Jedna prica

39
Share
Copy the link

Београд је почео да се бели. Прве пахуље падале су наранџасто осветљеним улицама, људи су ужурбано тумарали градом. Свратио сам у кафић.
– Где си, пријатељу – весело ће шанкер.
Одсутно му одмахнух руком.
– Ево…
У глави ми је још био догађај од претходне вечери. Довршавао сам своју дуго писану књигу, када ми се јавила она.
– Хеј, – рече мазним гласом. – Спаваш?
– Не, – рекох. – Знаш да сам за тебе увек ту.
– Могу ли да дођем? Посвађала сам се са дечком… Треба ми неко за причу…
– Наравно. – рекох.
Уздрхтао сам. Сваки пут када је долазила, моје тело је постајало усплахирено, моје мисли су биле збркане… Сама помисао на њене зелене очи, на њене медене усне, на оне обле груди и њено витко тело – будила је у мени најразличитија осећања. Хиљаде мисли ми се врзмало главом. Тако је било и овога пута.
Не знам колико је времена прошло када се зачуло звоно на мојим вратима. Отворио сам, а на улазу је стајала она – заноснија него икад. Коса везана у реп, велике зелене очи гледале су ме са неком тугом, усне спремне да проговоре. На себи је имала уску мајицу која је јасно оцртавала њене прелепе груди и фармерке.
– Здраво, – рекла је и благо ме пољубила у образ.
Узвратио сам поздрав и нежно је пољубио.
Прошла је и оставила траг свог опојног мириса за собом. Села је на кревет, прекрстила ноге и почела да плаче. Пришао сам, сео до ње и нежно је загрлио тешећи је. Причала је о својим проблемима са дечком. Ја сам је слушао чврсто је држећи у свом загрљају. Наслонила је главу на моје груди. Миловао сам јој косу, а она је наставила да прича. Тело јој је било згрчено уз моје и могао сам да осетим њено дисање, дубоко и немирно.
Подигла је главу нешто да ме пита, више се и не сећам шта, и нашла се тачно испред мојих усана. Пољубио сам те усне које сам толико желео! Застала је на тренутак збуњена, а ја сам наставио нежно да јој љубим усне. Пољубац по пољубац. Није се опирала. И одједном, догодило се нешто што нисам очекивао – узвратила је са толико страсти скоро се бацивши на мене. Осећао сам сваки делић њеног тела на себи. Њене груди су биле привијене уз моје. Језик јој се убрзано преплитао са мојим у дивљој страсти. Убрзано смо дисали и журили да испитамо сваки делић наших тела као да наредни минут неће ни постојати.
– Сачекај – рекла је и брзо скинула мајицу, а затим и грудњак. Предамном су биле најлепше груди које сам икада видео. Чврсте и обле, стајале су испред мојих усана. Нежно сам их миловао, а затим пољубио. Изгубио сам се у страсти и жељи да уживам у њима. Играо сам се њеним брадавицама, узимао их уснама, усисавао их у себе као да ћу их прогутати… Она је стењала, забацивала главу, рукама миловала моју главу и привлачила је чвршће себи…
– Чекај, чекај… – застењала је.
Убрзано смо свлачили једно друго, љубили се… Када смо остали потпуно наги, узео сам је и положио на кревет. Легао сам преко ње и љубио јој усне. Забацила је главу и открила ми свој врат. Нежно сам јој прелазио преко сваког делића врата, од ушију наниже, мазећи га пољупцима и језиком. Стењала је, брзо дисала и миловала ме. Љубио сам јој рамена и лагано се спуштао до груди. Поново сам се сусрео са њеним грудима и опет као да је било први пут, са истом страшћу и жељом… Спуштала је и подизала своје тело, уздисала, убрзано дисала… Стомачић јој је немирно играо. Нежно сам језиком прешао њега, а затим почео да га љубим. Све ниже и ниже док нисам дошао до њене предивне, уске мачкице. Нежно сам јој размакао усмине и узео клиторис уснама усисавајући га у себе. Зајечала је од сласти, дивље вртећи своје тело у свим правцима. Све брже сам се играо њеним клиторисом, а она је дивље поскакивала, стењала и молила ме да је узмем. Подигао сам се, легао преко ње, а она је ухватила мој уд и брзо га ставила у своју мачкицу. Желео сам је бескрајно. Улазио сам у њу све брже и брже. Тела су нам се уздизала и спуштала, стењали смо у пожуди и страсти, у дивљој жељи, дахтали све брже и брже…
Врхунац је ускоро стигао. Легао сам поред ње, љубећи је. Лежали смо тако једно време мазећи се и љубећи. Устала је, погледала на сат и рекла да мора хитно да иде. Брзо се обукла, пољубила ме и нестала… Остао сам да лежим, збрканих мисли и емоција. Желео сам је само за себе.
И тако, седео сам у кафићу, пио макијато и присећао се претходне вечери. Послао сам јој поруку, али ми није одговорила… Знао сам да је више никада нећу видети.