Redaljka na mami

2650
Share
Copy the link

Priču sam već ranije objavio na svom blogu, ali evo i ovdje ju objavljujem, da bude dostupna onima koji ju nisu imali prilike ranije pročitati. Molim one kojima smeta tematika incesta da ne otvaraju priču.

Živjeli smo u Berlinu zbog očevog posla punih 6 godina. Tako da smo mama i ja jedva dočekali povratak u naše malo selo u Lici, gdje je sve bilo mirnije i gdje sam se mogao igrati s kim god i kad god me volja. Nije bilo opasnosti kao u velikom gradu, a i bolje sam se sporazumjevao sa vršnjacima.
No uskoro je otac opet premješten, ovaj put u Ukrajinu, jer je MNC za koju je radio privatizirala neko tamošnje poduzeće i trebalo je započeti restrukturiranje i novu proizvodnju.
Mama i ja smo ipak ostali u Lici, gdje sam trebao nastaviti školovanje.

Prošlo je već šest mjeseci otkad je otac otišao; mi smo se opet uklopili u seoski život i snalazili se. Stričevi su često pomagali kad je trebalo napraviti neki teži posao, a i često smo roštiljali ili bi oni i mama pili kavu zajedno. Nekad bi došli sa ženama, a nekad sami. Budući da su često dolazili, smatrali smo ih članovima obitelji, bilo je normalno i poželjno da se ponašaju kao u svojoj kući. Naprimjer kad dođu u vrijeme ručka, da se posluže i sl. Mama me uvijek vodila na obiteljska okupljanja i u šoping kad je ona išla.

Jednog dana je pao plan da idemo pogledat film za vikend, pošto je 40-ak kilometara od mog sela bilo tek otvoreno Drive-in kino. Tako nestrpljivo sam iščekivao taj dan, kao da nikad prije nisam bio u kinu!
Napokon je došao i taj dan! Mama je obukla crnu bluzu i crvenu suknju.
Kroz bluzu su se nazirale njene velike sise. Sam pogled na njih me bio napalio.

Oko 9 navečer stric Vinko je došao po nas kući. Baki smo rekli da ćemo se vratiti oko 1, budući da film počinje u 10 sati. Lošim cestama nam je trebalo više od pola sata do kina. Mama i ja smo sjeli naprijed s Vinkom u njegov kombi. Trebali smo pokupit i Marija i Peru (tkđ. moji stričevi).
Kad smo došli blizu Perine kuće, on i Marijo su nas već čekali ispred ulaza na imanje. Imali su neke slatkiše i čokolade za mene, a Pere mi je kupio i novu igricu za gameboy koju mi je obećao. Nigdje nisam išao bez gameboya. Obožavao sam tu igračku!
Odmah sam počeo igrati. Mama je rekla da će ona prijeći na zadnje sjedište sa Marijom i Perom, da meni bude komotnije igrat.

Vinko i Pere su bili oženjeni i imali su djecu, a Marko je još uvijek bio momak. Ni pet minuta nakon što smo krenuli čuo sam hihotanje otraga.
Nisam se htio naglo okrenuti, pošto su mi došle prljave misli. Gledao sam Vinka dok je vozio kako često pogledava u unutarnji retrovizor. Zanimalo me to interesantno što se događa otraga. Polako sam se naslonio na vrata i kao da komotnije dignem lijevu nogu na sic praveći se i dalje uživljen u gameboy igricu. Vinko nije obraćao pažnju na mene pa sam se lagano okrenuo i iznenadio se; mama je sjedila između Pere i Marija, dok su joj oni otvoreno masirali sise. Sjedila je zatvorenih očiju i dopuštala im da joj to rade. Vidio sam samo dvije njihove ruke; dakle bilo je akcije i “dolje”, ali to nisam mogao vidit.

U autu je bilo prilično mračno tako da me nisu opazili kako gledam, ali ionako mi je izgledalo kao da su zaboravili da sam i ja u autu. Gledao sam Peru kako joj otkopčava bluzu i vadi njenu lijevu sisu iz grudnjaka. Zgrabio ju je kao da će pobjeći. Mama je sad već tiho stenjala. Shvatio sam da je taj film ustvari bio samo izlika da se moja mama pojebe.

Uspalio sam se gledajući to i nesvjesno se počeo dirati po kurcu, onako preko hlača, kad je Vinko rekao kako je umoran, da mu se počinje spavat i da radije ****ko drugi vozi. Mario je prešao za volan, a Vinko otraga kraj mame. Očito je i on htio malo akcije s njom.
Kad smo stigli skoro do drive-in bila je rasvjeta, pa više nisam mogao gledati, primjetili bi me. A i učinilo mi se da su se utišali. Nakon nekih 2-3 minute, kad smo ušli u drive-in, okrenuo sam se, a mama je opet izgledala decentno.
Drive-in je više bilo ime za to mjesto, nego što je to bilo kino. Bila je to livada ograđena ži**** sa tri strane, a sa četvrte je bila šuma i uzbrdica. Po žici su bile zakačene cerade sa reklamama nekih trgovina i karlovačke pive. Uglavnom, nije bilo ono što sam očekivao i gledao na filmovima, ali bilo je ok. Neki izlet iz svakodnevice.

Marijo je parkirao otraga, desno od ulaza i tu nije bilo drugih auta osim našeg. Rasprostrli smo dvije deke ispred auta i čekali početak filma. Dok su trajale najave filmova za idući tjedan, Pere mi je predložio da odemo po kokice. Kraj prodavača kokica je bio oduži red, tako da kad smo se vratili, film je već bio počeo, a mama i Vinko su sjedili u autu. Pitao sam zašto i Marijo mi je rekao da joj je bilo hladno vani. Nakon par minuta sam pogledao prema autu i primjetio da mamina glava (ustvari sam joj vidio samo dio) ide gore-dolje. Skužio sam da puši Vinkov kurac. Potpuno sam izgubio interes za film.

Kad je nakon nekog vremena Vinko izašao iz auta, a Pere ušao u auto, postao sam očajan da bolje vidim šta se događa unutra. U međuvremenu je i Marijo ušao u auto. Uskoro sam dobio šansu da provirim, kad je Vinko počeo drijemati. Vjerojatno je bio umoran od svega što su radili. Ustao sam i prišuljao se autu. Mamina crvena suknja joj je bila zgužvana oko pasa, košulja i grudnjak su joj bili na konzoli između prednjih sjedišta, a noge su joj bile raširene tako da je jedna bila naslonjena straga na vozačev sic, a druga preko zadnjeg sica. Ležala je na stražnjem sjedištu, a Pere joj je stajao poguren između nogu i snažno ju jebao.

Dok ju je on jebao, Marijo je na prednjem sicu natezao kurac jednom rukom, dok joj je drugom trljao bedra i guzicu, koliko je mogao dobavit. Nakon nekoliko sekundi koje su mi trajale ko minute, Pere je svršio u mami, uz urlike joj puneći pičku vrelom spermom. Očistio je kurac njezinom suknjom i izašao van. Sageo sam se iza kombija da me ne ugleda. Otišao je prema wc-ima.

Sad je Marijo prošao otraga, dok je mama još ležala u istom položaju. Stavio joj je dva prsta u pičku i izvukao podosta sperme iz nje. Stavio joj je te prste u usta a ona ih je samo pohotno lizala. Nikad prije nisam vidio mamu u ovakvom svjetlu. Osjećao sam se čudno. Istovremeno sam bio i ljut i razočaran i ljubomoran i jadan! Marijo je pomogao mami da se okrene ko da će je guziti, pa sam morao proći s druge strane kombija kako me ne bi ugledali. Udario ju je po guzici par puta dok se kurcem trljao preko njezine mokre pičke iz koje je još pomalo curila Perina sperma. Prislonio joj je glavić kurca na guzicu i upro. Pošto sam bio iza njih, vidio sam kako se mamin šupak i pička šire i sužavaju, kao da zijevaju. Bila je spremna za Marijov kurac kad joj ga je stavio. Jahao ju je brzim ritmom, naginjući se povremeno naprijed kako bi joj gnječio sise. Jaja su mu lupala po njezinoj pički dok ju je guzio. Zatim ga je obrisao unutarnjom stranom njene suknje i stavio joj ga u pičku. Svršio je nedugo zatim vadeći ga iz njene pičke za to vrijeme, tako da ju je sperma pošpricala i po suknji i po vratu i bradi kako se u tom trenu okrenula. Dio sperme je odletio i na njenu košulju koja je bila između prednjih sjedišta. Nije je to previše brigalo iako je vidila. Samo je legla na sic, a Mario po njoj. Kroz staklo sam ugledao Peru kako ide iz wc-a, pa sam požurio leći na deku. Pravio sam se ko da sam tu bio cijelo vrijeme uživljen u film, da nemam pojma ni o čemu šta se ustvari događalo. Vinko je već odavno spavao na drugoj deki. Mama je izašla iz auta i otišla prema wc-ima, a Marijo za njom.

Film je završio i otišli smo kući. Sad je u autu bila tišina. Pere je vozio, a ostali su bili u polusnu.
Ja sam jedva čekao da dođem kući, da ga izdrkam ko kraja!

Kad smo stigli, otrčao sam u wc i izdrkao. Tu večer sam izdrkao još nekoliko puta, a kurac mi je ipak skoro cilu noć bio dignut.

Jedva sam čekao kad ćemo opet ići u Drive-in.