na seoski nacin

834
Share
Copy the link

Davno sam odselila iz rodnog mjesta ali gotovo svake godine odem da posjetim svoje. Tako i proslog ljeta. Nakon kraceg boravka kod roditelja odlucim da posjetim tetku koja je zivjela u podnozju planine, nekih 15 km daleko od mojih. Nekako bas taj dan niko nije imao vremena da me odveze kod nje, te se ja odlucim da odem pjeske. Bilo je uzasno vruce i ja obucem neku pokracu suknjicu, tanku majicu i sandale, ispod sam imala samo gacice.
Napokon negdje prije podne krenem na put. Isla sam veoma polako glavnim putem nadajuci se da ce neko naici ko me poznaje da me odveze do tetke. Tek negdje na pola puta stigne me nekakav covjek sa konjskim kolima. On uspori i upita me da mu se pridruzim, kako sam bila umorna i zedna ja prihvatim.
Popnem se tako na prikolicu i sjednem pored njega, no ne gledajuci sjednem da drsku od grabulja koje su bile na prikolici, sjela sam tako da mi je drska vodoravo upala pravo medju noge.Konj je lagano kaskao uskim seoskim putem, dok je na svaku rupu tresao prikolicu a u meni budio nenormalan seksualni uzitak.
Covjek koji me vozio je bio nekih 40tak godina, imao je ogroman pivski stomak,brkove, zute zube, dugu neurednu kosu koja mu je visila ispod kacketa, prljavu umazanu kosulju, koja je bila rasko*ana sve do pocetka stomaka,te je tako otko*ana davala pogled na njegova dlakava opustena prsa, zamazani rukavi su bili zavrnuti do pola, a ispod njih su virile njegove prljave dlakave ruke.
Smrdio je na stalu i konje,prvenstveno sto su mu gumene cizme bile zamazane konjskim izmetom. Citavo vrijeme puta pita me neke bezvezne stvari, ko sam, sta sam, odakle sam i tako to…Rekao mi je da nije ozenjen i da zivi sa bra*.Ja sam se osjecala toliko napaljena da vise nisam uopste slusala sta mi on prica vec sam pokusavala da ispod suknje zavucem ruku i da opipam svoj klitoris te da tako svrsim.
Bradavice su strsile ispod tanke majice a ja sam na svako cupkanje prikolice dahtala od uzitka.Moj kocijas je najvjerovatnije primjetio da se samnom nesto desava te je predlozio da uzmemo poprecicu kroz sumu. Kako sam slabo poznavala okolne puteve i sela ja naivno pristanem.
Tjerao je on konja kroz sumu koja je bila jako mracna, nakon nekoliko metara on skrenu s puta, govoreci mi da tu negdje ima potok i da zeli da napoji konja.Meni je bas sve bilo svejedno. Naidjosmo tako i na potok, on stvarno privuce konja da pije vodu,a ja ustanem da protegnem noge.
Medjutim kad sam ustala drska od grabulja je bila potpuno mokra, sto je moj saptunik primjetio. Dok sam stajala i posmatrala konja, kosijas koji se zvao Simo, pridje mi odzada: -Bil’ voljela da probas ovoliki- rece dok je rukom pokazao na konjsku kitu koja je visila medju nogama.
Ja pogledam prema konju. -Izgleda da je namirisao tvoju picku- iskezi on zute zube. -A jesi li ti sta namirisao?- upitam ga, gledjauci ga direktno u oci.U tom momentu rado bih se nabila na neciji kurac, nije vazno ciji.
Picka mi je bila vrela kao vatra a iz nje su se lili sokovi spremni da preliju sto kurceva. Simo izadje ispred mene, pruzi ruku i uhvati me za picku, ja se nisam ni mrdnula, htjela sam da vidim sta ovaj seljak moze.
A on dok mi je jednom rukom drzao za vrelu picu , drugom podigne majicu.Moje velike okrugle sise sa rumenim bradavicama prosto ispadnu ispred njega. On me onda polako unazad povede prema prikolici, digne me za kukove i posjedne na prikolicu. ja spremno strgnem gacice i rasirim noge. Simo sjedne na rudu prikolice, te zabije glavu medju moje noge.
Rukama me drzao za guzove dok je jezikom lizao ljepljivu i mokru picku. Ja sam zabacene glave rukama odrzavala ravnotezu, ali sam se tresla od uzitaka. Simo je onda poceo da me jebe jezikom, dok je rukama sirio moje usmine, nekada bi ubacio prste ali vise je radio jezikom. Vristala sam,tresla se, hvatala sam svoje grudi, nisam mogla da izdrzim. Htjela sam da me napokon pojebe.
Vec na granici normale i neprekidog moljenja, on je prestao da me lize. Oduspravio se izvadio kurac, koji sam na tren uspjela da vidim i bio je stvarno velik kao u konja.Simo me onda skinu sa prikolice i prisloni me uz neko drvo, te me okrenu s guza.
Vise nisam mogla da cekam, guzi* sam trazila kitu da se nabijem, ali on me cvrsto uhvati jednom rukom za struk a drugom mi rasiri noge, ja se navijem, istrtim zadnjicu i onda osjetim glavic kako se probija prema ulazu u picu. Ja jos vise rasirim noge, navijem se na dolje i napokon osjetim tu ogromnu kurcinu kako me ispunjava.
Zamolila sam ga da ga stavi i onda da se ne mrda na momenat samo da osjetim kako pulsira u meni. Ucinio je to za mene a onda je poceo da me jebe.Ne mogu da se sjetim da sam nekada bila toliko vlazna,toliko vruca, tako pozeljna…ali u tom momentu sigurno jesam.
Simo me tucao iz sve snage, vukao me za sise, mjesao dupe, hvatao me za klitoris, nabijao na kitu sve dok mi se noge nisu pocele tresti. Onda smo poklekli na vlazno lisce, Simo je najednom izvadio kurac,okrenuo me prema sebi, zapovjedio da ga stavim u usta.
Iz kurca je vec polako visila sluzava tekucina, i bio je sav prekriven u bijeloj pjeni. Simo nije morao dva put da me pita, ja sam spremno otvorila usta i zgrabila njegovu kitu.
Kurac je imao slan i bljutav ukus ali mene je to jos vise palilo,osjecala sam da jos nisam gotova i da mogu jos, te sam ga sve vise i vise uvlacila u sebe,hvatala sam za dupe i privlacila da sve vise sebi, simo ne uhvatio za vrat i poceo da me ludacki jebe u usta, njegov veliki stomak me udarao u glavu ali nisam mnogo obracala paznje..
mada mi je cesto nestajalo vazduha…kurac je udarao pored mojih krajnika i ulazio duboko u grlo, dok su jaja ritmicno lupkala po mojoj bradi i licu…najednom njegovi sokovi su mi posli u usta, gutala sam, bilo je divno…
Progutala sam sve i jednu kap, i htjela sam jos, no vec mlitav kurac je samo ispao iz mojih usta. Simo se odmaknu a ja se ispruzim rasirenih nogu na lisce. On je znao da meni treba jos, te brzo dohvati grabulje sa prikolice,opra drsku u potoku i onda je zabi u moju vrelu nabubrelu picku koja je otovrena zjapila trazeci jos kurca.
Neocekivano sam vrisnula,ali ubrzo uzivala u ritmu, Simo je ponovo zagnjurio u moje medjunozje dok je polako turao i vadio drsku. Ja sam bila nepresusiva, htjela sam jos.Meskoljila sam se i nabijala na drsku, dok je njegov jezik kruzio po mom klitorisu.Napokon je osjetio da se blizim vrhuncu, zabijao je drsku sve dublje i dublje, brze i brze, slatki bol me najednom prerezao kroz stomak i kicmu, vrisnula sam jako tako da je i konj poskocio.
Bila sam napokon zadovoljena. Lezala sam jos par minuta i onda sam usla u potok da se operem. Simo me samo posmatrao a tako i konj, kojem je ogromna kita i dalje visila sprema za neku kobilu.
Simo,navuce svoje poderane gace, zako*a prljave hlace i kosulju.I namjesti se na prikolicu. Ja sjednem pored njega te ga zamolim da me vrati nazad, jer podne se polako primicalo kraju a meni nije vise bilo do slusanja dosadnih prici moje tetke.