Građevinac sa ukusom uživanja

135
Share
Copy the link

-Tokom desetogodišnjeg rada,maštao sam o tome da izgradim malu kućicu u kojoj bih polako počeo da uživam u plodovima svoga rada.
Podigao sam kredit i postepeno radio na kućici od 20 kvadrata ali na svu moju muku u kandžama Svetske Ekonomske krize Majstor mi je uzeo lovu unapred i pobegao ostavivši Građevinu do pola završenu.

Ostao sam na pola puta a Jesen se vrlo ozbiljno približavala,Drugar mi je preporučio Majstor Zorana koji je imao glas odličnog,pouzdanog i vrlo vrednog Majstora koji je bio predan svom poslu,radio i više nego što se pogodi,sposoban za sve vrste Građevinskih poslova.

Tog Ponedeljka Majstor Zoran je pokucao i na moja vrata,zastao mi je dah kada sam ga ugledao,
lep i vrlo simpatičan mladi čovek,visok,crn,krupnih crnih očiju,osmeh i neodoljiv smisao za humor.

,,Zdravo,ja sam Zoran,šalje me Dragan po dogovoru,,-buljio sam u čoveka,drhtao sam od uzbuđenja,nisam mogao da progovorim ni reč.
Pružio sam mu ruku,osetio sam njegov snažan stisak krupne šake odlike prave muškarčine ali taj moj glas je uporno izmicao,ni sam ne znam šta se desilo tog trenutka,promašio sam jedan stepenik i pao njemu u zagrljaj,tada sam osetio njegov dah i miris dok me je nežno pridržavao kao neku porcelansku lutku za koju se boji da će se razbiti ako je ispusti.
,,Da li si dobro,,
,,Jesam,izvini molim te,ja sam Aleksandar,,-konačno sam uspeo da progovorim.
,,Izvoli,uđi,,
Ušao je i seli smo za sto,dečko je pričao o radovima,vremenu i ceni ali ja ga ništa nisam čuo,nisam mogao da odvojim pogled od njega,bio je savršen,pravi muškarac kakvog je teško naći u moru silikona i sintetike.
Narednog dana je počeo da radi,bio je zaista vredan,radio je 12 sati iako sam ja insistirao da radi manje je*am bio protiv izrabljivanja radnika,voleo sam da ga svakog trenutka prati zadovoljstvo u toku gradnje mog doma koji mi je puno značio.

Tog vrlo neobičnog Septembarskog dana bilo je veoma toplo,čini mi se da je bilo 30 stepeni,Zoki
je radio nešto Testeri*,sekao je neku dasku,ja sam seo preko puta njega i lizao Rumenka čitavši statuse na Fejsbuku naginjući se nad laptopom.
,,Jaoo,,-viknuo je iznenada.
,,Šta je bilo,,-moje lizanje sladoleda je bilo pomalo nenamerno provokativno što mu je odvuklo pažnju i malo se posekao na zub testerice.
Izvadio sam Flaster ali sam mu predhodno oprao ranu Alhoholom,duvao sam nežno kako ga ne bi peklo,gledao me je svojim okicama kao da mu značim najviše na svetu,kao da sam nešto za njega vrlo vredno.
Vreme je letelo,nije ni osetio da su mu leđa gotovo gorela na suncu koje ga je tuklo,rekao sam mu da prekine sa radom,bilo je dosta.
,,Idem ja,pa ću doći ujutru oko 8,,-spremio je Alat,oprao Mistriju i sve pedantno spakovao.
,,Dođi da se okupaš,,
,,Ne radi Tuš,još ti voda nije priključena,,
,,Nema veze,staromodno je romantično,,
,,ha ha ha,dobro si rekao,,
Svukao se,bio je malo slobodan gotovo da se nije stideo pred drugim muškarcem,bio je kao san,
razvijen Grudni koš,snažne ruke,sve na svom mestu,posebno sladak stomačić,zurio sam u njega već je bilo jasno,po njegovom osmehu sam zaključio da je ukapirao da volim muškarce,podigao me je sa stolice,
,,Skini se i ti,hajde da se kupamo zajedno,,
,,Hajde,,-prošaputao sam.
Skinuo sam Garderobu i ušli smo u Kadu u kojoj je bila topla zagrejana voda,uzeo sam Gel za Tuširanje sa mirisom višnje i sipao ga na Sunđer,nežno sam prelazio njime preko Zokijevog tela,ponašajući se prema njemu kao prema Anđelu,ispao mi je sunđer iz ruku u jednom momentu i moje ruke su počele da klize po njegovom telu,tada me je prvi put poljubio.
To je bio moj prvi poljubac,osetio sam hiljadu reči u njemu,nešto sočno i fenomenalno,teško da se opiše rečima.
Pomilovao sam ga po vlažnoj kosi,usledila je serija poljubaca,dok me je nežno ljubio milujući me svojim usnama spuštajući se po vratu kroz glavu mi se motala melodija Zanine pesme ,,Majstor za Poljubce,, 🙂
Dok sam ga mazio po stomaku ruka mi je skliznula prema njegovom kurcu koji je bio prilično nadignut,Majstor Zoki je bio baš obdaren,izmakao sam ruku.
,,Šta je bilo,,-nasmejao se
,,Ništa,,
,,Zašto si pomerio ruku,nisi nikada držao kurac drugog muškarca u ruci,,
,,Ne,,
,,Jesi li imao dečka,,
,,Nisam,nevin sam,,
,,Uh dušo moja,,-to ga je dodatno uzbudilo,poljubio me je u čelo.
,,Uzmi ga slobodno,,
Uzeo sam njegov kurac u svoju ruku,bio je tako veliki,vruć i tvrd,drkao sam mu nežno igrajući se njegovom koži* koju sam prevlačio preko glavića,smejao sam se kao dete koje je dobilo novu igračku a on je bio moja Živi lutak,moj Ken a ja njegova Barbika.
,,Stavi ga malo u usta,da probaš kako je lep i ukusan,,
Poslušao sam ga i liznuo sam mu glavić,ukus je bio neobičan,kurac mu je bio vruć i tvrd sa mirisom višnje,arome gela kojim smo se kupali,pušio sam mu sve više ne želeći da ga ispustim nijednog trenutka.
,,Ajmo mali moj u krevet,voda je počela već da se hladi,,-otišli smo u krevet,Zoki je legao na stomak i ja sam ga masirao u predelu vrata i leđa,prijala mu je masaža,leđa su mu bila crvena od sunca,uzeo sam toplo mleko i vatu i mazao mu leđa,koža je sve više dobijala svoju prirodnu boju a onda sam je obradio poljubcima i masažom usana.
Iz Frižidera sam izvadio Med,pili smo med i mleko i od tih 20 Kvadrata napravili naš mali Raj začinjem snažnim slatkim Afrodizijakom.
U pauzi između slatkog uživanja usledili su nežni poljubci uz zagrljaje njegovih snažnih ruku,kako me je nežno milovao,tako nešto lepo nisam osetio od detinjstva,držao me je kao malo vode na dlanu.
Zaslužio je malo jagoda sa šlagom,hranio sam mog macana,zalogajčić po zalogajčić,uzeo je šlag i namazao moje bradavice koje je sisao,drhtao sam pod naletom njegovog jezika.
Okrenuo sam se na stomak,on je mene masirao,posuo me je šlagom od vrata do guze i olizao a guzu posuo medom i snažno gurnuo jezik u nju sisajući do poslednje kapi.
Ponovo sam mu popušio,voleo sam njegovu kitu,tako sočan sa velikim krupnim jajima,macan je uživao pod naletom mog vlažnog jezika,voleo je rad oko glavića i masažu jaja.

,,Hoćeš da te tucam,,
,,Bojim se,boleće me,nikada ga nisam imao u guzi,,
,,Biću nežan ljubavi,,-voleo sam dok mi je šaputao te reči, ,,ljubavi,, ,,ljubavi,, mogao bih to da slušam po ceo dan.
Uzeo me je spreda,namazao mi rupicu gelom,gurao je jedan,drugi pa treći prst,sve je to radio nežno,bio je vrlo nežan i osećajan čovek,idealan u svakom pogledu.
Gurao mi je polako glavić,ulazio je u mene,bolelo je ali bilo je sve slađe dok me je ljubio ulazeći sve dublje,majstorski je bušio,bol je nestala ostalo je samo uživanje sa njim,poklonio sam nevinost najdivnijem čoveku na svetu koji je zaslužio da dobije neizmeran komad blaga.
Svršio je u meni duboko se nabijajući u mene,uzdahe mi je gušio svojim polju*em i milovanjem po kosi,osetio sam kao da sam ponovo rođen kao da se topim,ponavljao sam njegovo ime zadihano, ,,Zoki,, ,,Zoki,, odzvanjalo je mojim skromnim domom.

Oznojani nastavili smo da se ljubimo usnama na kojima se prelivao topljeni šlag koji je postao ukus našeg uživanja,naučio me je da pušim cigare,to je kaže se običaj posle dobrog seksa 😉

Svakog dana smo uživali posle Zokijeve naporne smene,kako smo krenuli možda će jednog dana ovde stajati i Vila 🙂 ali ne dam mog Majstora nikome 😉