Kuja pod svejtelima II

47
Share
Copy the link

Odlomak iz romana 4 bezsnene noći

Da, draga, malo kunjam, da sve je uredu, razmišljam da pojedem neku salatu, mehanički sam odgovarao dok sam klub platu stavljao u mikrovalnu. Izvadio sam zdjelu sa salatom ne pogledavši drugi zamotuljak u kome sam znao da je bar 2 kile krompiruse sa suhim mesom.
Zvuk tuša me je pratio dok sam prilazio kompjuteru. Nenci je gledala. Otkucala je kratko – Bravo majstore, dolazim sutra u Sarajevo da zajedno pogledamo snimak. Iskljucio sam **** i pustio neku klasiku. Ona se pojavila na vratima izgovarajući mazno, a ipak zvučala opasno – Mokra sam. Osuši me. Moj kurac je gledao u pod. Nastupio je mrak.

Nisam se usudio okrenuti, ali sam vidio njenu siluetu u staklima ispred. Elektronski sat je pokaziva 02:47, temp 6. Odjužilo je pomisli. Zagledao sam se u gradilište. Magla. Mašine su izgledala poput brodova nasukanih na hridi Reski zvuk mikrovalne koji oznacio da je vecera podgrijana, dozvao je moje misli u realnost prostorije. Okrenuo sam se prema njoj i krenuo. Kapi vode kao biseri sijali su na njenoj koži. Gledala me je drsko, izazivački… gledala me kao predator. Na tik do nje kad je očekivala da je uzmem, dohvatio sam vrata kupatila.

– Postavi nam večeru. Gladan sam, dobacih joj ne pogledavši je. Nisam za to imao
hrabrosti, a zelio sma izgledat bar upola surovo kao na početku susreta. Ipak zaljepio sam joj toplu pljusku po prknjači da ne izgubimo uspostavljenu bliskost. Kapi tuša po mom tijelu bile su poput šibe. Čas vrelo, čas hladno, nepune tri minute. Nisam imao kuveta za više. Mala me je smoždila. Po izlasku dohvatio sam svoju majicu i obrisao se njome, brzo navukao gace i crne pantalone vojničkog kroja. Opasač sam stegao jednu rupu dalje nego obično. Eh, muška sujeta. Sobu je ispunio divan miris pečenog mesa. Uživao sam u svakom zalogaju. Grizao sam meso. Grizao sma nju, a da nisam bio svjestan. Iz kanabalističkih pobuda prenula me je boca vina koja se našla preda mnom. -Otvori, rekla je uguravši mi je u ruku. Ustala je i zvadila pitu iz korpe. Ubacila je u mikrovalnu. – Poslije jebčanine, gladna sam ko zvijer, rekla je uz šeretski smiješak.Vrativši se do korpe uzela je otvarač. Kasno. Moj vojnički gerber je već bušio plutani čep. Gledao sam je. Bila je toga svjesna. Mazno se izvijala dok je hodala, ne propuštajući svojim riječima govorom tijela davati potvrdu ne obazirući se na svoju nagost koju su tangice i trofrtaljka jedva pokrivali. Hm, mala je iz očito iz neke glamurozne kuće gdje se pridaje važnosti tim finesama.

Buke vina me je otrijeznio. Nisam bio svjestan da je ruka mahinalno prinjela čašu ustima. Miris,..mmm mali gutljaj, … Vino se mazno spuštalo niz ždrijelo ostavljaći za sobom okus opore punoće. Ovo je sušeno grožđe prije fermentacije. Dugi gutljaj vratio mi je u sjećanje aromu suhe šljive i trešanja… Ne pogledavši bocu upitao sam je, – Gdje si našla Nagraru? Nema je u prodaji kod nas?

– Ima tri kutije u stanu kod ovog mog što sam ga odvezla na aerodrom. Zašto, svidja ti se. Ima u autu bar još dvije boce. Čini mi se da je istekao rok trajanja. Na njima piše 2004. Velikim slovima.

Ostjetio sma zebnju.Jebiga. Il’ me ona znalački zajebava il’ sam nekom gore miljenik. Ovo se može samo meni desit. Ševim kurvicu koja liči na andjela, a ne zna prepoznat bocu vina staru 6 godina i vrijednu makar 700 eura. Iz njenog monologa skontao sma da studira Astrologiju u Zagrebu, da joj jedan naš direktor plaća studije, da joj je dao auto kako bi vikendom bili zajedno, ali ovaj vikend se izjalovio. Supruga je morala ici s njim u Pariz. Zato je odlučila malo da se provede sama, ali kako veli od društvo joj je malo ko’… Ma nije to ko’ u Zagrebu Jet set. Odjednom mi se iz dame pretvorila u snoba… Ustao sam, grubo je uzeo za ruku, podigao sa sofe, dovukao do vrata i izbacio u more magle. Bosu, u gacicama i trofrtaljki. Ostala je preneraženog lica dok sam zatvarao vrata. Sjeo sam i nastavio sa večerom. Pun mi je kurac elite što mu pero prase iz dupeta viri.

Nije joj godilo društvo, nije to Red Carpet i Jet set Zagreba, a vamo kreše se kao lučka kurva sa noćnim čuvarom gradilišta. Oj jebemti … Tužno sam gledao krompirušu, ali sori … meso je meso. A tek vino.

Rezak zvuk telefona prekinuo me u uživanju.
– Dušo znam da ždereš neki hamburger ili pitu, ali molim te prekini u pola…..
slušao sam glas svoje bolje polovine. Čitala me ko slovaricu.Dok sam rutinski privodio razgovor kraju, pogled mi odluta na gradilište. Magla kao da se razišla. Žiška cigare zasijala je u mraku na nepuni 10 koraka ispred stakla. Ruka je mehanički ponovo pritisnula „prekidač II i III“. Iako je svjetlo puklo kao bič po njenom tijelu, nije se ni trznula.Težinom prebačena na desnu nogu, desnom rukom podbočena na kuku, u lijevoj ruci cigareta koja se lagano spuštala od njenih usana prema dole. Znači bila je u autu jer je nosila opet one iste čizme na štiklu. Tangice. Bradavice su bolno bile napete ispod one iste trofrtaljke. Kosa je neuredno padala na ramena. I oči… oči su bile vučije… crvene. Bila je vila i vještica u jednom. Kao da je uhvatila moj pogled, damskim nadmenim korakom je krenula prema dežurani. Zatamljena stakla sakrila su da piljim u nju poput seoske džukele. Otvoreni usta dakako. Trista ti morskih pasa…
Na vratima se pojavila zvijer.

– Seljačino bosanska, progulilo je iz njenih usta, šta misliš s kim imaš …
– Psssssst, ni jedne, pokušao sam reskom komandom da je zaustavim , ali….pokušao sam samo. Razdaljina medju nama nestala je poput postora u Matrixu. Samo davno usadjen instikt koje tijelo gotovo i zaboravilo spasio me od šamarčine koja je uslijedila. Njena ruka uhvaćena u moju šaku na pola puta do obraza nije je zbunila. Znao sam sta sljedi. Već je bila zamahnula nogom prema mojim mudima kad sam je trzajem izbacio iz ravnoteže. Našla se guzom na laminatnom podu. Krenuo sam prema njoj. Nije pokazala strah. Samo prezir. Snobovski prezir. Znao sam kako ću s njim.

Dok sam prelazio razdaljinu izmedju nas otkopčao sam pantalone i izvadio mlohovi kurac. Desnom rukom sam je uhvatio za kosu iznad šije i povukao glavu snažno prema njemu. – Zini. Zini rekao sam. Oči su mi bile krvave od bijesa. Iako je nastojala u početku da pruži otpor, bila je u bezizlaznoj poziciji. Stidljivo otvranje usta, sam popratio oštrijim glasom, Više otvori, i trzajem batine pukao je preko usana. Učinio sma to još jednom što je ona spremno dočekala. Halapljivo ga je uzela. Ne znam šta me je više potreslo, moja grubost koja do tada nikad ovako ekstremno nije ispoljena prema zeni, ili činjneica da me je to nevjerojatno uzbudilo. Dva tri cimanja glavom i dudlala ga je kao da smo u ljubavnom zanosu. Godilo mi je to. Kurac je bio tvrd kao beton. Drugi put te večeri. Stidljivo, neprirodno za njen temperament pogledala me odozdo. Sjaj zluradog osmijeha koji se rađa zajedno sa pakosnom idejom nagovjestio mi je šta slijedi. U trenutku kad je za malo više otvorila usta u želji da me zagrize, silovito sam cimnuo kukovima napreijed. Kurac je poput gestroskopskog kabla kliznuo u grlo. Izbečila je oči ko ranjena zvjer nastojeći da se izmakne ne mogavši zatvorit usta. Počela je da krklja. Lagano sma krenuo kukovima nazad. Istovremeno palcem i kažiprstom sam hvatao njen nos ne dozvoljavajući da primi zrak kroz njega. Ovo je tjeralo da otvori usta još više kako bi udahnula. Izvadivši kurac do klobuka glave, pustio sam joj zrak u nosnice ali i ponovo gurnuo kukove prema njoj. Suze su napunile njene oči koje su izbuljeno kao u pekinezera krenule naprijed. Neumoljivo sam ponovio još jedno cimanje. Suze su se zakotrljale niz lice. Odmičući kukove pritisnuo sam svoj ud na njene zube. Poslušno je otvarala usta širom. Ostavio sam glavu kurca da počiva na njenim usnama, lagano se povijaći bliže njoj. Lice mi je bilo kameno, mada me je medjunožju strast razdiralala. Bol duž kičme me podsjetila da su davno prošle dvadesete.

– Žališ li još gristi tiho sam je pitao. Nijemo je mahnula glavom sva prestravljena.
– Dobra curica.

Odmučići kukove od nje sageo sam se i uzeo je u naručje. Bila je lagana kao perka. Ostar bol u ledjima podsjetio me na ratnu povredu. Za dva sat biće spazmatična guta u krstima, ali do tad…
Dok sam je nosio prema kupatilo bio sam svjestan da je hladna kao zmija. Topli tuš će joj prijati. Lagano je glavom naslonjenom na moje grudi, milujući me licem, ostavljajući na meni trag svoji suza, krenula uzduž prsa, linijom vrata, brade…

– Moram malo… brzo je progovorila i …. Mungosa koji havta najopasnije otrovnice
iznad vrata, bio imao šta naučiti iz tog njenog pokreta. Njeni sitni zubići su se zabili u moju donju usnu. Četvrti put te noći osjetio sam njene nokte zabijene u moju šiju. Slankasti okus krvi izmješao se sa našim strastvenim poljubcem. Tijelom su mi bjesnili trnci. Poput indijskog fakira ležao sam na milijun eksera i godilo mi je…jako.
Poput lijane koja osvaja stablo njeno tijelo je osvojilo mene. Bilo je svukud. Znam da sam je držao, ali nisam osjećao njenu težinu. Mlaz hladne vode iz tuša koju je moja ruka pustila nošena inercijom već zaboravljene namjere, na trenutak me pribrala. Poluga je okrenuta udesno izazvna više njenim snažnim stiskom uz mene nego znanjem šta treba uraditi. Bio sam ipak dovoljno priseban da pustim umjereno topli vodu umjesto lave na naša tijela.

-Pusti mene da vodim, prošaptala mi je na uho tiho, ustrašena kao da bi nas neko mogao čuti. Ipak i taj šapat remetio je umilnu simfoniju njenog disnja i bubnjanja kapi vode po našim tijelima. Cijelovom kojim sam joj zatvorio usta ne želeći da remetim bilo čim puteni užitak naših tijela bio joj je dovoljni odgovor. Osjetio sam njene potpetice kako ulaze u bočne džepove mojih pantalona vojničkog kroja na visini koljena. Njena karlica snažno je krenula mom pasu, silovito pritiskajući korjen mog uda. Osjetio sam kako se njime penje poput plime koja osvaja stijenu. Njena guza u mojim dlanovima otvrdla od grča i podsjetila me na ljepotu mladosti. Promuklo sam zarežao izvijajući glavu unatrag. Pratila me je svojim usnama duž vrata. Tvrde bradavice od strasti koju je osjećala probijale su kroz njenu majicu i bola poput hiljadu kopalja moja maljava prsa. I moja karlica je plesala. Prekoran ugriz zuba na vratu upozorio me da mirujem. Vještica.
Plima je lagano rasla. Osjetio sam sad grubu špagu tangica na tankoj žilici koja je uvezivala klobug mog raspuhanog glavića. Kao da je znala. Prebacujući težinu na desnu štiklu zaglavljenu u „uzengiju“ moga dzepa dobila je mogućnost oslonca za otklon kukovima ulijevo, dovoljno da smaknem neželjenu tkaninu. Lagano se zanjihavši oslonio sam se ledjima na zid. Izvila je svoje tijelo uvis prihvatjući armaturu zastora tuš kabine. Rascjep njen ribice našao se direktno na glavi mog uda. Uvukao sam stomak gotovo do kičme ne bi li napravio većim ugao sa kurcem koji se propinjao poput ždrijebca iz mog međunožja, ali bezpotrebno. Njene venerine usne su lagano zaplesale na njemu omogućujući mu prodir u njeno grotlo strasti. Spuštala se kao oseka. Sekunde su bubnjale u ušima čineći kapi vode beskonačno sporim. Njena otverena usta spremala su se da puste krik iz grla. Nisam odolio. Osjećajući noževe kako paraju mojim vratom spustio sam svoje usne na njenu bradavicu kada je u potpunosti bila nasadjena na moj ud. Bio je to ukus voća dostojnog nepca samo Bogova sa olimpa. Počela je da miješa kukovima izazivajući u našim tijelima novi talas plime. Dugo čekani krik sad je pušten u jednom dugom slogu:Daaaaaaaaaaaaaaaaj……….

Imao sam osjećaj da je na mom pasu uključen vibrator od bar 50 konjski snaga. Njena bedra su me stisla da nisam mogao maknut. A petama je ubola ko da jaše konja u galopu, a njen galop nije imao kraja. Bilo je zadovoljstvo gledati lice te mlade žene u grču zanosa koja sebi konačno daje oduška za noći u kojima je bila ukras statusnog simbola i predmet požude ćopavog starca .
Njen stisak je popuštao. Još jedan krika praćen pljeskom dlanova po mojim ramenima:
-daaaaaj mi, – utopio se u njen novi grč sa jecajem. Brzo sam je poduhvatio s unutrašnje strane bedara stavljajući dlanove pod guzove. Poslušno je izvadila pete iz „uzengija“ i posljednjim atomima snage raširila svoja bedra izvijajući ledja unazad. Šta sam drugo moga, do da produžim njenu agoniju slatke smrti još koji trenutak. Hemijski sastojci lijekova za srce, konačno su počeli da popuštaju. Krv mi ee proključala, praćena silovitim nabijanjem koje mi je konačno omogućeno donosili su mi mrak prepun iskrica na oči. Gejzir zaboravljene mladosti krenuo je iz malog mozga duž kičmene moždine prema požaru njene strasti. Karao sam je strasno dugim ubodima želeći priuštiti sebe zasluženuno zadovoljstvo.

****azam je došao uz posljednje grčeve njenog zadovoljstva dajući joj poticaj da nastavi.
– Tako, dragi, daj,daj napuni meeeee… uzvikivala je, dok je njena guza davala jedva
osjetne grčeve. Stisnuo sam je uz sebe više zbog straha da će klonuti u mom naručju nego gonjen potrebom strasti koju sam osjećao. Skliznuli smo niz zid kupatila. Sjedio sam na golim pločicam. Voda je postala ugodno hladna. Podigla je glavu sa mog ramena i pogledala me snenim pogledom izjebane žene. Nije mogla ništa reći. Izvila je glavu nazad puštajući kapima vode da miluju tragove bluda sa njenog lica. Poljubio sam je u dojku okrnjenu pirsingom. Ljutito me pogledala i odgurnula moju glavu rukom. Skliznula je sa još uzdignutog ali potvrdog kurca. Spustila je glavu u moje krilo. Ponosni direk je bio u visini njenih očiju. Zatvorila je oči. Sklopio sam i ja oči. Kapi su postale hladne. Nisam imao snage da je podignem, a ni meni se nije dizalo.

– Idemo još jednu partiju, rekao sam mrtav ozbiljan
– Molim, preneraženo je rekla
– Hoću te još jednom, ovdje, s guza.
– Ne, povikla je i kao da nije slomljena izletila ispod tuša u dežuranu. Smijao sam se
i prekoravo zbog ove šale. Prvi pokušaj da ustanem presjekao me u ledjima. Znači spazam je tu. Drugi pokušaj me koštao oštrog bola ali sam bio na koljenima. Iz treće sam bio na nogama i držeći se za zid krenio za njom. U ušima je bol odzvanjala. Prostorija je bila prazna i hladna. Vrata otvorena. Kapija gradilišta je klizila. Čuo sam lupanje vrata sedmice koja se palila. Dobro, idi, idi dijete ako želiš, neću te zaustavljati.

Zatvorio sam vrta i naslonio se ledjima na njih. Čuo sam dvije kratke sirene. Nije željela otić bez kakvog-takvog pozdrava. Nemoćno sam digao ruku ne gledajući je. Gledao sam u pod. Za mnom je ostao trag iz kupatila. Mokar trag. Ko trag puža.

Kraj II djela