Popravka Dekine kuće

93
Share
Copy the link

-Jednog sunčanog jutra iznenadio me je Ujakov poziv u kojem me je obradovao idejom o renoviranju stare Dekine kuće koja se nalazila nadomak Obrenovca.
-Pričao mi je šta planira da uradi shodno novcu koji je trenutno posedovao,bilo mi je drago zbog te kuće jer je Deki ona puno značila.
Bilo je sporno naći dobrog Majstora koji je kvalitetan,odgovoran,disciplinovan i predan poslu,naravno preporučio sam Majstor Zokija koji je odlično odradio sve na mojoj kući i na meni 😉
Ujak se složio,pošto mi je auto bio u kvaru,Ujak i Ujna su svojim kolima došli po nas i krenuli smo prema Obrenovcu.
Ujak je vozio staru Ladu Karavan,Ujna i on su sedeli napred dok smo Zoki i ja sedeli pozadi,Ujak je bio ekspert da potrefi svaku rupu na Obrenovačkom putu koji mi je postajao dosadan,dremalo mi se.
,,Sine,pruži se malo,imamo sat vremena da se vozimo,,-predložio je Ujak,nasmešio sam se,Ujna i on su se toliko zaneli razgovorima oko troškova renoviranja da nisu ni pomišljali da ako se pružim da ću glavu morati da stavim Zokiju u krilo.

Jedva sam čekao da ponovo budem u Zokijevom zagrljaju,čim sam legao odmah me je pomilovao po kosi,milovao me je snažnim rukama po licu,bio je tako nežan da me je držao kao malo vode na dlanu kada god bi mu se ukazala prilika.
Bože taj čovek je bio pravi Dar od Boga,tresao bih se od uzbuđenja čim bi me dodirnuo,osećao sam da počinjem ludo da ga volim,pitao sam se da li i on isto oseća prema meni je*vaki minut sa njim je trajao kao večnost.
Iz kese je izvadio Grozd mog omiljenog belog Grožđa,kidao je zrno po zrno i stavljao mi u usta kao dezert našeg uživanja,znao je Đavolak da mi je to omiljeno voće i zato ga je i poneo 🙂 .
Hranili smo se grožđem međusobno,smeškao se,imao je fenomenalan osmeh kojim me je neprestajno obarao sa nogu.
Ujak i ujna ništa nisu primećivali,u trenutku sam zaspao u njegovom krilu,sanjao sam da je Zoki moj Ken a ja njegova Barbika i da smo na romantičnom venčanju punom cveća,polju*em me je probudio iz lepog sna.
Trgao sam se iz sna,srećom da su Ujak i ujna izašli iz kola,Zoki i ja smo ostali sami,prošaputao je
,,Probudi se Spavalice,,

Izašli smo iz Auta,moj Ujak koji je neverovatan davež udavio je Zokija detaljima oko rekonstrukcije kuće,ja sam tako bio napaljen,želeo sam ga onako slatkog u Radničkom odelu,bio je uvijen u ono kao slatka velika Palačinka.
Sobzirom da je Zoki bio vrlo odgovoran već prvog dana je poneo sav svoj Alat i počeo je da radi na renoviranju,bilo je potrebno puno posla.
U Kratkoj Atlet majici i tesnom crvenom šorcu muvao sam se dok je Zoki radio,oblivao ga je znoj jer me je želeo,voleo sam da mu mutim pamet jer je posle toga dolazilo do ludog seksa jer je bio neverovatan u krevetu.
Svremena na vreme bih ga rashladio hladnom Limunadom na slamčici kada bi se baš zapalio mojim seksi zavrzlamama.

Došlo je do kraja radnog vremena,Ujak i Ujna su otišli svojoj kući koja se nalazila na 2 km od Dekine dok smo Zoki i ja odlučili da ostanemo ovde,pa šta kuća je bila funkcionalna samo je trebalo malo okrečiti ali je bila dovoljna da Moj Majstor i ja uživamo.
Doneo sam mu lavor pun tople vode,skinuo sam mu cipele i čarape i potopio mu umorne noge,zabacio je glavu na naslon troseda dok mu je voda odmarala prste.
Stavio sam mu pod glavu malo jastuče,masirao sam ga i ljubio po vratu,želeo sam da učinim sve za mog čoveka jer mi je bilo lepo kao nikada do sada,on je bio moj Bog,moja Muza.

Bilo mu je toliko lepo da je počeo da mu se diže,uh Zokijeva Bušilica kako sam je od milja zvao,
kurac je pretio da mu pocepa šlic jer mu je bio veliki i tvrd kao kamen.

,,Da li si se opustio ljubavi,,
,,Da,,
,,imam nešto za tebe,,
,,šta,,
,,nešto što mnogo voliš,,
,,nemoj da si tako nestrpljiv,polako,,
,,zatvori oči,,
Njegovim sočnim usnama sam prineo hladne višnje sa šlagom,obožavao je višnje,naročito kada su hladne,to je za njega bio vrlo jak afrodizijak.

-Spustio sam se do njegovog sočnog glavića i stavio ga u usta,mmm bio je tako vruć i sladak,obožavao sam da ga držim u ustima,moj vlažan jezik je Zoki voleo da oseti kada bi se umoran vraćao sa Gradilišta,znao sam kako da ga oslobodim umora.
Sisao sam moj omiljeni slatkiš,Zoki je svršio,nisam želeo da ispustim koju kap ali moja sitna usta nisu mogla da prime toliku količinu je*amo pravi muškarci mogu tako da prskaju.

Neko je otključao vrata,jedva da smo imali vremena da se dovedemo u red,Deka se Traktorom vratio sa Njive,jebem te Deko pomislio sam u sebi,ono najlepše je trebalo tek da se desi.

,,A ovo je taj čuveni Majsto*inko,,-upitao je Deda.
,,Da,ja sam Zoran,,-kulturno je pružio ruku.
,,Lepo,lepo a ti što si musav,pogledaj kakva su ti usta,,
,,Jeo sam Puding od Vanile Deko,, 😉
,,Dosta je urađeno na Fasadi danas,vidim da Majstor vlada situacijom,,-pohvalio ga je.

Eh Deko,Majstor Zoki itekako vlada situacijom,srediće on tvoju kuću ali i tvog unuka 😉 🙂