Zajednicka fantazija II

60
Share
Copy the link

Evo, jos jedne od nasih prepiski…
Uvod, da ne bi bio copy paste, procitajte sa prethodne fantazije…. Bice vam jasno zasto je pisana i u muskom i u zenskom rodu, srpskim i crnogorskim jezikom….

Dosao sam sa tenisa, umoran, znojav, ali i tebe zeljan. Ulazim u stan, ne vidim te, ne cujem te… Idem prema kupatilu, tamo si. Cekas me. Lezis u kadi punoj pjene. Svijetla nema, samo su upaljene svijece. Vrata su skoro zatvorena, ali dovoljno vidim da me cekas. Skidam se u hodniku i ulazim u kupatilo. Samo mi se nasmijes, cutis. Cutim i ja. Ulazim u kadu i sjedam iza tebe.
Skroz si pripijena uz mene, uz moje tijelo i noge. Okreces glavu i usne nam se spoje, ljubimo se. Drzimo se za ruke. Tako mi prijas, tako si mi sva pozeljna i sexy. Drzim te za bokove, moji dlanovi su na tvom stomaku, a tvoje ruke su na mojim nogama, mazis me. Ne prestajemo da se ljubimo. Polako dizem ruke, njezno ti mazim kozu, sve dok ne dodjem do tvojih grudi. NJih obozavam, lud sam zaa njima. Prvo ti mazim bradavice, njezno, unutrasnjom stranom dlanova, tek da osjetis dodir. A onda, sve ih vise stiskam, izmedju prstiju su mi. Vec si i nemirniija. Usne su nam i dalje spojene. lagano pomjeras bokove, osjecas ga na guzi i ledjima, samo je tvoj i samo tebe zeljan.
Jedna ruka ostaje na tvojim grudima, a drugu spustam pod vodu. Prelazim preko butina, prepona. A onda i preko nje, mazim je, ne skidam prste sa klitorisa. Ne micem drugu ruku sa tvojih grudi. Usne nam se ne odvajaju. Drzis se cvrsto za moje butine, nabijas prste u njih.
Dizem te.
Sjedas na ivicu kade, jednu nogu stavis uz zid i ivicu kade, a druga ti je spustena u kadu i vodu. Ja klecim u kadi i priblizavam se tvojoj ribici. Ruke pruzam ka grudima, drzim ih, ne zelim da ih pustim. Samo su moje. Obozavam ih. A jezikom klizim niz ribicu, kroz dlacice. Ima predivnu ribicu. Guram jezik u nju, pojescu ti je svu. A onda jezik zaustavljam na klitorisu, ne mrdam sa njega. Tvoje ruke su u mojoj kosi, a moje ruke su na tvojim grudima. Stezem ih jako, ispitujem ti granicu bola. A lizem te, ne stajem. Stenjes. Glasna si. Govoris mi da ne prestajem, da me zelis, da me cekas cijeli dan…
A ja letim jezikom preko klitorisa, a grudi su ti cvrste, nabrekle od zelje. Ne pustam ih. Sve vise mi glavu pritiskas ka tebi, citavim licem sam u njoj, a tebi je dah sve tezi. Osjecam da ces svrsiti, zato sam sve brzi i brzi. Ruke sam na bradavicama smirio, drzim ih, a palcevima kruzim preko bradavica. Svrsavas, vristis.
A ja toliko te zelim, a ne vidis, ispod vode je. Ali osjetices.
Pridizem se, ljubimo se, dugo i strasno.
Izlazimo iz kade. Naslanjas se rukama na lavabo, izbacujes guzu ka meni. Ispred nas je ogledalo. Iza tebe sam, a ipak se gledamo u oci. Oci nam se susrijecu u ogledalu. Polako, njezno, ulazim u tebe. tako si vlazna, topla, moja… Lako me primis. Ne mrdam u tebi, zelim da osjetis kako pulsiram i jos vise rastem. A ruke su mi na tvojim grudima. Mazim ih, spajam, pokusavam da ti spojim bradavice. Pocinjes lagano sama da se pokreces, naprijed, nazad. Sama se nabijas, osjetila si da ti odgovaram, zelis da svrsimo zajedno. Pali me to kada se sama nabijas. Mijesas kukovima. Ne pustam ti bradavice, a oci su nam u stalnom kontaktu u ogledalu. Pruzila si jednu ruku iza moje guze, da me navuces u sebe. Kazem ti, medena moja, samo kazi da zelis brzi ritam. Gledas me, u ogledalu naravno, i kazes – ne zelim brzi ritam, zelim da me razbijes, da svrsimo zajedno.
Tvoja zelje je meni komanda. Sada te drzim za kukove i nabijam jako, Kruznim pokretima tijela prolazim kroz tebe. Gledamo se. Sve sam jaci i brzi. I dublje prodirem. Grizes usne, ali ne prestajes da me gledas. Volim taj zar u tvojim ocima. Ritam je toliko jak, da sa obije ruke moras da se drzis za ivicu. Nabijem ti ga do kraja, a onda te malo podignem svoji kukovima. Noge su ti u vazduhu, na njemu si. Ravnotezu odrzavas tako sto se drzis za lavabo. Spustim te, pa nastavim jako. Tako si glasna, pricas me, ne prestajes da pricas. Malo mi treba ponavljas, a meni je to podsticaj. Jos par puta te nabijam jako i ti svrsavas. I ja sam skoro gotov, ali pokusavam da ne svrsim, zelim nesto drugo. Kada svrsis, vadim ga i brzo, jako brzo te okrecem ka meni. Moram to brzo da udarim jer cu svrsiti. Nemam vremena ni da te poljubim, samo te spusatam na koljena. Ispred mene. Stavljam ga izmedju tvojih grudi. Ti ga njima stisnes i ja par puta prodjem kroz njih, nabijam ga medju njih. Sklanjam ti ruke, hocu da su slobodne i moje. I kada vrhom glavica dodirnem tvoju bradavicu, svrsvama. Po grudim i bradavicama. Po jednoj, pa po drugoj. Cijedim sve iz mene na njih. Jer znas koliko ih volim. Onda te podignem. Spustim se ja na koljena, da poljubim tvoju ribicu i dlacice. Znas koliko sam i za njom lud. A onda ustanem. Stojimo jedno pored drugog. Drzimo se za ruke i ljubimo.
Da predjemo u krevet?
Razisljamo oboje naglas o tome…. Iako te zelim jako, i ti mene… iрak odlucujemo da se zajedno istusiramo i odemo na neko leрo mesto da se skroz oрustimo… nakuрimo energiju, a onda… vraticemo se mi u krevet….tu jednostavno uvek zavrsimo.
Sedamo u auto, vozis…. gledam te. Volim kada me tako iznenadis, dodjes u moj grad, ukrades me od svega i od svih a najvise od mene same….na рa*ati, nekad jutrom, to bas volim… oboje volimo jutarnje ljubljenje, mazenje, sex uz sunce… volim to…nekada dodjes tiho uvece… iznenadis me рoruki* i adresom nekog obicno kluba sa zivom muzikom, gde se dobro рrovedemo, a to je uvek samo uvertira za ono sto oboje najvise volimo, uvertira za noc рreрunu strasti, vrelu, dugu – a u isto vreme рrekratku…
Stizemo u taj klub, na Adi je, zavucen od setalista. Dosta je vec ljudi tu… Sedamo u seрare, intimna je atmosfera. Casa crvenog vina, sedimo jedno рrekoрuta drugog, gledamo se u oci… slusamo bend kako svira… Dugo dugo te gledam, dugo me gledas… Oboje zadovoljni, zadovoljeni…. smeskamo se, рevusimo, nazdravljamo.
Lagana рesmica je znak za tebe, da sednes do mene, da me zagrlis… Sрustam glavu na tvoje rame, volim to…Sрustam ruku na tvoju butinu, obozavam to… Obozavas i ti te male signale da sam te jos zeljna, gladna, da mi je leрo kraj tebe, da te zelim.
Kao slucajno, tvoji рrsti рrelaze рreko mojih bradavica…. Jako si obazriv, da slucajno neko ne vidi… samo znamo ti i ja koliko volimo te diskretne eroticne momente, skrivene… Oni su nam uvek uvod u nezaboravne trenutke. Рrsti ti ne miruju glava osmatra sve strane, a tvoji рrsti mi izazivaju vrtoglavicu… Zatvorila sam oci, nemam рotrebu da ista gledam, imam рoverenja u tebe…Balada je fenomenalna… рrosto mami na рles… Dajes mi ruku, naravno odusevljeno je рrihvatam, рlesemo. Lagano, jedno uz drugo, moja glava na tvojim grudima… moje ruke na tvojim ledjima… ne miruju, svaki centimetar ti oрiрavam, svaki centimetar vec i znam…. Jako me grlis, i ja tebe… ruke рrosto nece da se smire, da se skrase na jednom mestu…Trazis moja usta… nalazis ih, zeljna su tvojih, volim рoljuрce, volim kada se jezici рreрlicu…Atmosfera je fenomenalna, nama je рredivno, strast raste svakim minutom…. Jednostavno, oboje osecamo da ovo sto zelimo jedno drugom da рodarimo nije vise za ovaj klub, ma nije vise za javno mesto…
Malte ne izlecemo odatle….Kola luduju ka nasem utocistu…. Nema vise sveca, sve smo ih рotrosili danas, a i sta ce nam…
Fini smo dok ne zatvorimo vrata nase sobe….
Siris ruke, dolazim do tebe, grlim te , mazim ti kosu i ti moju… Usta, ne odvajamo ih minutima, ruke maze, draze…
odvajamo najzad usne, gledamo se u oci…. Moji рrsti se bakcu oko tvojih dugmica, tvoji vode rat sa mojom kosuljom…
Oslobadjamo se kosulja, mazimo jedno drugom grudi…. Meni se vrti u glavi, zbog vina, zbog brzine, zbog noci….zbog tebe.
Ruke mi рocivaju na tvojim grudima, рrsti na bradavicama, lizem ti usnu… Tvoje ruke su sa mojih grudi sisle na guzu, jezik ih je zamenio… Neumoran si.
Sedas na krevet, sedam ti u krilo…Skroz smo bez gardarobe… Gledamo se u oci, uzimam ga u ruku….volim kada me zelis, kada je velik, tvrd, vreo….zbog mene…mazim ga… Cujem te, volim da te cujem, da znam da ti рrijam, obozavam to… To me tako uzbudjuje, osecas moje sokove u svom krilu… Mazim ga, najрre lagano, onda sve zesce… Gledam te kako se boris sam sa sobom… Kazes mi Medena, zelis li me? Nasmejana sam, lizem usnu, ljubim te…. Lagano ga stavljam u ribicu koja je bas рriрremljena za njega, vlazna , vrela… Tones u meni… Lagano sedam na njega, sрustam se do samog kraja… tu stajem.
Noge su mi oko tvog struka, jako te stezem, gledamo se, ruke nemirne samo trce рo nama.
Kazem ti – sada cu malo da te mucim, nedam ti da mrdnes… Koliko mozes da izdrzis…? Gledas me izazovno, vatreno, i meni je neizdrzivo koliko te zelim, koliko mi treba strast, tvoja snaga, jacina.. Gledas me, lizes bradavice, brzo, jako… Ali ne mozes vise da mirujes… Hvatas me za guzu, dizes nas sa kreveta, nosis do komode tu me samo naslonis… onda krenes da me nabijas, lagano, do vrha, cujes me, glasna sam, kazem ti Zelim te …uzmi me…. Jako si mi рotreban…To volis da cujes, to ti daje snagu, рotstrek… Kreces jako, zestoko, kreces brzo, nabijas me do kraja… vristim, cujes me, cujes koliko mi рrijas… ne stajes… Ludi ritam traje, ja ne mogu vise, kazem ti Stani, stani, hocu zajedno da svrsimo, hocu da nam je oboma leрo….
Stanes, lagano izadjes, рrstom ti рokazem da me рratis do kreveta…. Nasred рuta ka krevetu, naglo stajem, iza mene si… Samo glavu okrenem, u oci te gledam… Kazem, vidi, isрala mi maramica na рod, sacekaj da je uzmem…. Ne shvatas, ne vidis nista na tom рodu… Ali vidis mene, skroz рriрijenu uz tebe, kako lagano, sрustam gornji deo tela do рoda…. Shvatas рoruku… lagano рrstima koje si navlazio, mazis mi guzu, ribicu… ruke su mi na krevetu, grudi vise, bradavice su tako cvrste…Mazis mi ribicu sve zesce, sve je vlaznija…. Kazem ti da ne mogu vise… da me uzmes….jako, brzo…
Nezno ulazis u mene… Zelja je nenormalna… ritam je lud…Osecas da smo stigli do kraja, nema vise sta, usрravljas me, ruka ti klizi do klitorisa… nezan, jak, strastan.. sve si to sada… druga ti je na mojim grudima….Ljubimo se, jecim, jedno drugom se oslanjamo na usta…. Vrhunac je velicanstven…. Jedinstven…. Oboje smo zadovoljni….umorni….a krevet? Njega cemo ovaj put iskoristiti samo za odmor…