Nikola & Nikola (gay priča)

92
Share
Copy the link

Nikola je legao na ledja, raširio se po celom krevetu i izbacio svoju karu u vis. Ja sam čučnuo iznad njegovog stomaka, okrenuo se da me gleda u ledja i dupe i uzeo njegovu kitu u ruke. Imao je veliki kurac i morao sam da ga mažem sa dosta kreme kako me ne bi povredio kada bude ulazio u moju guzu. Mazio sam ga od vrha ka korenu, nežno povlačeći kožicu na dole i tako otkrivajući lepi glavić. Obavio sam ga prstima ko prstenom i kurac mu je lagano, od kreme, klizio kroz njih terajući me da zamišljam kako će to biti kada bude probijao moj čmar. Onda sam došao do njegovih rutavih jaja. Bila su mu skupljena i tvrda kao neka teniska loptica a dlake su bile sve gušće i gušće kako su se bližile njegovom čmaru. I Nikola je bio vredan pa mi je mazio kitu provukavši ruku izmedju mojih nogu. Tako mi je istovremeno dodirivao i dupe, gladno moćne alatke koja bi ga dobro razvalila. Skladno smo se mazili, kao da nam nije prvi put, pa je pripremanje ovog muškarca za seks bilo je pravo uživanje. Bale su mi curile koliko sam želeo da me kurac koji držim u šaci probuši tamo gde me njegova ruka slučajno dodiruje.

Nikolu sam upoznao 2004. na fakultetu. Bili smo ista grupa, tako da sam ga često vidjao. On je bio jedan od momaka koji vas napale na prvi pogled. Zbog njihovog muževnog izgleda poželite da klek*e i izdudlate im kitu na licu mesta jer znate da će vas frajer kao on dobro poniziti i sa uživanjem zaliti svojom spermom, ali vam je od početka jasno da sa takvom sirovinom u ponašanju nema nema neke dublje priče, odnosa i što je najvažnije – poverenja. U društvu je uvek bio najglasniji, navijač Zvezde, redovni posetilac kladionica, kvazi bilder, mačo na studentskim žurkama, čovek za koga biste pomislili da mu u životu nije palo napamet da ima odnos sa muškarcem.

On je spustio ruku do svog palamara, uzeo ga za koren i par ga puta protresao. To je bio znak da je spreman i da mogu da se nataknem na njega. Pomerio sam kukove u napred, rukom raširio levi guz a Nikola je namestio glavić na moj čmar. Polako sam krenuo da se nabadam. Više volim da kad mi ulazi prvi put u toku seksa to bude lagano, a ne da jurne u mene i da me bolno ispuni. Osetio sam kako mi širi čmar i kako mi malo po malo ispunjava guzu. Iako ogroman, krema je puno pomogla da njegov kurac sa lakoćom uklizi u mene. Kada sam osetio da je ušao ceo i da sam guzovima na njegovom stomaku, izbacio sam se napred i svojim otegnutim jajima dodirnuo njegova rutava. Kita mi je zategnuto štrčala od ostatka tela koliko sam bio napaljen. Počeo sam lagano da mešam napred – nazad pritom se oslanjajući na njegove grudi iza mene. Magija od njegovog kurca je počela da struji kroz moje telo, terajući me da tiho stenjem i da se sve zanosnije klatim na njemu. “Kako ti je dobar kurac“, šapnuo sam kroz isprekidane uzdahe. Gubio sam dah koliko mi je bilo lepo.

Nas dvojica se nismo mnogo družili. To što nam je isto ime bio je povod za poneku glupu šalu i to je bilo sve. Tako je bilo dok nije počeo uskrašnji raspust. Svi iz njegove ekipe su otišli kući na raspust a Nikola je ostao sam pa mu je bilo dosadno. Tih dana sam ga sreo na fakultetu, otišli smo na kafu u bife i on je počeo svoju priču. Pričao je kao navijen je*e nisakim nije video danima. Život mu i nije bio dosadan kako sam ja predpostavljao. Proputovao je čitavu Evropu i na tim putovanjima mu se svašta dešavalo, imao je dugu vezu u gimnaziji, pomalo poznaje i umetnost… Priznao je da se malo kretenski ponaša jer želi da se uklopi u novo društvo. Ispalo je da je Nikola sasvim OK dečko. Tada me je pozvao da raspust provedemo zajedno kod njega, da učimo i da se zezamo a ne da se smaramo sami u svojim iznajmljenim stanovima. Ja sam oberučke prihvatio jer je i meni bilo dosadno tih dana.

Uhvatio me je za dupe i pogurao napred, u kučeći položaj. Ja sam se brzo našao na kolenima i svojim dlanovima, izbacujući guzu na gore koliko sam god mogao kako bi mu bila još jebozovnija i privlačnija. “Jebem te u dupe!“, uzviknuo je Nikola i par puta me pljesnuo po zadnjici. Zagnjurio je glavu u nju i počeo da je ljubi, gricka i liže kao neki gladni pas. Prijalo mi je što mu se moje dupe toliko svidja i što ga tako strasno obradjuje, a obožavam kad mi neko liže anus. Ja sam se skroz prepustio uživanju i zagnjurio glavu u jastuk. Mazio mi je čmar, nabijao prste, nadrkavao mi kurac i mesio jaja toliko dobro da sam posumnjao da mu je ovo prvi put. Nikad do tad mi neko nije zubima grickao anus, Nikola je to prvi uradio. A onda je kleknuo iza mene sa svojim kopljem uprtim u moju guzu i ta kita je ponovo ušla u mene. Krenuo je silovito da me prca a ja sam grizao jastuk od slatkog bola. Čulo se kako me lupka jajima, kako krevet škripi od njegovih nasrtaja, kako ja mumlam a on glasno stenje od slasti. Štipkao mi je stomak, grudi i bradavice toliko jako da sam morao da ga zamolim da bude nežniji. Primirio se malo, ali nije prestajao da se zabija u mene. Vadio ga je celog a onda ga vraćao u moje crevo, zabijao se do kraja i ostajao unutra dok je kukovima nastrtao na mene i tako me pribio skoro do zida. Nisam više imao gde da mrdnem a on je silovito navaljivao na moju guzu. Trebalo mi je vazduha, mislio sam da će oči da mi ispadnu od tog kurca pa sam izmakao dupe i legao na ledja. Kada je video koliko sam se ucrveneo u licu nasmejao se, spustio do mojih ustiju i počeo da me ljubi.

Još prve večeri zajedno smo ležali u njegovom krevetu i gledali neki film. Film nam je dao povod za razgovor o nekim dogadjajima, okrenuli smo se na bok jedan ka drugom, glave su nam bile jedna pred drugom, oči nam sijale i nekako spontano smo utonuli u jedan poljubac. Nije bilo nikakvog muvanja osim jakog uzbudjenja koje kao da se pojavilo niodkuda. Rekao mi je da ne može da veruje da smo se poljubili, da nije očekivao da će biti tako lako. On se ložio na mene, ali, naravno, nije imao hrabrosti da mi pridje. Ja sam mu rekao da mi nije prvi put da budem sa muškarcem, pomenuo mu vezu sa Darkom i da treba da se opusti. Ubrzo sam ga uzeo u zagrljaj i počeo da ga mazim i svlačim.

„Jesi li živ?“, upitao je u šali dok me je gledao kako dolazim k sebi. Ja sam samo podigao noge na njegova razvijena ramena, stavljajući mu tako do znanja da želim da me još cepa. Ali frajer je poželeo da mi popuši kurac, spustio se dole i uzeo ga je u usta, iako je mogao da pretpostavlja da sad najviše želim njegovu karu u sebi. Moje noge su bile na njegovim ledima dok je on dudlao. Bilo mu je prvi put, ali radio je to fenomenalno. Pazio je na zube i taman kako treba cuclao i radio gore dole. Mazio mi je muda i gurao prste u čmar, u usta, pa onda drkao kitu. Ja sam samo u jednom trenutku osetio kako je to – to, kako svršavam. On je zinuo i pustio da potok sperme poteče u njegova usta. Posisao je sve što je iz mene poteklo, čini mi se da sam istresao i poslednju kap semena. Još dugo ga nije ispuštao iz ustiju, sve dok se moj kurac nije skroz omlitavio, a onda je spustio glavu na njega i ljubio ga kao što je mene malopre ljubio u lice. Jebač se malo raznežio, ali bilo mu je do još seksa. Ja sam podigao glavu i gledao ga kako se nestašno igra mojom karom, ali taj slatkiš od muškarca me je toliko istrošio da mi je pre bilo do pauze nego do nastavka jebanja. Kurac mi je bio spušten, a Nikola je želeo još da me jebe. Ja sam rešio da mu se poklonim, dečko me je dobro pokarao i želeo sam da bude zadovoljen do kraja.

Kako je muževan bio!!!Ja sam razvijen i ima me, ali Nikola je od ramena do stopala bio za dva broja veći od mene. Naznačene i čvrste grudii su na vrhu krasile dve ružičaste bradavice koje sam sa slašću sisao. Imao je mali stomačić sa pupkom iz koga su kretale malje ka kurcu, razvijene kvadricepse i duge listove. Kada sam mu mazio guzu osetio sam da je veoma čvrsta i dlakava. Dlakav je bio i oko čmara. Od nekud je izvadio kutiju sa kremom. To je značilo da treba da nas pripremim za naš prvi seks.

Raširio sam noge koliko sam mogao i dao mu čmar na izvolte. Nikola se malo pridigao, uzeo kremu da se još malo podmaže i kreno da mi ga ubada. Ubrzo je kurcem ušao do kraja i počeo je lagano da me jebe. Ja sam zažmurio i zamišljao njegovu kitu kako se zabada u mene. On me ščepao za guzove i sve brže i brže jebao moje telo. U glavi slike njegovog ponosa, njegovi uzdasi i njegovi jebački pokreti počeli su ponovo da me pale. Poželeo sam da se ovaj muškarac isprazni na moje lice i u moja usta, da mu pružim potpuni užitak kakav zalužuje. Šapnuo sam mu na uvo: “Daj mi ga da ti ga pušim.Svrši mi u usta, Nikola!“. On ga je još malo zabado u moj čmar, izvadio ga i prineo ga mom licu. Ščepao sam ga i počeo jako da mu ga drkam plazeći jezik pred rupicu iz koje treba da šikne njegovo seme. “Hajde dečko,zalij me!Hajde Nikola,kuronjo.Jebaču,daj mi spermu!Svrši!“. Ubrzo je počeo da me prska po licu, po očima, po nosu, jeziku… Sperma je upala u moja usta, počeo sam da mu ga pušim po prvi put. Ušao mi je u usta skoro do pola a ja sam cuclao svaku kap iz njegove kare! On je urlao iznad mene i polako se spuštao na krevet. Obojica smo ležali, kurac mu je bio na mom licu, preko usana a glavu je smestio izmedju mojih nogu. Izvalio se preko mene. Bio je iscrpljen od jebanja moje rupice. Ja sam srećan gledao u plafon, ljubio njegov penis dok je sperma tekla niz moje lice.

Vidjali smo se još par meseci, ali kako je došla gužva oko ispita tako je sve prestalo.