Razbojnica

108
Share
Copy the link

Te veceri po ustaljenom rasporedu Stefan je trebao ici kod Djure na pijancenje, drugari iz detinjstva voleli su da se druze i uz to druzenje celonocne sedeljke da oslobode frizider od piva. Djura je bio razveden tako da nije bilo zene koja ce mozda prigovarati sto piju itd. Ima kcerku Tamaru koja ima 19 godina i ni ona nije bila smetnja jer je u nocnim casovima bila u izlasku ili kod drugarica. Tamara je lepo stvorenje, simpaticna, seksi, jebozovna, lepo gradjena tj sve je onako kako treba, ono sto je Stefan smatrao kao jedini problem je to sto je Tamara bila jako bezobrazna, tacnije po Stefanovom misljenju bila je daleko najbezobraznija osoba koju poznaje. Nikada to nije govorio Djuri da ga ne uvredi ali je svakako mislio da je Tamara spremna na sve kako bi zadovoljila svoj bezobrazluk. U prethodnim razgovorima sa Djurom znao je da je imala nezajazljive potrebe za lovom i da on nije mogao da joj priusti onoliko koliko su bili njeni zahtevi, uvek je govorio kako se nada da nece postati neka sponzorusa ili neko ko ce se dati za lovu.
Te veceri usavsi u ulaz Djurine zgrade Stefan shvati da nema svetla u hodniku, polako je hodao pokusavsi da se domogne dugmeta za pozivanje lifta. Odjednom oseti hladnu cev na svojoj slepoocnici. Skoro se usrao od straha, odmah je shvatio da mu je uperen pistolj u glavu, ali ko, ali zasto, nije bio neki probisvet, vodio je miran zivot, stvarno nije bilo razloga, odmah pomisli i ponada se da se radi o nekoj gresci ali zacu se sapat:
– Matori daj lovu.
Auh, shvati o cemu je rec ali ono sto ga veoma iznenadi je to sto je razaznao da je glas zenski. Pa zar je moguce da ce ga opljackati zensko!? Tada rece:
– Verovatno ste pogresili osobu koju ste zeleli da opljackate, ja imam svega par hiljada.
– Nisam ni ocekivala da imas vise bednice, daj lovu.
Dok je vadio novcanik bio je besan, ne toliko zbog par hiljada koje ce mu biti opljackane nego zbog cinjenice da ga pljacka zensko. Kome to da kaze, ko ce mu verovati, uostalom smatrao je da bi se nevidjeno izblamirao i da bi mu se svi smejali. Pokusao je da je uplasi laznom pretnjom:
– Da znate da cu vas prijaviti policiji, takve kao vi veoma brzo uhvate.
– Matori ne kenjaj nego mi pruzi tu lovu, mozes ti da me poljubis u dupe.
Pruzio joj je lovu preko ramena, oci su mu se polako navikavale na mrak, nadao se da ce bar nesto razaznati u mraku.
– Evo ali da znate da se nece na ovome zavrsiti.
– E sad vec mnogo kenjas, ti bas hoces da me poljubis u dupe, mislila sam da te pustim ali posto si neki teski kenjato*ad cu malo da te maltretiram.
Povukla ga je za kosu niz stepenice, shvatio je da se sada nalaze u nekoj podrumskoj prostoriji.
– Klekni. – rekla je naredjivackim tonom.
Stefan je razmisljao da joj nekako otrgne pistolj i da je savlada, zensko je,mozda je to moguce ali uvek se vracao na pomisao a sta ako pistolj opali, da li je vredno izgubiti zivot zbog svega toga i zbog pisljivih par hiljada. Odlucio je da ne izigrava heroja i da pokusa da se izvuce ziv iz nastale situacije. Kleknuo je, ona se okrenula a pistolj kroz noge uperila u njegove grudi.
– Sta si trazio to si dobio, ljubi dupe.
Radio je sta je htela, ljubio joj je dupe slusajuci kako se pokvareno smeje, ocigledno je bilo da ona strahovito uziva u situaciji. Ono sto je mogao da primeti u tom mraku je to da je ona u trenerci od nekog suskavog materijala a na levom dzepu je razaznao beli adidasov znak. Dok je on to primecivao i pokusavao da vidi sto je moguce vise zasuskalo je ispred njegovog lica, shvati da je upravo svukla trenerku do kolena.
– Sad cemo da vidimo kako lizes cmar.
Lizao je, nije imao kud, nije pokusao da preokrene situaciju i znao je da ce poigravanje trajati dok ona to bude zelela. Provlacio je jezik izmedju njenih guzova, od cmara pa brazdom sve do same kicme, ponavljao je i ponavljao nebrojeno puta, vec je poceo jezik da ga boli. Tada oseti njenu saku koja ga je preko farmerki za kurac, tek tada posta svestan da mu se kurac jako digao.
– Aha, sta je smradu, digao ti se kurac, volis da lizes bulju a?
Vec u sledecem momentu se naglo okrenula i lupila mu jak samar a odmah zatim istrcala uz stepenice pa nestala poput vetra iz zgrade. Stefan je pokusao da se pribere nekih 15 minuta i da se povrati od soka, vec je bilo odluceno, malo ce da se sredi i o dozivljenom nikom ni reci, naravno da nece pricati svoju bruku nikom.
Posle toga je otisao kod Djure i vec posle treceg piva skoro zaboravio na sve, ali negde oko ponoci doziveo je jos jedan sok. Djurina kcerka Tamara je usla u stan i pozdravila ih razdragano:
– Gde ste matorci, opet cevcite pivo.
Pogadjate vec, sok za Stefana je bio kada je video Tamaru u suskavoj trenerci sa daidasovim znakom na levom dzepu.
Kockice su se slozile, slucaj je resen ali ce ostati Stefanova tajna.