Igra sa napaljenim Čikom

83
Share
Copy the link

-Jedne prohladne Decembarske večeri vraćao sam se tramvajem sa posla,zadnji deo je bio gotovo poluprazan sa slabijim osvetljenjem.
-Nije bilo mnogo hladno napolju a u tramvaju je pirkalo koliko toliko prijatno grejanje,vožnja se činila prijatnom.
U jednom trenutku prišao mi je stariji muškarac iza leđa,krajičkom oka sam ošacovao da ima nekih 50 godina,bio je jako napaljen moglo se oceniti po njegovom ubrzanom disanju,levom rukom se držao za šipku dok je desnom masirao svoj nabrekli kurac ispod Mantila kroz šlic,stajao je tako da nisam nikako mogao da prođem i uputim se ka vratima.
Bio sam jako umoran a uzbuđivalo me je njegovo prisustvo,okrenuo sam mu leđa i gledao kroz prozor,u tramvaju je bilo sve manje putnike a kod nas kakve li ironije prigušeno svetlo tako da niko nije mogao da vidi šta mi radi Čika.
Prišao mi je bliže i naslonio svoje usne na vrat,ljubio me je nežno po vratu dok je svoju ruku spustio na moju guzu,mazio je preko trenerke,oh bilo mi je tako lepo,iskusno je to radio a meni je to bio prvi put sa muškarcem.
Svidelo mi se što je stariji jer je ipak bio iskusan,znao je da vodi igru,delovao je na mene fantastično je*am osećao kako mi krv vri od njegovog dodira,mazio me je po ramenu prislanjajući se sve jače uz mene,mogao sam da osetim kako mu kita pulsira.
,,Uzmi ga malo u ruku,molim te,-prošaputao mi je na uvo,otkopčao je šlic i izvadio ga je napolje,bio je tako topao u mojoj hladnjikavoj ruci,nežno sam mu drkao povlačeći mu kožicu napred-nazad preko glavića,osmehivao se,moj rad rukom mu se dopao,dahtao je tiho zabacujući glavu unazad zatvorenih očiju što je bio znak da je uživao.
-Bio je neki dobar i prijatan čovek,želeo sam da ga zadovoljim koliko sam mogao u datim okolnostima,svukao sam trenerku do kolena ispod jaknice i pred njegovim očima ukazala se lepa mesnata guza.
,,Uh,,-riknuo je kao Bik kada je ugledao,pomerili smo se malo prema reklami koja nas je zaklonila od mogućih pogleda,kleknuo je na kolena i duboko gurnuo jezik unutra,lizao mi je rupicu nežno vlažući je svojom pljuvačkom,širio je jako guzove svojim krupnim šakama.
Podigao se,uhvatio sam njegov tvrdi kurac u ruku i trljao ga o svoju guzu,bio mu je tako topao dahtao je,i ja zajedno sa njim,prijala nam je obojici ova igra,počeo je da svršava pomerio sam mu glavić ka svojoj rupici,polio je spermom,muški je svršio,njegov vreli sok slivao se prema mojim mudima pa po nogama.
Kada sam ga skroz iscedio navukao sam trenerku,na redu je bila stanica na kojoj sam trebao da siđem,poljubio sam ga strasno u usta i istrčao napolje.
Te noći sam divno spavao,bilo je super,kako sam samo uživao,živim u nadi da ću opet naleteti na Čiku i opet se malo poigrati.