lepe ctrane elektronskih stranica upoznavanja.

49
Share
Copy the link

moram napomenuti da stranice poput ove znaju zaista ispuniti i najstrastnije maste coveka.
I ja kao i sav drugi normalan svet uzivam i trudim se so vise sebi priustiti seksualni uzitak.
Imao sam profil na jednoj stranici i nakon duzeg perioda dobio sam jednu ponudu za prijateljstvo.
Provaravajuci profil posaljioca te poruke saznao sam da se radi o paru.
Za brzo vreme mi smo razvili dobru komunikaciju i videli smo da se slazemo u dosta pogleda pa zato smo resili da idemo korak dalje i upoznamo se direktno na sredbi.
Ja nisam bio neki optimist poput te sredbe a i nisam ni bio sa namerom da imam nesto sa nekim parom jer sam trazio samo zenske pojedinke, ali ipak sam otisao na sredbu.
sreli smo se nekoliko dana kasnije u njihovom gradu jer ipak ja sa dzentalmen i nisam hteo jos u pocetku da ih dovodim u neprijatnu situaciju vec sam hteo da se osicaju malo sigurnije.
ja sam malo podranijo pa sam sebi narucio pice jer mesto sredbe upoznavanja je bilo u odredenom lokalu.
Odjednom mi zazvonio mobilni i to su bili oni javili su se kako nebi me trazili i zavirkivali svakom decku koi sjedi sam. Moram priznati dea prvi dojam mi je vec poceo obecavati neke stvari.
Moj pogled svakako je pao na njeznilu polovinu. nemogu a da nekazem da je bila zaista predivna, zacarala me je lepotom a posle i njezinom sarmu.
I gospodin je bio kulturan i divan.
Nakon pola sata kodmene je razgovor koi smo vodili probudio neki nemir i odredzenu dozu uzbudzenja, mada i kod njih je bilo vidljivo slicno nesto.
Jos od pocetka smo znaali zasto smo tu jer nismo se upoznali na neki drugi nacin nego na stranici za sex poznanstva, tako da samo to je otklonilo neka barijere jos u startu.
Planirali smo se samo upoznati to poslepodne ali stvari su ispalie drugacije.
ponudili su mi da krenem knjima na kavu i nesto zestoko i naravno da nisam mogao odoliti takvoj ponudi cak vise laskalo mi je.
Kad smo stigli knjima ja i gospodin smo seli i popili po jednu dobru ljutu dog njegova supruga je nestala nekuda ali nakon nekoliko minuta je dosla i bila se presvucena u neke lagodnije krpice koje kod mene su privukle i tek kako paznju.
Zatim smo otvorili temu na temi “Swinger”. i ponudili mi da vidim jedno snimku koju su uradili sami kodkuce. Tada mi je rekao da su oni vec imali iskustva sa parovima i sa devojkama ali po insistiranje njegove zene resili su se da urade to i sa pojedincem.
Meni je malo laknulo jer moram priznati da nisam bio bas iskusan u swingeru.
Jos na pocetku materijala kojeg su imali snimljeno poceli su mi obijasnjavati gde se nalaze i kada je bilo i…
Osetio sam jako uzbudzenje i kako vec za mog dzokicu nema mesto u pantalonama kako mu je tesno tamo dole, a izgleda da je to zapazila i gospodza koja je sjedela pored mene. najednom sam osetio zagrljaj i video sam kako mi je stavila desnu tuku na mju nogu.
Ja sam se malo vise zavukao unazad kako sam se namestio lagodnije, tada je otkopcala moe dugme na pantalonama i nasmesila se izgovarajuci ” pa on je vec sam izasao zatim mi je zavukla lagano ruku gledajuci me u oci valjda za da vidi moju reakciju i pocela mi je maziti testise. Muz je sve to gledao i rekao je pocnimo ako nemas protiv ja sam naravno odobrio i sa rukom sam pogalio njenu kosu i prekrio rukom njeno uvo i sa prstima poceo je njezno dirati iza uha. Usta sam i svukao se a zatim mi je prisla i dosla ja glavom ka kitom. Osetio sam njen dah na stomaku i dobio sam neke male grceve u stomaku zatim zam osetio njene vrele i njezne usta kako vec su pocele da mi gutaju glavu moje kite i pocelo je pravo uzivanje. zatim smo probali sve varijante i sve je bilo divno ali ipak neke stvari covek mora zadrzati i zasebe kako bi bile interesantne pa zato cu prestati opisivati sam cin.
Zaista moram priznati da dotada nisam razmisljivao kako bi bilo kada bi sevio istu osobu sa drugim muskarcem ali moram priznati da prisustvo njenog muza i da on zeli spodeliti njegovu zenu samnom je davalo neopisljivi zacin svemu tome i sa time donelo do vrhunac uzitke nase a valjda vjerujem da i njih je isto tako uzbudzivalo to sto imaju nekog treceg u svom krevetu.
Moram napomenuti da imam suglasnost para za kojim pisem da napisem ovaj tekst.
Zato preporucujem ispunite sve svoje seksualne fantazije jer vreme brzo curi.