Pripadam SAMO njemu

62
Share
Copy the link

Tog dana sam, po njegovom naredjenju, dosla u centar Beograda, ne znajuci za sigurno da li cu se videti sa njim…da li ce me pocastvovati svojim prisustvom. Pozvao me je na kratko i pitao da li sam napaljena. “Nepotrebno pitanje”-pomislila sam, jer je i On sam znao da jesam…znao je da jako ceznem da ga vidim…da osetim veliku napalu samo kada pomislim na Njega. Ipak sam mu dala pozitivan odgovor i rekao mi je da me ceka u hotelu “Beograd”. Dao mi je 15 minuta da od Slavije dodjem do tamo. Padala je kisa, ali mi nije bilo bitno. Trcala sam, lomila noge…kisobran sam sasvim zanemarila. Nije mi bilo bitno sto cu se umoriti ili biti mokra…bilo mi je jedino vazno da stignem na mesto koje mi je odredio, za onoliko vremena koliko je odredio. Nije mi bilo dozvoljeno kasnjenje. I nisam zakasnila. Cak sta vise, stigla sam 5 minuta ranije. Zelja da ga vidim i napala su me nosile ka Njemu uprkos kisi i vetru.
Za pocetak sam dobila udaranje ofingerom po dlanovima, a kasnije sam dobila veoma jake samare, jer sam izostavila dve osnovne stvari. Obukla sam gacice, a nisu mi bile dozvoljene i nisam stavila crveni karmin, koji je bio obavezan. Pokusala sam da se opravdam, ali nije imalo efekta. Gospodin mi je cak zapretio da necu dobiti Kurac jer nisam ispunila Njegova osnovna naredjenja. Dobijala sam batine i uzivala u njima. Zatrazio je da vidi nove stipaljkice koje sam kupila, sa lancem koji ih povezuje. Znala sam da ce mi ih staviti. Kada sam ih kuci isprobavala, nikako nisam mogla da podnesem bol. Jako, jako me je bolelo dok mi ih je On stavljao, ali sam zanemarila to. Slusala sam Njegov glas i gledala ga u oci…sve drugo mi je bilo nevazno.
Naredio mi je da mu pusim Kurac. Radila sam to sa takvim uzivanjem, sa takvom zeljom. Obozavala sam da ga imam u ustima. Osetila sam se privilegovanom sto mi dopusta da svoje usne stavljam na njegov Kurac, da ga usisavam u svoje grlo. “Nisam zasluzila ovo”-pomislila sam. Znala sam da nisam zasluzila takvu cast, a on mi je ipak dopustio da ga osetim.
Zatim mi je rekao da mu guzom sednem na Kurac. Ono sto sam uradila je cak i mene iznenadilo, iskreno. Krenula sam da se spustam na njegov Kurac, osetila mnogo jak bol, cak neizdrziv, a onda sam ustala i pomerila se od njega. Cula sam njegove reci: “STA? Sta sam to video?” Uplasila sam se batina koje bi zbog toga mogle da mi slede, ali ih, na svu srecu (ili zalost?) nisam dobila.
Kada se sada prisecam toga, po malo su mi mutni dogadjaji koji su odmah nakon toga usledili. Znam da me je Gospodin dugo jebao u guzu i u pickicu, dok su mi noge bile na njegovim ramenima. Secam se da mi je rekao da legnem na stomak, zatim mi zavezao ruke iza ledja, a onda mi jednu nogu savio u kolenu i vezao je istim konopcem kojim je vezao ruke. Druga noga mi je bila slobodna. Uzeo je dildoe, jedan mi zabio u guzu, a drugi u pickicu, veoma jako. Zatim je seo do mene, terao da mu pricam svoj prvi odnos sa devojkom i dok sam to radila, bicevao me je. Udarao me je i po stopalima, sto mi je teralo suze na oci.
Dugo me je drzao u toj pozi, s vremena na vreme sve jace zabijajuci dildoe u mene. Potom mi je odvezao nogu i poceo jako da me tuca u guzu. Primala sam ga u sebe sa takvom radoscu. Uzivala sam i dok su igracke bile u meni, ali sam zudela za njegovim Kurcem. Naterao me je da ustanem, naslonim torzo na stolicu (deo za sedenje) i spustim ruke dole. I tada mi je opet Gospodario guzom. A onda mi je naredio da kleknem i pocnem da se drkam. Takodje sam dobila i naredjenje da podignem guzu sto vise. Podigla sam je tako zeljno, tako napaljeno, kao prava kucka. A onda je Gospodin poceo da piski po meni. O, kako sam svrsila tada. Obozavala sam i samare i uvrede koje dobijam nakon ****azma. Govorio mi je da sam kurvetina, da sam drolja…a ti nazivi su me palili. Znala sam da jesam sve to i nije me bilo sramota. Bar pred Njim nemam razloga da se stidim bilo cega. Sa Njim uvek mogu biti ono sto jesam.
Posle me je doveo do druge stolice, naredio da se ponovo naslonim preko nje, kao na onoj prethodnoj, a zatim poceo da me udara velikim belim gajtanom. Oh Boze…to su bili neopisivi bolovi. Rekao mi je da gajtan ne ostavlja oziljke na kozi, da nema nikakvih tragova, ali da se bolovi osecaju danima posle udaranja. Tada sam shvatila da gajtan pravi potkozne modrice. Idealno za Gospodar-robinja odnos…kada Gospodar ne zeli da ostavi tragove na telu svoje robinje, a ipak zeli da joj nanese bol.
Posle tih batina gajtanom, njega sam pocela najvise da se plasim. Nista mi ne deluje bolnije od njega iako Gospodin koristi dosta toga.
Zatim je On legao na krevet a meni rekao da glavu drzim naslonjenu odmah pored njegovog Kurca. Tako sam ga i gledala dok mi je pricao. Podigla sam pogled ka njemu, a glavu nisam sklanjala iz polozaja u kojem je On naredio da bude. Pocela sam da mu ljubim ruke i Kurac. Uzivala sam u njemu. Uzivala sam u svakom trenutku provedenom sa njim. Gospodin mi je onda naredio da mu pokazem kako drkam Kurac. Prvo sam ga stavila u usta i jezikom lepo presla preko njega, a onda pocela da radim sta mi je rekao. Mislila sam da mu se nece svideti, ali mi je rekao da dobro drkam. Gospodin je bio blizu ****azma. Rekao mi je da mu da ja izdrkam do kraja i popijem svu spermu. Radila sam to, drkala sam mu jako, a kada je poceo da svrsava, glavic Kurca sam stavila u usta i pocela da sisam svu spermu koju je izbacivao. O kako me je to palilo. Volim kada moj Gospodin svrsava, kada zadovoljstvo prolazi njegovim telom. Zivim da bih njega zadovoljila.
Nakon nekoliko sati iscrpne seanse (posebno iscrpne po mene), rekao mi je da se obucem i spremim, a da me onda vodi na veceru. Zelela sam da mu kazem da ne zelim da trosi novac na mene. Mozda sam vredna kao osoba (nekim delom), ali ne bas TOLIKO vredna. Ali, on je tako zeleo, s toga sam ga poslusala. I, kao i uvek, nisam zazalila. Rekao je da me vodi na jedno mesto koje je nazvao “kurvinskim”. Ocekivala sam ****ije po stolovima i podu, zaista, bas zbog nacina na koji je opisao to mesto. Setali smo dugo, po kisi. Ponovo sam zanemarila kisobran. Vetar je bio preivse jak i apsolutno nije bilo vajde drzati kisobran iznad glave. S toga sam se prepustila kapima kise. Kada smo stigli na to mesto, voda se cedila sa mene. Ali, “to je najmanji problem”-pomislila sam, “ko zna sta me ceka unutra.” Ali, unutra je bilo PREDIVNO. Zaista sam se odusevila mestom. Nema vajde opisivati ga. Mora da se vidi. U svakom slucaju, dobili smo odvojen ****. “Uz stepenice, pa desno”-cula sam glas kelnera. Pratila sam svog Gospodina. **** je bio mali, ali sasvim privatan i izdvojen od tudjih pogleda, osim ako se neko ne bi bas zagledao. Svaka sitnica te veceri bila je bitna, ali ono sto bih posebno izdvojila, bilo je moje odusevljenje kada mi je Gospodin rekao da kleknem ispod stola i pocnem da mu pusim Kurac. I uradila sam to, tako zeljno. Rekao mi je da se na seansi iscedio i da (bar sto se te veceri tice) vise nema sperme u jajima, tako da nju ne mogu da ocekujem. Ali mi je samo bilo vazno da On uziva. ****azam kao ****azam…nije uvek neophodan da bi se uzivalo. Pusila sam mu tako predano, ali nas je prekinulo necije penjanje uz stepenice. Nisam se nikako stidela sluzbe njemu i cak i da su me videli kako mu pusim, bila bih ponosna na sebe, jer sam presla svu granicu srama i stida da bih njega zadovoljila. Ipak, niko nije primetio sta sam radila, tako da nije bilo potrebe za izvlacenjem “nemam stida” karte.
Nakon odlicne vecere i dobrog vina, dok smo sedeli i pricali, rekao da mi je da ce mi sapnuti nesto i da ne smem da se napalim. Ako se, ‘pak, budem napalila, da se okrenem ka njemu i zatrazim samar. Prisao mi je tako blizu, pricajuci mi na uvo. Prvo me je palio sam njegov dah, a zatim, naravno i ono sto je pricao. Rekao je da ce me jednom bukvalno silovati na nekom mestu, uz udarce i samare. A druga stvar koju mi je pomenuo bila je ta da ce na nekom tako javnom mestu svrsiti u casu i terati me da sve to popijem, dok sasvim opusteno gledam u druge ljude i pravim se kao da pijem neko obicno pice.
I napalila sam se JAKO kada mi je sve to sapnuo, ali od prevelike napale, mozak mi je zablokirao i zaboravila sam da okrenem glavu ka njemu i zamolim ga za samare.
Tako da me je, kada smo krenuli, Gospodin pozvao da odem sa njim do toaleta. Nisam ni predpostavljala sta ce mi uraditi. Pozvao me je u muski toalet, rekao da stanem ispred njega, a onda mi zadao par tako jakih samara koji su me iznenadili i napravili mi konfuziju u glavi. Ali su me i oni napalili. Zahvalila sam mu se za dobijene samare i sacekala ga u hodniku. Pre nego smo se vratili u salu gde su bili svi gosti, pitao me je sta mislim-da li iko od tih ljudi zna da me je vodio to toaleta samo da bi mi lupio samare? I naravno, rekla sam niko nema ni ideju da se to desilo. Ali, znali smo On i ja. To je bilo sasvim dovoljno. Misljenje drugih nije bitno.
I u tom danu i veceri sam kompletno uzivala. Njegovo prisustvo mi je najpotrebnije. Sve batine koje dobijem, sve uvrede i ponizenja…cine me ja****, boljom. I hvala mom Ucitelju sto radi to za mene. Hvala od sveg srca.