Prekrivena želja

64
Share
Copy the link

Prica je plod fikcije, svka slicnost sa pravim licnostima i dogadjajima je sasvim sluacajna.

Dugo smo zajedno, uvek smo u vezi svojih fantazija bili iskreni. Tih jesenjih meseci smo odlučili da se odvojimo od roditelja i započnemo naš zajednički život. Na preporuku prijatelja našli smo stanodavku u samom centru grada.

Bila je to prava dama. Građanske provicijencije. Lepih manira. Zaista nas je lepo prihvatila. Vreme je prolazilo, imala je često običaj da dođe kod nas i do duboko u noć priča sa mojom dragom. Jutro nakon, draga mi je prišla i prepričala neke pojedinosti njihovog razgovora.

“Jovana, onaj tvoj ima veliku budžu u međunožju, verujem da si zaista srećna s njim. Eh, kada bi i ja bila te sreće i naišla na takvog pastuva. Već godinama nisam, a toliko sam željna, nemoj me shvatiti pogrešno, ali ovaj tvoj bi mi dobrodošao, bar na jedno veče”, prepričavala je njene reči moja draga.

Nisam ni pitao šta joj je odgovorila. Znajući je dobro. Već je ponudila mene našoj gazdarici, utanačila vreme i pričala o tome kakav sam ja u krevetu. Dok se spremala za posao samo mi je rekla da će otići kod svoje majke i da će se vratiti sutra. Meni je sve bilo jasno. Samo je ostalo da je čekam.

Pola osam, čuje se zvono, uvek je zvonila dva puta uzastopno. Znao sam da je ona. Ušla je gracioznim korakom. Za svojih pedesetak godina izlgedala je sigurno deset godina mlađe. Pozdravila se samnom i otišla do dnevne sobe. Samo sam pratio njen hod. Sela je na dvosed, pozvala me je. “Vreme je da vidim tu budžu, oslobodi ga”.

Otkopčao sam kaiš, skinuo farmerice, i naglo skinuo gaće. Mlatarala je u vazduhu kurčina, koja je u opuštenom stanju imala oko 15 cm. Nasmejala se je. Samo je strpala komadinu u usta. On je rastao, pulsirao. Skoro je bio krut. vidno se mučila da sisa mesnat glavić.

Vadi ga iz ustiju, podiže haljinu i stavlja ga u međunožje. Tiho je rekla, želim te cele noći. Uzeo sam ga, onako još balavog od njenog sisanja i gurnuo ga u vlažno međunožje. Samo je skliznuo, nije bio potreban napor. Ubadao sam jednakim ritmom. U jednom trenutko je rekla da stanem. Počela je mešati. Zvukovi strasti su ispunjavali prostoriju. Kvarili njenu savršenu tišinu. Postajala je sve glasnija. Počela je stezati komad. Jasno mi je bilo da je na vrhuncu. Uhvatio sam je za ruke, prsti su nam se preplitali, bio je to zagrljaj strasti. Snažno je svršava, jasno sam video snažne kontrakcije mišića. Izvadio sam ga, bio sam blizu vrhuncu. Dok se još uvek grčila počeo sam da je prskam po licu. Prvi mlaz, drugi, peti, bila je prekrivena semenoj tečnosti. Jako sam dahtao. Puls mi je bio ubrzan, uhvatio sam je za ruku i odveo u kupatilo. Tamo smo se istuširali. Nakon dvadesetak minuta smo se uspavali zajedno, zagrljeni.

Probudio sam se tek oko dvanaest, i imao sam šta da vidim. Njih dve piju kafu, kikoću se. Podigao sam glavu. Moja draga mi šalje poljubce i kaže: “Spremaj se junačino, večeras ćemo biti obe.” Nasmejao sam se, okrenuo glavu na drugu stanu i rekao: Jedva čekam