Pregled Guze (Gay priča)

38
Share
Copy the link

-Cele nedelje sam se osećao nervozno,Avgustovska vrućina me je ubijala,hrana,piće pa ni klima uređaj nisu mogli da me smire ni zadovolje,osećaj u guzi je bio nepodnošljiv,tiha vatra koja je danima peckala,odlučio sam da odem kod lekara.
Medicinska sestra me je iznenadila informacijom da je moj doktor na godišnjem odmoru,on je inače dobar dasa palio sam se godinama na njega,njegovi prsti bi mi dobro došli sada oko anusa ali iz fantazije me je trgao njen poziv da se javim u sobu 116 na pregled.
Umalo sa vrata nisam pao u nesvest kada sam ugledao novog doktora o kojem je pričao ceo sprat,crn,visok,snažan,napucan,mlad sa svega 29 godina sa očima čudne plave boje,sve to je izazivalo drhtanje u mojim kolenima.
,,Izvolite sedite,,-učtivo me je ponudio stoli*
,,Hvala,,
,,Ja zamenjujem vašeg lekara pa mi ukratko objasnite u čemu je problem,,
,,u guzi doktore,tako reći u anusu,,
,,Pojasnite mi,kako se tegobe manifestuju,,
,,Nije ni svrab,ni peckanje,ni bol,ne znam kao da unutra duboko nešto fali,,-izvalio sam medicini nepoznatu frazu ali po doktorovom misterioznom osmehu shvatio sam da me je razumeo dobro šta sam hteo da kažem.
,,Lezite na krevet,nagnite se napred na ruke i zadnjicu što više izvucite ka meni,,-objašnjavao mi je postupak dok je zaključavao vrata ordinacije,novi blam je usledio kada sam ustanovio da sam mahinalno obukao crvene tanga gaćice i da sam tako krenuo na pregled.
Iz fioke je izvukao neki medicinski gel,navukao je rukavice i namazao dva prsta,krajičkom oka sam to sve posmatrao želeći što pre da osetim kako ulaze.
Seo je na stolicu blizu moje guze,levom rukom je držao desni guz koji je pomerao kako bi došao do perfektno zategnutog čmara,počeo je polako da gura prvo jedan pa drugi,oh čim sam ih osetio odmah sam se osetio bolje,iako nije ništa bolelo jer je gel toliko bio mastan da su prsti ulazili bez problema osetio sam kao da padam u neki trans,koliko god da sam se kontrolisao nisam mogao a da ne puštam uzdahe,toliko mi je bilo lepo da sam se guzom nabijao na njegove prste.
Trgao sam se iz delirijuma ali je doktor nasmejano skidao rukavice objašnjavajući mi da nije naišao ni na tragove hemoroida niti na bilo kakve druge probleme.
,,Hoću li dobiti neki lek doktore,,-pitao sam ga zadihano onako nagužen.
,,Hoćeš,znam ja šta tebi fali,,-već je postao zvaničan,lupio me je snažno rukom po guzi i zario duboko svoj jezik u čmar.
,,Oh doktore,to,tako,to mi treba,već se osećam bolje,,-počeo sam da stenjem.
,,Ja se trudim da što bolje odradim svoj posao,,-govorio je lickajući vrh čmarića,osetio sam da ću eksploridati,da ću cureti na sve strane,nikada nisam osetio da će mi ceo *anizam doživeti *azam,bio je iskusan u medicini iako je bio tako mlad,da ne bih svršio na pa*ekundi me je pustio da se smirim a onda mi je gurnuo svoj veliki kurac i počeo žestoko da me jebe,rasturao me je tako da sam vrištao od zadovoljstva,srećom da je ordinacija bila renovirana sa odličnom izolacijom pa nas niko nije mogao čuti.
,,Voliš kurac,evo ti ga,,-ponavljao je dok me je jahao.
,,To mi treba,mesnata inekcija kako bi mi bilo bolje,,
,,dobićeš i serum ako me napališ svojom guzom,,
,,U redu doktore,sve ću učiniti da moja guza ozdravi,,-mešao sam guzom dok se on snažno nabijao,sve dublje i dublje dok nije počeo da svršava ljubeći me oko uveta i po vratu.
,,Hvala doktore,nisam mogao da predpostavim da je dobar kurac lek koji mi već dugo fali,,
,,Još nisi ozdravio,dođi na kontrolu za dva dana,u petak u 13h,,
,,Nadam se da će mi biti bolje posle terapije,,
,,Evo nešto za prvu pomoć ako se stanje pogorša,,-pružio mi je mali dildo. 🙂
,,Hvala doktore,izabraću vas za mog ličnog lekara,,

Krenuo sam zadovoljan kroz hodnik gledajući sve te ljude u čekaonici,možda i za njih nada postoji je*mo dobili extra lekara.