vodila drugoj i tako znam da ste se vas dvoje pojebali.“
Bilo mi je neugodno. Bez razloga sam se počeo pravdati.
„Nina to je bio samo mali sex, znaš….“, vratila mi je onaj prst na usta.
Milovala me po licu smešeći se.
„Dve godine pre naše veze, kod Damira……“, spustila je pogled smešeči se, uništili ste mu krevet, mada Dijana kaže da je i onako bio u groznom stanju.“
„Stani, vi devojke o tim stvarima pričate?“
„ Za razliku od vas. Ništa manje, ništa više. Doduše, ja samo s onima koje jebem i o onome sto mi vredi“, reče tiho, namignu mi i nasloni se na moje rame.
Smestio sam se uz nju i slušao tu ugodnu tišinu.

Stigli smo u Pariz.
Prvi dan smo se izležavali u hotelu, a naveče otišli na večeru kod već pomenutih prijatelja. Lepo smo se proveli, čak i slušali kako se novi mali Srbin – Francuz rita. Ostali smo dugo. Sredili su nam da sutra prije podne na kratko, ako budemo imali želju, posetimo klub što zbog orijentacije što zbog znatiželje.
Otišli smo odmah poslije doručka.
Nismo zatekli puno ljudi, tek poneki „učesnici“ poput nas. Nismo obraćali pažnju. Kroz klub nas je provela lepa devojka i onako usput ponavljala neke upute. Dvorana za zabavu je prilično velika i klub će se zatvoriti kada je počnu sređivati. Sobe su raspoređene na tri sprata. Zavirili smo malčice u jednu.
Bila je jednostavna, ali stvorena upravu za poznatu svrhu sa bezbroj erotskih motiva. Naprosto mirisala je na jebačinu. Između ostalog na zabavi je prikladno govoriti engleskim jezikom. Partneri ulaze u dvoranu na različite ulaze kojih, bio sam siguran, ima više od dva. Ulaskom u svoju sobu, dežurnoj osobi javljate da li želite da ona bude „otvorena“ ili pak „zatvorena“, a ona će je prikladno označiti. U otvorenu sobu može ući bilo ko da se pridruži ili gleda. Dvoje ne mogu tražiti zatvorenu sobu. Mene su zanimali incidenti je*u mere rigorozne. Letite van. Objasnila mi je da se uglavnom odnose na ljubomorne frajere koji nisu dobro podnosili kada vide da im neko teše lepšu polovinu. Stvar je razgovora, psihe i poverenja. Pokušavao sam se staviti u tu poziciju. Drugi slučaj je kad neko više popije i svojim ponašanjem ugrozi druge na zabavi. Uglavnom to, i da prezervativi su obavezni.
Uzbuđeni smo šetali Champs-Élysées avenijom i stigli u vreme ručka u hotel.
Nakon ručka i odmora slede pripreme.
Ja sam brzo navukao one svoje krpice i gledao svoj moćan lik u ugledalu.
Nina, kao i svaka devojka isprobavala je razne varijante iako je u svakoj bila prelepa.
Tiho je pevušila.
„Uzbuđena“, pitam usput.
„Pomalo, razmišljala sam, mi u gradu ljubavi, idemo na ovu swinger zabavu. Kakvi smo to mi ljudi?“
„Obični, sigurno nismo. Vreme će pokazati“, nadvio sam se i u prolazu joj poljubio kosu.
Mirisala je božanstveno.
Gledao sam je kako iza poluzatvorenih vrata veže vrećicu u koju je stavila svoju masku. Ja sam svoju već spakovao. U klubu smo dobili male vrećice namenjene takvoj i sličnoj svrsi. Otvorila je vrata.
„Da ih ipak pokažemo jedno drugome“, glas joj je drhtao.
„Ne, to je bila tvoja ideja, malo misterije, ta gledali smo „Eyes Wide Shut“.Uostalom ja bih svoju curicu preopoznao ispod hiljadu maski“, trudio sam se da joj vratim osmeh.
„Videćemo“, lukavo se nasmejala i sela da spakuje manju torbu sa našom „normalnom“ odećom i priborom za higijenu.
Stajao sam pored prozora uživao u pogledu i zamišljao šta bi nas moglo zadesiti večeras.
Često su mi dolazile slike Nine s nekim drugim muškarcem, što me baš nije radovalo, uprkos dogovoru da ćemo nas dvoje u jednu sobu. Koga s nama?
Telefon!
„To je taxi. Spremna si“, uzimao sam torbu.
„Za minut!“
Dotrčala je i oko vrata mi obesila dugi, lepršavi crveni šal.
„Da budeš još lepši“, poljubi me dugo i sočno.
Zašto je morala to da uradi. Sad sam se kolebao. Možda nam ovo i ne treba.
Dok je ulazila u taxi, pazio sam na njenu haljinu. Savršeno joj je pristajala. Padala je kišica.
Ne obraćajući pažnju na vozača počeo sam:
„Nina želim da se večeras lepo provedeš, budi svoja sutra se probudi sretna i zadovoljna.“
Sa zadnjeg sedišta je primakla usne i šapnula mi na uho:
„Ja se pored tebe svako jutro budim sretna i zadovoljna, tako ću i sutra osvanuti.“
Ulazimo na kapiju, za koji minut se razdvajamo.
Gledao sam u taj, nazovimo, dvorac. Totalno je promenio ruho. Uzbuđenje i napad adrenalina.
Dok sam pružao Nini ruku da izađe rekoh:
„Neka samo ne bude plavušan.“
Nasmejala se.
„Neka bude posebna“, namignula mi je.
Opuštenija je od mene. To mi se ne sviđa.
Torbu nam je uzeo „neki faktor“ označio je i pružio nam dvije kartice. Nina ih je spremila.
Nju sačeka neki tamnoputi momak i ona ga uze pod ruku te krenuše jednom od 4 stazice.
Gledao sam za njom.
Mene pod ruku uze ona devojka koja nas je danas vodila u obilazak i povede zadnjom stazi* s desne strane. Ninu više nisam vidio. Francuskinja je imala običnu masku na pola lica.
Ušli smo u neki uski, mračni hodničić gde me je primila za ruku i dovela do nekih vrata.
„Tvoja maska“, napomenula me.
Bio sam rasejan.
„Da“, otvorio sam vrećicu i uzeo masku.
Pomagala mi je da je namestim. Kad je završila na mestu, pogledala je i rukom prešla preko nje.
„Cool! Lepo se zabavite večeras“, rekla je oduševljeno.
Pomerila je rukom neki mehanizam na vratima.
„Dobro došli gospodine, izvolite.“
Zakoračio sam hrabro.
Unutra je bilo mračno. Svaki korak je bio nesiguran. Brzo su mi prišli, verovatno konobari, koji su za tu priliku bili specijalno odeveni. Recimo da je kod devojke koja mi je ponudila čašu šampanjca gornji deo potpuno otkrivao grudi. Stajao sam i pijuckao. Zabava još nije zvanično počela. Bukvalno sam video metar ili dva u dijapazonu oko sebe. Usput se me pozdravljali ostali gosti, a ja sam pogledom pratio njihove nošnje, svi su sijali nekim erotizmom i seksipilnošću. Oraspoložio sam se, a ko i nebi kada vam se u prolazu devojke pristojno naklone i pozdrave, a vi buljite na pa*ekundi u one njihove divne haljine koje su više otkrivale nego pokrivale, ili jednostavno gledate kako se ta medna usta pomeraju dok izgovaraju reči. Muškarci su se rukovali. Uglavnom je moja maska dobijala komplimente. Povremeno sam odsutno mislio na Ninu. Možda me traži. Neće valjda u ovom mraku. Po zidovima su bili iscrtani razni erotski srednovekovni motivi. Obratio sam pažnju. Sve je funkcionisalo vrhunski. Napokon je počelo. Stotine svetiljki (možda i sveća, ne sećam se dobro) upalilo se visoko u svakom ćošku dvorane i dalo večeri lagani šarm. Na plafonu su se razmenjivale boje, muzika je bila dovoljno glasna da nesmetano možete razgovarati, pevati ili plesati. Dolazio sam sebi. Bilo je po slobodnoj proceni dve stotine ljudi. Posmatrao sam. Ovo je možda i previše za mene. Nina gde si. Sabrao sam se kad sam primetio kako me svi gledaju. Visok momak, sa neobičnom maskom, ajde recimo lepo sređen zahvaljajući Nini, stajao je ispod slike na kojoj je neki velmoža u krevetu otpozadi uzimao svoju damu. Neki su se nasmejali, neki mahnuli i doviknuli da priđem. Shvatio sam. Sva sreća što sam imao masku. Oblilo me rumenilo. Uzeo sam novu punu čašu i graciozno krenuo među ostale. Nije mi smetalo kada me neko malo pomiluje po dupetu ili šapne neki prostatluk. Nekoliko puta sam i uzvratio istom merom. Devojaka je bilo više. Mislio sam potražiti Ninu. Balade iz 80 – tih. Najbolja muzika na svetu. Svi pronalaze nekoga i počeše plesati te mi zatvoriše vidukrug. Nekoliko metara od mene stajala je malo niža devojka i lagano se njihala u ritmu muzike. Gledao sam. Prelepa haljina (ili nešto), podsećala je malo na gejše. Na nogama neobične cipelice. A maska, e to je umetnost. Odluka. Što da ne. Prišao sam i kleknuo na koljeno. Svi koji su to uhvatili obratili su pažnju. Znam i ja ponešto.
„Hoćeš li plesati sa mnom“, upitao sam dok se okretala.
Poklonila se. Ostavila čašu i pogledala me. Oči su joj crne, nisam valjda od svih….
„Da, volela bih….moj tamni viteže“, ovo zadnje je govorila ispekidano.
Taj glasić. Znao sam da nije evropljanka.
Da objasnim ovo moje spuštanje na koljeno i ove naklone. Možda mislite da malo serem ali ambijent je bio takav, nošnje, motivi su zahtevali takvo ponašanje. Barem u početku. Ja sam pratio druge, a radio po svom nahođenju
Plesao sam sa svojom izabrani*. Plesali smo masku uz masku.
Između dve pesme ona poče:
„Ja sam Keiko“, rekla je tiho.
Eto ga. Znao sam.Uljudno sam se predstavio. Keiko je dolazila iz Japana. Majka joj je Francuskinja i na zabavi je sa prijatelji*. Nije ni trepnula kada sam rekao da sam tu sa devojkom i da nemam predstavu gde se trenutno u dvorani nalazi. Plesali smo dugo. Volim plesati i ona verovatno. Među posljednjima smo se vratili i pronašli dva mesta na nekom trosedu. Uzeo sam nam dva martinija.
„Ja ne pijem puno i često. Kako ti se zabava sviđa?“, upitala me.
„Prvi mi je put, a dosad je super.“
Razgovarali smo dugo o svemu, čak sam je malo i smarao o anime crtanim serijama jer obožavam iste.
Atmosfera se baš zagrejala. Dosta sisa je bilo napolju. U nekim ćoškovima, naslonjene na zid, devojke su zadignute haljine jecale dok im je neko jezikom obrađivao pičkicu.
Malo pomalo, verovatno posledica vrućih scena oko nas Keiko se našla meni u krilu.
Pijuckali smo i povremeno razmenili neki kratki poljubac koliko su nam to maske dozvoljavale ili bolje rečeno moja maska dozvoljavala.
Vrhunac, dosta devojaka je zavrištalo i donelo na sisama proliven sirup. Ostali su to kupili, čak je i poneka kita bila vani okupana sirupom.
Do mene i do Keiko je dotrčala jedna devojka i ponudila nam svoje grudi. Bile su velike. Čuvala ih je malim rukama, a niz prste joj se slivao sirup.
„Brzo“ izdala je naređenje.
Keiko i ja smo lizali, dok je ona zabacila glavu i smijajući se uživala.
„Molim vas sve, da ne uprljam haljinu!“
Sirup od malina, lizao sam i njene ručice, a ona ostatak skupi i prstima ih prenese do mojih usta.
Dugo sam uživao. Sakrila je malo sise.
„Ovo je moja prijateljica Emanuelle“, reče Keiko i predstavi mi damu.
„Ema, drago mi je“, reče Francuskinja i pomilova me po ramenu.
Brži ritmovi. Ema me uze za ruku.
„Ajde, samo sedite idemo skakati“, povukla me.
Praktično sam odnio Keiko među rasplesanu rulju.
Plesao sam sa obe. Nisam još u životu video da neko bolje meša od Eme. Njeno veliko okruglo dupe je bilo posvuda. Dosta vremena prislonjeno uz mene. Probudilo ga je naravno. Obe su plesale divlje i vatreno kao i većina ljudi oko nas. Nadam se da se i Nina dobro provodi. Nina!?
Polako se smirilo.
„Potrebno mi je piće“, reče Ema i ode mahajući lepezom.
„Vrati me tamo odakle si me odnio moj viteže“, zagalami Keiko i obgrli me rukama.
Neko me ščepa za dupe. Blago odgurnuvši Keiko, okrenuo sam se.
Devojka sa belom maskom i plavim topazom iscrtanim na čelu.
Nina! Prepoznao bih je među stotinu hiljada.
Smešila se.
„Zabavljaš li se“, upita prigrlivši me.
„Kako vidiš“, odgovorio sam i uživao u zagrljaju.
„Ljubavi, ovdje su svi ludi i razigrani“, nastavila je.
Supe*e provodila, kratko smo pričali, dok su nas drugi gurkali sa strana.
„Da te upoznam“, reče Nina i pruži ruku.
Neki momak izađe iz sene, prihvati Nininu ruku i nadnese se nad njom.
„Ljubavi, ovo je Mario.“
Pružio mi je ruku i dobacio kako imam divnu devojku.
Zašto??
Zašto devojkama odmah spadaju gaćice kad u blizini progovori neki talijančić ili španjolčić?
Fakat.
Dobro sam podnosio. Nina i ja smo razmenili još par rečenica i pogleda.
Ona rukama prihvati moju masku i prilepi mi dugi poljubac.
Okrenula se Mariju. Uhvatio sam je za ruku.
„Nina ovo je Keiko“, pružio sam ruku maloj Japanki koja se prilično distancirala.
Prišla je sa sjajem u očima da se pozdravi, a Nina je zagrli i poljubi u kosu.
Pogledale su se i smešile. Keiko pomilova Ninu po maski. Zagrliše se još jednom. Bio sam u čudu.
„Vidimo se kasnije“, reče Nina, a bilo je upućeno oboma.
Odlepršala je držeći Mariju ruku.
„Vhaoo, devojka ti je divna“, progovori Keiko.
„Šta si ono rekla da te odnesem…“, podigao sam je.
Bilo je slobodnog mesta. Neki su već napaljeni završili u nekoj od soba.
Keiko se udomaćila u mom krilu, od Eme ni traga ni glasa, a ja povremeno pomislim na Ninu.
Bilo je vruće. Pored nas jednu su ribicu obrađivali neki momak i devojka jedno spreda, drugo otpozadi, dok je ova prolazila kroz blažene trenutke. Keiko je polako spuštalo svoje prstiće, a on je odreagovao na prvi dodir. Milovao sam joj guzu. Stidljivo mi je jednu sisicu gurnula u usta, a ja pohotno prihvatio tu punu bradavicu. Kratko. Keiko je vrati. Pijuckali smo i razgovarali. Devojka pored nas poče žestoko svršavati. Bilo je i vreme. Pokupiše se i krenuše prema sobama. Zreli su. Trojka. Šta mene čeka.
Ema je došla i nazdravila nam.
„Smarate se“, reče podrugljivo.
„Uživamo“, odvrati devojka iz mog krila i napravi mesta za svoju drugaricu.
Ovo je malo previše. Pitam se kako Ema nije pronašla neke muške guzove.
Ubrzo ono dvoje dolepršaše do nas. Znao sam da će Nina povesti Maria, ne ostavlja ta nekog ko bali za njom celu noć. Bar ne večeras. Sedoše do nas. On poče:
„Da odemo do neke sobe, ubrzo će sve biti popunjene.“
Složile su se. Mene baš i nisu pitali za mišljenje. Ovaj dečko sebi puno dopušta. Izgubio se negde. Mi smo polako krenuli. Izleti iz gužve. U ruci je držao bocu šampanjca.
„Ovo sam sakrio za nas, ponesite čaše.“
Iskusan znači. Pa on je nekoliko koraka ispred tebe.
Prvi sprat je bio popunjen. Na drugom nas je dežurna osoba primila. Prolazili smo pored soba u kojima je sve pucalo od jebačine. Uzdisaji, vrisci, jecaji i smeh. Neke su bile poluotvorene, tako da smo mogli videti siluete, Prava sila. Dežurna osoba stade.
„Upoznati ste sa pravilima?“
„Da“, odgovori Mario.
„Soba je vaša. Otvoreno ili zatvoreno?“
„Zatvoreno“, uleti Ema.
Čovek prilepi na prikladno mesto na vratima crvenu traku.
Ušli smo. Sve je bilo čisto i uredno. Nekoliko pakovanja vlažnih maramica, peškiri, plahte, krevet tvrđi i udoban i blago razdvojen, dok Mario i Ema nisu ta dva dela spojili. Pijuckali smo onaj šampanjac i razgovarali. Čak sam nekoliko rečenica razmenio sa Marijom. Momak je čak inteligentan.
Prvi je skinuo svoju masku. Bio je i lep. Privlačan. Pomogao je Nini da skine svoju. Bila je zajapurena i znao sam, jako napaljena. Otvorila je maramice. Ema je lepuškasta devojka punih obraza i usana. Keiko, devojka sitnog lica, malih usta i đavolskih očiju mi se nasmejela.
„Sviđa li ti se ovo ispod maske“, upita me i prikuči mi se.
„Jako si lepa.“
„Skinulula je moju. Držale je u ruci i gledala me. Neobrijan, polutupim pogledom sam razgledao po sobi.
Nina progovori:
„To je moj dečko.“
Keiko pomilova ručicama moju par dana staru gustu bradu.
„U Japanu retko ko pušta i neguje bradu, sviđa mi se.“
Mario se prvi svukao. Kita mu je bila mlohava, potpuno nag je seo na stolicu i pogledao Ninu. Ona uze njegov kurac u ruku i spusti se na kolena. Poče mu pušiti. Nije me ni pogledala. Odhuknuo sam. Nije svejedno. One dvije su me raskopčale i svukle donji dio. Skinuo sam majicu i legao na krevet. Ema prihvati ustima moj kurac i njene usne savršeno prijonuše. Bile su tako vlažne i vrele. Keiko me milovala po stomaku, a onda udružila svoj mali jezik sa Eminim usnama. Brzo mi se dizao. Minut – dva i bio sam u punoj veličini i debljini. Krajičkom oka sam uhvatio kako Mario zabačene glave uživa dok ga Nina obrađuje. Nekoliko trenutaka kasnije on iz ladice izvadi dva kondoma i jedan baci meni. Uhvatio sam ga. Nasmejao se. Pružio sam kondom Emi koja ga je otvorila i vešto navukla na moj kurac.
Okrenula se i rekla:
„Nina, spreman je.“
Ona ustade, svuče gaćice i pokaza savršenu ribicu, a na njenu pozadinu Mario se dodatno ukruti. Rukom je povlačio kurac. Nina skoči na krevet i zajaha me. Obraz uz obraz.
„Ajde sad ispuni me zadovoljstvom“, prošaputa mi.
Brzo sam ušao, a ona se nabijala do mojih jaja uzdisajući i zabacivajući glavu. Bila je spremna kao nikada pre. Do mene na drugom delu kreveta Ema je okrenula Mariju svoje nestvarno dobro dupe i lagano mešala. Nije mu puno trebalo, prišao je par puta je pohotno polizao i brzo ga zario. Ema zaskiča. Počelo se sve ljuljati. Nina se sve brže i jače nabijala i povremeno pogledala kako Mario vešto otpozadi puni vrelu Eminu pičkicu. Keiko je bila između nas i pomagala. Malim i brzim jezikom je nadraživala jednu pa drugu pičkicu, dok je naše kurčeve drkala i održavala u punoj snazi.
Ubadam Ninu žestoko, blizu smo vrhunca i ona me zauzda.
„Keiko dođi“, uzela je za ruku.
Svukla joj je gaćice i nežno je poljubila u usta. Mala Japanka je drhtala.
Nina je posadi u onaj isti položaj u kojem je malopre i sama bila. Rukom joj raširi guzove i nekoliko puta pređe mojim glavićem preko njene pičkice. Nije u početku išlo pa je jezikom nadražila Keiko dok ova nije bila spremna. Brzo je disala. Uronio sam u taj raj.
„Jebi je polako“, reče Nina zavlačeći se ispod Eme.
Bučno su se ljubile, dok je Mario i dalje ulazio duboko u Emu. Uživao je.
Keiko se polako nabijala i proizvodila piskave zvuke iz grč na licu osim kad bi mi poklonila mali smešak.
Podigao sam se u sedeći položaj i naslonio na krevet. Keiko sam nasadio na svoj razjareni kurac i ubrzao. Nabijala se, vrištala, izluđivala me sa ručicama u mojoj kosi. Nekoliko brzih i jakih uboda. Digao sam je, osetila je….. grč. Nespretno ali brzo mi je skinula kondom i uz duboke uzdisaje prolio sam seme po sebi i njenim ručicama. Stenjući je razmazivala. Ponovo sam legao a Keiko je ostala na meni. Čuo sam Ninu, njeno stenjanje. Mario je promenio rupicu. Jako i da kraja se zabijao u moju Ninu, a ona bi svaki puta jako zastenjala dok ju je Ema smirivala polju*ima.
Keiko mi prošaputa.
„Bilo je super, nadam se da ti ne smeta mi retko brije….“, povukao sam je i prošaputao.
„Popni se želim da te okusim.“
Bila je prilično maljava, pičkica joj je bila vrela i crvena. Stala je iznad moje glave i držeći se za krevet i spustila je do mojih usta. Počeo sam lizati i duboko gurati jezik.
Keiko zacvili, zastenja, a onda zavrišta. Oni do nas su stali. Brzo se odmotaše. Ema priđe Keiku s druge strane kreveta. Pope se i poče je ljubiti po licu. Nina se naguzi, okrenu svoje dupe Talijanu u koje on bez poziva zaroni i poče griste Keiku bradavice. Keiko je vrištala, možda i urlala, a ja nisam prestajao. Jezikom sam, ostajući bez daha, obrađivao tu pičkicu. Bio sam siguran da smo uzbudili sve na spratu. Svi su stenjali. Nina mi se primače spusti usne blizu mog lica i poče svršavati. Mario je odradio posao. Kapljice sa njenih usana su završavale na mom licu. Usporeno i duboko je disala. Nastavila je gristi Keiko. Keiko eksplodira. Tresla je rukama krevet, telom su joj prolazili grčevi dok su je Nina i Ema držale. Usne su joj drhtale, a ja dobi dva tanka mlaza po licu.
„Ona svršava jako“, nekoliko puta ponovi Ema.
Obrisala me marami*.
„Ostani tako“, reče Nina Keiku.
Nisam ni bio svestan da sam ponovo narastao. Nina i Ema mi počeše brzo pušiti. Vrtio sam se kao u bunilu. Keiko mi je mrsila kosu, a pored mene Mario, napaljen do ludila, drkao.
Par minuta. Svršavao sam ljubeći sise male Keiko. Svega nekoliko kapi je završilo u Eminim ustima. Pogledala me i progutala. Mario je do mene tiho stenjao. Nina mu priđe i poče mu drkati. Nekoliko sekundi. Počeo je glasno svršavati, seme je štrcalo na sve strane. Nina oliza prst i ostalo razmaza. Pomilovala ga je po licu. Kap ili dve su završili i na mom ramenu. Keiko pokupi i prinese prstiće ustima. Obliza se. Legla je na mene i prošaputala:
„Poklonio si mi nezaboravnu noć, hvala ti moj tamni viteže.“
Smejao sam se.
Svi su legli. Nina do mene, do nje Ema, a uz Emu Mario.
Bilo je kasno sigurno tri sata iza ponoći. Prvi san. Probudi me stenjanje. Progledao sam. Škiljio.
Japanka je spavala uz moje lice. Bila je na meni. Nina je stenjala, a Mario sa ivice kreveta jako ulazio u nju. Ema je bila pored nje mešela joj i ljubila sise. Nina me pogledala. Prvi puta je progovorila na našem:
„Ljubavi napaljena sam, tako napaljena“, uz pogled i izraz pun izvinjenja.
Nasmešio sam se i kimnuo glavom.
Sklopio sam oči. Ubiću tog Talijana. Uglavnom nije svejedno.
Nina je svršavala. Zaškiljio sam. Rukama je stezala plahte.
Kroz koji minut je i Mario bio gotov. Tiho poprska moju Ninu, a Ema njegovo seme razmaza Nini po stomaku.
Mario lagano podiže Keiko sa mene i smesti je uz moje desno rame. Kako je samo pažljiv. Uz levo se pribi Nina. Raspored spavanja opet isti. Neko me pozva po imenu.
„Bonne nuit“, iza Nine se javi Ema.
Poželio sam isto svima. Nina prelazi prstima preko mojih usana.
„Sada ljubavi spavamo, spavamo i sanjamo.“

*Ajde, swinge*am po sebi je nenadjebiv, ali ipak u poređenju s onim što je usledilo poslije, rekao bih da je „odskočna daska“. Pitam se šta s tim božanstvom koje žene imaju među nogama. Ako su se ratovi uglavnom vodili zbog žena, a jesu, barem dok su ratovi bili ratovi, pička je verujem bila glavno oružje, donosila je pobedu, uništavala vojske, kraljevstva……, narode. Bilo da ona stvara život ili ga rastvara, bilo da vas čini boljim čovekom ili pak lošijim, kako god, o tom božanstvu nikada ne možete zauzeti objektivan stav..uvek je lepša, bolja, vlažnija, ukusnija i mogao bih do sutra tako, nego što ustvari jest.

…. to be continued….