Medicinska sestra 2 ( nastavak )

72
Share
Copy the link

Mnogi misle da je boravak u bolnici neko zlo,losa hrana,neudobni kreveti,ali….Za mene je u bolnici bilo extra,je*am upoznao nju….Medicinsku sestru iz sok sobe,koja je ucinila da mi bude bolje i lepse u bolnici…
Dosao je i dan kada sam stao na noge i izasao iz bolnice.pomalo tuzan,jer nisam znao da li cu je ikada vise videti…Po preporuci lekara,morao sam biti prikovan za krevet jos nekih mesec dana.Prvi dan kod kuce je protekao brzo,je*am se uzeleo televizije i filmova.Sledeci dan obradovao me sms sa porukom ” Cao,kako si?Primas posetu danas?Radim do sedam uvece,pa sam mislila da te obidjem i vidim da li ti treba previti ranu.”Naravno,odgovorio sam joj i dao joj adresu.Od tog momenta,vreme kao da je stalo.Iscekivao sam vece,vise nego bilo sta drugo.Konacno,vece se primicalo,a ja nikako da odvojim oci od sata,misleci na nju.
Ziveo sam sam u malenoj garsonjeri,s tim da je majka danas bila samnom da mi pomogne,ali je popodne otisla jer ima obaveza i kod kuce.Rekao sam joj da ne zakljucava vrata jer ocekujem posetu…
Negde oko pola osam,zacuh otvaranje vrata…To je ona,napokon!!!Srce mi je htelo iskociti napoljje.Usla je u sobu,zalepili su nam se pogledi jedno za drugo…
– Cao bolesnice,pa kako si mi? – i ona je bila vidno uzbudjena.
– E,cao,ovo je bas prijatno iznenadjenje od tebe!Hvala na pitanju,bolje mi je,jos uvek malo bolucka,jedino…Nije bilo tebe da me pazis i da slusamtvoj andjeoski glas.
Kakao sam to izgovorio,ona se nagnula nad mojom glavom u tankoj bluzici i nezno dotakla usne.
– Evo me,mili moj,tu sam i bicu tu kad god pozelis. – topio sam se od njenog neznog glasa i daha koji prosto omamljuje.Opet smo se poljubili,ali ovog puta su se i jezici poigrali.Bluzica joj stojala kao salivena,ispod koje se video beli cipkasti brus.
– Pije mi se kafa,mogu li da nam skuvam?
– Naravno. – onako sav uzbudjen,uspeo sam joj objasniti gde stoji dzezva,kafa i secer.
Ubrzo se vratila,noseci dve solje.Miris kafe se osetio u celoj sobi.Dugo smo razgovarali uz kafu,o svemu i svacemu.
– Hajde da te previjem, – rece u jednom momentu – imam ovde sve sto treba.- namignula mi bezobrazno
– Pa hajde,ovo me vec jako nervira.
– Okreni se na stomak,da vidimo u kakvom je stanju.
Ucinio sam kako je rekla.Otisla je po torbu i pocela da vadi gazu,makaze,flaster,neke tecnosti i pakovanje kondoma.
– I to treba za previjanje? – nasalio sam se.
– Pa,naravno,bez toga nema nista – kako se samo slatko smejala.
Kad je zavrsila sa previjanjem,poljubila mi vrat,nezno ga dodirujuci jezikom…
– Tako…A sad… – osetio sam kako polako spusta moju trenerku ispod guzice. – Hajde vrati se na ledja.
Poslusao sam je i odmah se okrenuo.
– Sad da vidim sta sam ja to neki dan drzala u rukama – povukla mi trenerku i sa te strane,a kurac je iskocio napola ukrucen.
– Meden je,kao i gazda mu.- uhvatila ga sasvim nezno rukom,na sta je on odreagovao trzanjem i kako ga je mazila,tako je on bio sve veci.
– Hvala na lepim recima…. – tiho sam uzdahnuo kada je pocela da povlaci kozicu gore dole.
Sedela je pored mene,pa je spustila glavu do moje.Ljubili smo se strasno,kao da nam je poslednje u zivotu.Nakon nekog vremena,njene usne su pocele putovanje po mom telu,istrazujuci svaki milimetar.Zatvorio sam oci,prepustajuci joj se potpuno.Polako ga je drkala jednom rukom,dok je drugom milovala moj grudni kos.Uskoro sam osetio njen dah iznad glavica,a onda i jezik kako ga dodiruje.Oboje smo cutali.Reci su nam bile suvisne.Lizala ga je polako,bez zurbe,od glavica do korena,a onda mi je zastao dah…Glavic joj se nasao u ustima,a onda i ceo kurac.Sisala ga je i gutala sve brze.Kako je to extra radila!Stiskala mi je muda sve jace,a ja sam bio sve glasniji.Shvatio sam njenu nameru,da svrsim,ali nisam mislio da ce to biti u njenim ustima.Posle ovakve obrade,potekli su mlazevi sperme pravo u njena usta.Nije bila iznenadjena,to je i zelela…
– Mmmmm…njam!!! – ustala je sa kreveta – bas je ukusna!
Ponovo se nagnula nad mojom glavom i poljubila me.Usne su joj bile klizave od sperme,a par kapi sto nije progutala,jezikom je prosledila u moja usta.Nisam osetio nista posebno,samo mi je bilo cudno.
– Nile jos gotovo,mili,sad tek sledi ono pravo…- pridigla se i pocela da se njise u zavodnickom ritmu,otko*avajuci bluzu.
Kurac mi mlitavo stojao.Dok se otko*avala,rukom je prelazila preko svog tela.Kad je otko*ala i poslednje dugme,zbacila je sa sebe bluzu,ostavsi u cipkastom brusu.Mazila je grudi,a bradavice samo sto nisu brobile grudnjak.Presla je na pantalonice,ubrzo ostavsi i bez njih.Mrdala je kukovima,zamisljajuci nekakvu muziku,prstima prelazeci preko svog predivnog tela.Imala je tangice,pa joj se cvrsta guza isticala.
– Prelepa si,tako si seksi!
– Hvala ti,mili,zelis li da nastavim ili da stanem?
Kurac je u momentu poskocio,i oboje smo u istom momentu pogledali ka njemu.
– Predpostavljam da vidis moj odgovor. – nasmejao sam se.
– Aha… – u sekundi je otko*ala grudnjak i bacila na njega kao da je civiluk.
Grudi su jo cvrste,kruskaste,a bradavice prizivaju na sisanje.Palila me sve vise,a kurac poskakivao pod njenim grudnjakom.I dalje je plesala,mazeci samu sebe.Nisam znao u koji deo tela da gledam.Blago je rasirila noge,i ona mala trakica izmedju nogu se zavukla izmedju usmina.Prstima je dosla do medjunozja i pocela da trlja mackicu preko tangica.
– Svidja ti se,mili?Ja sam pocela da vlazim,trljam je samo za tebe…- rekla je zanosno sa po kojim uzdisajem.
– Svidja mi se,svidjas mi se ti,jako te zelim!
– To vidim – opet je pogledala ka njemu.
Skinula je i tangice i predamnom bila potpuno gola.Uzela ih je u ruku i mahala njima,tako da je trakica klizila po mojim usnama.
– Oseti je pre nego sto je dobijes. – saputala je.
Zubima sam uhvatio trakicu i isrgao joj iz ruke tangu.
– Ovo cu ja da zadrzim,da osetim tvoj miris kad nisi tu.
– Dobro samo nemoj da mi svrsavas na njih.Da vidimo sta se desava ispod grudnjaka…Oooo,pa ko se to probudio? – Uzela ga je u ruku….E,pa morace jos malo da se strpi…
Posto je krevet bio dovoljno sirok,opkoracila me iznad glave i gotovo nabila picu na moja usta.
– Lizi je,mili,obradi je jezikom…Ahhh…Divan si…. – prostenjala je kada sam joj jezikom presao preko klitorisa…Lizao sam je kao sladoled,a ona je vlazila i vlazila.Usao sam joj jezikom u pickicu.Predivan osecaj…Pickica je bila prikrivena tannkim dlacicama,ali uredno sredjena,i po onome sto sam osetio ukusna i dosta uzana.Nije joj dugo trebalo da dozivi prvi *azam ove veceri.Bila je bas glasna.Posto se ja nisam smeo mnogo cimati,ona je mesala karli* kako bih je sto bolje izlizao.Sokovi su tekli iz nje,a ja sam ih usisavao u svoja usta.Naravno,zaposlio sam i prste,i sa dva prsta sam bio u njoj.Stenjala je,a ja djavolak,u jednom momentu sam ih izvukao i sa jednim usao u njenu guzu.
– Ahhhhh…….. – vrisnula je. – Sta mi to redis,mili???Ohhhhh….
Nakon moje oralne obrade,ustala je sa moje face i sisla sa kreveta.Kurac mi je vec zeljno iscekivao njenu pickicu.Otvorila je pakovanje kondoma i izvukla kondom iz folije.Uhvatila mi kurac,malo ga jos pomazila i kondom navukla na njega.Ponovo se popela na krevet,opkoracila me,ali ovog puta,njeno vlazno medjunozje je bilo ravno iznad njega.Rukom ga je namestila i polako se spustila na kurac…
– Mmmm….Mogla bih ovako ostati do kraja zivota…. – polako se pomerala gore dole.
– I meni ovo prija,tako je uska i vlazna – odgovorio sam joj.
– Nemoj se jako pomerati,ja cu voditi ritam,rana je jos dosta sveza,pa da se ne desi nesto lose. – brizljivo mi je rekla.
– Vazi,ja cu uzivati,a ti radi. – oboje smo se nasmejali
– Ne,oboje cemo uzivati,jer je i moja mala dugo cekala na ovo. – prislonila je usne na moje,pa smo se poljubili.U ustima sam jos osecao ukus njene pickice. Ljubili smo se dugo,igrali jezicima,a ona je polako mesala po njemu i uvlacila ga i izvlacila.
– Jel ti dobro,mili?Smem malo brze?
– Smes,sreco moja.
Pridigla se,a dlanovima se oslonila na krevet i pocela se jace nabijati na njega.Gledao sam joj u grudi kako skakucu u ritmu njenih pokreta.Ponovo je pocela da stenje,sve glasnije.Ovako dobru picu nikada nisam osetio.Ponekad je usporila,pa se ponovo nabijala snazno na njega.
– Volim te,mili moj,volim te jos od prvog trena kada sam te ugledala!!! – Proderala se na sav glas.Svrsavala je.
Malo se umirila,pa se opet sagnula do mojih usana,Bila je sva zadihana.
– Volim i ja tebe,sreco moja.Nisam ni sanjao da cu upoznati ovakvog andjela u bolnici. – odgovorio samj joj.
Kurac je bio duboko u njenoj pickici,i spremno cekao novi nalet strasti.
– Okrenucu ti ledja,malo…. – okrenula se,cucnula iznad njega kao da ce ga zapisati,i svom snagom se nabila na njega.
Sad sam i ja snazno prostenjao.Nabijala sa sve brze i brze,izvlacila ga skroz,pa ponovo sedala.Zatvorio sam oci i uzivao u njenoj igri.Toliko sam se zaneo,da nisa ni primetio kada ga je naciljala u guzu,samo sam osetio da jako tesko ulazi,milimetar,po milimetar dok nije skroz usao.Vrisnula je.Ocigledno nikada nije primala u guzu,jer joj je bila izuzetno tesna,ali uspelo je.Njene prste je uvlacila u picu,i glasno je stenjala…Izdrzao sam jos par minuta,a onda sam obilno poceo puniti kondom spermom.Kad se sve smirilo,ustala je sva zadihana i zadovoljena.Skinula mi je kondom,prislonila na svoje usne,blago otvorila usta i iscedila spermu koju je progutala.
– Ovo sigurno nije uradila nijedna tvoje bivsa,jelda?
– Nije,sreco,malo si me iznenadila,je*i ipak medinska sestra,ali ako ti se dopada,uvek ces moci da dobijes moju spermu.
– Bas zbog toga sto sam medicinska sestra,znam da nema niceg stetnog u spermi,a ima proteina.Nadam se da ti to ne smeta.
– Ni najmanje,cak me to i pali.
Poljubili smo se nezno,a onda je ona ustala i otisla u kupatilo.Istusirala se,i vratila se potpuno gola,sa lavorom i vodom koju je prekrila sapunica.Nezno je sundjerom prelazila preko mog tela.Kad me oprala i obrisala,legla je kaj mene i zaspali smo u zagrljaju…AKO VAM SE DOPALO,NE MORA SE OVAKO ZAVRSITI,IMA JOS STA DA SE PISE….