Čekanje…….

38
Share
Copy the link

Ponova sam , izgaram u čežnji da ovaj baksuzni **** pozeleni, i da čujem onaj zvuk od kog me obuzme jeza. Ali ti ponovo nisi tu, bezbrižno spavaš daleko od mene . Koga li sanjaš? A ja puštam svoju maštu da leti i nastavi tamo gdje je stala.
…….ruke su ti u mojoj kosi, podižem glavu gledam te , čekaš moj sledeći korak. Zovu me te toje usne da ih ljubim . Još jedmo bih prešla jezikom po njegovom obodu i lagano krenula ka tvojim usnama. Istom onom putanjom, ne odvajajući usne od tebe, klizila bih svojim tijelom iznad , ovlaš dodirujući te kao vjetar. Tu sam iznad tebe , ruke ti klize niz moja leđa .Igram se s tojim usnam , dodirujem ih , grickam , ljubim , ližem . Uvijem se lagano , dok mi bradavice crtaj remek dijelo naš starsti na tvojim gudima , moja vlažna ribica ga dodiruje .Ruke su ti na mojoj guzi , čvrsto je stežeš svojim prstia i guraš je na dole. Ne stranače , ne ide to tako ………..ovo je sad moja igra ……ja vodim, ja naplaćujem dugove….za svu ovu čežnju.
Evo cijelo jutro te čekam dok ti bezbrižni spavaš ……koga li sanajš?
Tad bi ti čekao , da te pustim u svoje vlažno carsto,a bio bi tu tako blizu i osjećao toplinu. Ostavljala bi svoje sočne tragove po tvom nabreklom i nemirnom ud, mamila ga, izazivala , pustila da čežne. Tako mi jako već stežeš guzu svojim šakama. Ispravljam se, više ne znaš gdej bi s rukama ,ja znam, veza bih ih za krevet al nema čim. Isprepliću nam se prsti, spuštam ti ruke iznad glave i pogledom naređujem da ih ne mičeš. Ova ti je prespektiva dobro poznata , samo što sad umjesto stolice si tu ti.

Hm ………ponestade mi inspiracije ………….. ko čeka nekad i ne dočeka .